zoekt een

Verpleegkundige Neurologie/acute Orthopedie

Met jouw passie voor mensen zet jij je met liefde in voor de allerbeste zorg voor jouw patiënten. Ben jij de (jong gediplomeerde) verpleegkundige die ons helpt bij het vormgeven aan een nieuwe toekomst voor de zorg? En ben jij net als wij gedreven om persoonlijke zorg te bieden en de patiënten te laten meebeslissen? Dan maken we graag kennis!

Verpleegkundige Neurologie/acute Orthopedie, dit ga je betekenen
Als verpleegkundige op de afdeling Neurologie en acute Orthopedie verricht je alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden in een enthousiast team. Het werken volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van neurologie en acute orthopedie staat op de afdeling hoog in het vaandel, denk hierbij aan neurorevalidatie, ketenzorg (samenwerking met externe partners, zoals revalidatiecentra) en rapid recovery (snel herstel na een totale heupprothese). Er is volop aandacht voor coaching en begeleiding volgens het lerend werken. Je vindt het dan ook belangrijk om iets voor elkaar over te hebben en van elkaar te blijven leren. Je zet je in voor de best passende zorg voor je patiënten en bent gemotiveerd om de zorg continu te verbeteren. Binnen Bernhoven zijn we volop bezig met thema’s als functiedifferentiatie en kwaliteitsverbetering. Dit spreekt jou aan en hier wil je graag over meedenken.

Wat zet je in
Jij gaat voor de beste resultaten en zet de patiënt hierin centraal. Door jouw gedrevenheid, bevlogenheid en mensgerichtheid ben jij een échte aanvulling op het team. In acute situaties ben jij in staat om adequaat te handelen. Je bent positief ingesteld, ondernemend en leergiering. Je bent creatief en vindingrijk in onvoorziene situaties. Goede communicatieve, sociale vaardigheden en doorzettingsvermogen zijn voor jou vanzelfsprekend. Met jouw stressbestendigheid weet jij de rust te bewaren.

Wat Bernhoven je biedt
Liefde voor mensen is wat ons drijft in Bernhoven. Dat betekent ook oprechte aandacht voor jou. We geven je alle ruimte en begeleiden je waar je ons nodig hebt. Daarbij dagen we je graag uit, om voortdurend te kijken of de zorg nóg beter kan. Maar ook, voor nu en de toekomst, om te leren en te groeien. In de samenwerking met professionals binnen en buiten onze muren ben jij een onmisbare schakel. Samen vormen we één groot team.

Wij zijn sterker met elkaar
Denk jij dat jij bij Bernhoven en Bernhoven bij jou past? Solliciteer dan via het online sollicitatieformulier. Wil je voordat je solliciteert nog iets over de functie weten? Neem dan telefonisch contact op met Ariane van Wamel, teammanager, op telefoonnummer 0413-403358. Of via de mail: a.vanwamel@bernhoven.nl. Nieuwsgierig naar onze afdeling? Bekijk dan onze Instagram: @neurologie_b3oost! Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Recente vacatures

Maaswaarden ouderenzorg

Verpleegkundige in de wijk

Wijk en Aalburg
In overleg