zoekt een

Medewerker administratie SEH

Gaat jouw bloed sneller stromen van een dynamische omgeving en wil jij een actieve bijdrage kunnen leveren aan de administratie van de SEH? Dan maken we graag kennis met je bij Bernhoven!

Medewerker administratie SEH, dit ga je betekenen
Jij bent als medewerker administratie bezig met alle administratieve werkzaamheden binnen de SEH. In de backoffice plan je onderzoeken in en verwerk je alle vragen en verzoeken die je binnen krijgt. Naast de administratie heb je ook veel telefonisch contact met onze patiënten, specialisten en huisartsen. Je werkt binnen de afdeling intensief samen met je collega's en hebt het gezamenlijke doel om een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en kwaliteit te realiseren. Met alle gevarieerde werkzaamheden, waarop je goed ingewerkt wordt, is geen dag hetzelfde!

Wat zet je in
Jij speelt een belangrijke rol in de verandering van de administratie van de SEH. Zodra je de werkzaamheden eigen hebt gemaakt, kun je een actieve bijdrage leveren aan het verbeteren van de diverse werkprocessen binnen de afdeling en deze verbeteringen ook implementeren. Je denkt mee en signaleert (gevraagd en ongevraagd) knelpunten. Je bent in het bezit goede sociale vaardigheden die zowel in teamverband als in de werkzaamheden tot uiting komen. Er wordt een beroep gedaan op je creativiteit en je zelfredzaamheid. Daarnaast heb je binnen gestelde kaders de mogelijkheid om zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren en prioriteiten hierin te bepalen.

Wat Bernhoven je biedt
Liefde voor mensen is wat ons drijft in Bernhoven. Dat betekent ook oprechte aandacht voor jou. We geven je alle ruimte en begeleiden je waar je ons nodig hebt. Daarbij dagen we je graag uit, om voortdurend te kijken of de zorg nóg beter kan. Maar ook, voor nu en de toekomst, om te leren en te groeien. In de samenwerking met professionals binnen en buiten onze muren ben jij een onmisbare schakel. Samen vormen we één groot team.

Wij zijn sterker met elkaar
Denk jij dat jij bij Bernhoven en Bernhoven bij jou past? Solliciteer dan voor maandag 24 juni 2024 via het online sollicitatieformulier. Wil je voordat je solliciteert nog iets over de functie weten? Neem dan contact op met Riny van der Ven, teammanager SEH, op telefoonnummer 0413-401024 of bij afwezigheid met Moniek Vogels, teammanager IC, op telefoonnummer 0413-401106. De eerste sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 4 juli 2024. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgebracht. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de selectieprocedure.

Recente vacatures

Catharina Ziekenhuis

Doktersassistent Spoedeisende Hulp (SEH) – parttime of fulltime

Eindhoven
32 - 36 uur
Anna Zorggroep

Secretaresse Bestuur Medische staf

Geldrop
32 - 36 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Secretaresse Sport Medisch Centrum

's-Hertogenbosch
20 - 24 uur