Bouwkundig Projectleider | Rotterdam

Pameijer zoekt een Bouwkundig Projectleider in Rotterdam. Als Bouwkundig Projectleider bij Pameijer draag jij bij aan goede zorg voor onze cliënten, mensen met een beperking. Goede huisvesting is essentieel voor het kunnen bieden van goede zorg. Ben jij een gedreven Bouwkundig projectleider en wil jij jouw expertise inzetten? Solliciteer dan nu!

 

Wat ga je doen als Bouwkundig Projectleider?

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van het vastgoedbeheer in de regio Rotterdam-Rijnmond. Hierbij gaat het over ongeveer 200 verschillende locaties, groot en klein. Je voert hierbij goedgekeurde bouwkundige opdrachten uit voor zowel nieuwe als bestaande huisvesting. Dit doe je door middel van een projectmatige aanpak vanaf planvorming tot aan oplevering en overdracht naar beheer.

Ook zorg je dat woningen die vrijkomen en weer voor nieuwe cliënten beschikbaar komen, tiptop in orde gemaakt worden. Hier kan een grote renovatie nodig zijn, maar het kan ook een kleine aanpassing zijn, zoals het vervangen van een kraan.

Daarnaast lever je een inhoudelijke bijdrage aan het MJOP (meerjaren onderhoudsplan) van ons vastgoed en aan de beleidsvorming op het gebied van onderhoud, beheer en veiligheid.

Vanzelfsprekend zorg je voor een juiste afstemming en terugkoppeling naar de betrokken teams. Je werkt nauw samen met je collega’s van het team V&F en hebt regelmatig contact met andere afdelingen van Pameijer. Daarnaast onderhoud je contacten met leveranciers, woningcorporaties en gemeentes.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij de afdeling Vastgoed & Facilitair. Samen met 3 collega's vorm je het team van bouwkundig projectleiders. De hele afdeling bestaat uit 18 collega's en is verantwoordelijk voor het realiseren, onderhouden en beheren van het vastgoed dat Pameijer nodig heeft voor het uitvoeren van de dienstverlening. De sfeer binnen het team is prettig en informeel. Je werkt vanuit het hoofdkantoor aan de Crooswijksesingel in Rotterdam, maar bent natuurlijk ook vaak onderweg en op onze locaties door heel Rotterdam en omstreken.

Wat doet Pameijer?

Met ruim 2800 medewerkers en 6000 cliënten is Pameijer een van de grotere zorgorganisaties in de regio. Pameijer is er voor iedereen voor wie meedoen in de samenleving lastig is. We helpen mensen verder bij wonen, werken en opgroeien, altijd vanuit hun eigen kracht en talent. Vindingrijk kijken wij naar wat wel kan. Wij geloven dat iedereen ertoe doet, en dat onze samenleving pas een samenleving is als we doen wat het woord betekent: samen leven. 

Wat bieden wij jou?

 • Een interessante afwisselende baan bij een van de grootste aanbieders van zorg aan mensen met een verstandelijke en/of psychiatrische beperking in Rotterdam en omgeving.
 • Doorgroeimogelijkheden dankzij een studiekostenregeling en opleidingsbudget per team.
 • Een jaarcontract voor 36 uur per week met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Een brutosalaris tussen 3436 - 4806 EUR - (CAO Gehandicaptenzorg, FWG 55) op basis van een 36-urige werkweek. 
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%.
 • Uren kopen/verkopen, fietsplan, bedrijfsfitness, team-uitjes.

Ben jij onze nieuwe Bouwkundig Projectleider?

 • Je hebt een mbo- of hbo-diploma op het gebied van Bouwkunde.
 • Je hebt ervaring met het coördineren, opzetten, begeleiden, opleveren en beoordelen van vastgoed/bouwkundige projecten (groot en klein).
 • Je bent bekend met aanbestedingen incl. prijsonderhandeling met de aannemers, het opstellen en bewaken van uitvoeringsplannen, begroten en budgetteren van projecten enz.
 • Je kunt goed organiseren, bent stressbestendig, accuraat, maar kan ook goed luisteren en beschikt over goede advies en onderhandelingsvaardigheden.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Enthousiast geworden?

We horen graag van je! Solliciteer voor 28-6-2024. Nieuwsgierig? Bel of app dan met Patrick Ridderinkhof op 06-22949640. Bij de selectie zijn altijd collega’s en cliënten betrokken.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?  Neem dan contact op met Yvonne van den Brink, Recruiter, +31648512805. 

 

 

 

Webclip afbeelding

Recente vacatures

BrabantZorg

(Junior) Adviseur Kwaliteit | 28 - 36 uur

Oss
28 - 36 uur
Pameijer Mozaïk

Adviseur Kwaliteit met ervaringsdeskundigheid | Rotterdam

Rotterdam
16 - 24 uur
SWZ

Kwaliteitsadviseur

Son
28 - 32 uur