zoekt een

Projectengineer Huisvesting en Gebouwtechniek

Ben jij met jouw ervaring op het gebied van bouwkunde in staat om complexe vraagstukken te structureren? En weet jij dit te vertalen naar een juiste aanpak? Lees dan snel verder!

Projectengineer Huisvesting en Gebouwtechniek, dit ga je betekenen
Als projectengineer ben jij binnen het ziekenhuis het eerste aanspreekpunt op het aandachtsgebied bouwkunde. De afdeling Huisvesting & Gebouwtechniek is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de terreinen, gebouwen en installaties en algemene inventaris. Je geeft advies bij of leiding aan projecten of wijzigingen binnen de organisatie die in relatie staan met jouw werkveld. Je ontwerpt de bouwkundige installaties voor onze terreinen en gebouwen en komt met een goed ontwerp en kostenbegroting voor een project. Je houdt je bezig met het beheren en vervaardigen van beleids- en beheerplannen met betrekking tot bouwkundige zaken. Voor technische vragen ben jij de adviseur. Daarnaast bewaak je de naleving van de wetgeving door regelmatig controles uit te voeren.

Wat zet je in
Met jouw ervaring als projectengineer op het gebied van bouwkunde binnen een complexe organisatie kun jij informatie snel vertalen naar oplossingen. Je staat bekend als iemand die goed kan luisteren en doorvragen. Je bent in staat om complexe vraagstukken te structureren en weet deze te vertalen naar een juiste aanpak. Wanneer het nodig is neem jij zelfstandig de leiding. Je overlegt makkelijk met alle diverse functionarissen binnen een ziekenhuis, alsook met leveranciers. Jij vindt het belangrijk om het beste uit het team te halen.

Wat Bernhoven je biedt
Liefde voor mensen is wat ons drijft in Bernhoven. Dat betekent ook oprechte aandacht voor jou. We geven je alle ruimte en begeleiden je waar je ons nodig hebt. Daarbij dagen we je graag uit, om voortdurend te kijken of de zorg nóg beter kan. Maar ook, voor nu en de toekomst, om te leren en te groeien. In de samenwerking met professionals binnen en buiten onze muren ben jij een onmisbare schakel. Samen vormen we één groot team.

Wij zijn sterker met elkaar
Denk jij dat jij bij Bernhoven en Bernhoven bij jou past? Solliciteer dan via het online sollicitatieformulier. We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op. Wil je voordat je solliciteert nog iets over de functie weten? Neem dan contact op met Thomas Andersen, teammanager Huisvesting & Gebouwtechniek, op telefoonnummer 0413 – 403870. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Recente vacatures

SOVAK

Consulent Facilitair

Terheijden
32 - 36 uur
tanteLouise

Medewerker Restaurant, Locatie Het Nieuwe ABG

Amsterdam
16 - 20 uur