zoekt een

Verpleegkundig Specialist Team Autisme en ADHD

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Ben jij Verpleegkundig Specialist GGz, vind je het leuk om specialistisch en innovatief te werken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij verwelkomen graag een enthousiaste, gedreven collega met affiniteit voor de doelgroep autisme en ADHD, die samen met ons streeft naar goede geestelijke gezondheidszorg.

Wat ga je doen?
 • Je bent als regiebehandelaar verantwoordelijk voor het voeren van de regie, bewaken van de voortgang en de afstemming van de behandeling;
 • Je werkt vraaggericht samen met de cliënt en naasten;
 • Je biedt specialistische behandelingen, waaronder farmacotherapie
 • Je werkt in een multidisciplinair team nauw samen met collega regiebehandelaren, psychologen, casemanagers en arbeidscoach;
 • Je houdt het hoofd koel in geval van crisis en borgt samen met je collega’s de veiligheid van onze cliënten;
 • Je levert een bijdrage aan de opleidingsactiviteiten van GGz Breburg, zoals het begeleiden van verpleegkundig specialist in opleiding.
 • Je levert een bijdrage in de crisisdiensten van GGz Breburg, waarvoor boven op de CAO regeling voor crisisdiensten een extra beloning gegeven wordt.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
Binnen het Centrum autisme en ADHD bieden we specialistische behandeling aan cliënten vanaf 23 jaar, waarbij naast autisme en/of adhd veelal ook sprake is van klachten op het gebied van o.a. trauma, persoonlijkheid, verslaving en/of stemming. We richten ons naast ons reguliere aanbod ook meer op innovatieve behandelingen, zo hebben we recent een behandelmodule in de buitenlucht ontwikkeld. Wij geloven sterk in samenwerking, zowel binnen ons eigen team, de organisatie als met ketenpartners.

Als team Autisme en ADHD van GGz Breburg zijn we volop in beweging, nadat vorig jaar de teams autisme en adhd hun krachten in één centrum gebonden hebben. Als regiebehandelaar heb je een afwisselend takenpakket, waarin je verantwoordelijk bent voor het indiceren en coördineren van het behandeltraject en je dit afwisselt met specialistische behandelingen en crisisinterventie.

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGz en een geldige BIG-registratie;
 • Affiniteit met autisme en adhd;
 • Ervaring binnen de specialistische GGz;
 • Zelfstandigheid om beslissingen te nemen en in staat snel en adequaat te handelen;
 • Je bent slagvaardig en een echte teamplayer;
 • Een duidelijke visie op je eigen rol binnen het team;
 • Je bent beschikbaar tussen de 24 en 36 uur.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie is afhankelijk van je functie en ervaring ingeschaald in FWG 65 (minimaal € 4.108,- en maximaal € 6.264,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband)

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling. Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 23 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Charlotte Lauwers, teamleider, via tel. 0623617739 of voor inhoudelijke informatie met Lisette Visser, manager behandeling en klinisch psycholoog, via tel. 0613123949.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.


Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Rooyse Wissel

Sociotherapeut of verpleegkundige FTU | 24 – 36 uur | Venray

Oostrum
Parttime / Fulltime
Reinier van Arkel

Verpleegkundig specialist FACT Vught e.o.

Vught
24 - 36 uur
Archipel Thuis BV

Wijkverpleegkundige Best (vaste uren/dagen)

Best
20 - 32 uur