zoekt een

Facilitair Medewerker

Collega's in de zorg ontzorgen? Het kan wél als facilitair medewerker bij Mijzo.

Mijzo is, als aanjager in de transformatie van de zorg, volop in beweging. Dat is nodig, want invulling geven aan de maatschappelijke opgave vraagt om veel veranderingen. De zorg moet anders en daar maak jij je bij Mijzo hard voor. Zet jij de volgende stap richting een duurzame (ouderen)zorg?

Beweeg mee met Mijzo
Samen met je collega’s ben verantwoordelijk voor de uitstraling van de locaties, zowel binnen als buiten. Je bent de oren en ogen van de locatie. Wanneer je iets signaleert, speel je hier meteen op in. Jij bent een spin in het web, waarbij allerlei hand-en-spandiensten worden gedaan voor de cliënten en collega’s. Doordat je technisch goed bent onderlegd, pak je graag de kleine reparatiewerkzaamheden op.

De functie is zeer divers en afwisseling. Zo voer je ook logistieke taken uit, zoals: het afvalbeheer, transport op locatie van onder ander de was en hou je je bezig met Legionella beheer. Ook ga je je bezighouden met de Brandmeldinstallatie. Hiervoor word je opgeleid.

Waar ga je werken?
Je komt te werken voor meerdere zorglocaties van Mijzo. De Lemmenskamp, Aernswaert, De Dotter, Sint Antonius, Sint Janshof en Zandley. Concreet betekent dit dat je 3 dagen per week werkt in het gebied van Drunen en 2 dagen in het gebied van Hank Woudrichem. Uiteraard staat hier een goede reiskostenvergoeding tegenover.

Wie ben jij?
Het is wel duidelijk dat je in deze afwisselende en uitdagende functie veel in beweging brengt. Jij draagt hieraan bij doordat je initiatief neemt verbeteringen door te voeren. Je toont lef, inspireert, overtuigt, stimuleert en bent betrokken.

Verder heb je voor deze functie:
 • Een mbo-opleiding afgerond in een technische richting
 • Hart voor de zorg
 • Enige werkervaring als medewerker technische dienst of vergelijkbaar
 • Een goed gevoel voor materiaal en apparatuur
 • Een goed doorzettingsvermogen en heb je past rust als je alles goed hebt afgerond
 • Een rijbewijs en in het bezit van een auto

Wat bieden wij jou?
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 36 uur per week
 • Salarisinschaling en ORT conform cao VVT. Deze functie is ingedeeld in functiegroep FWG 30 (max. € 3.013,60 bruto per maand, o.b.v. 36 uur) Inschaling is afhankelijk van ervaring
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Vakantiegeld van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Toegang tot BijMijzo-app: maak op een leuke manier kennis met de organisatie
 • Leuke extra’s zoals personeelskorting op bekende merken, een vergoeding van 10 euro per maand op een willekeurig sportabonnement, gratis Keep Fit trainingen op diverse locaties van Mijzo en gratis gebruikmaken van massagestoelen
 • En nog meer: voordelige aanschaf van een fiets, laptop of tablet, fiscale ruimte reiskosten woon-/werkverkeer en collectieve (zorg)verzekeringen

Iets voor jou?
Top! Reageer dan snel en simpel via de solliciteer-knop! Is dit toch niet jouw baan, maar ken je iemand die er wel helemaal bij past? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt!

Wacht niet te lang!
Wil je eerst nog wat vragen? Wij hebben de antwoorden. Bel gerust met Hein Bekkers, teammanager facilitair, op 0657041080.

Meer over Mijzo
Mijzo wil ouderen zo lang mogelijk op eigen wijze vorm en invulling laten geven aan hun leven thuis. Zodra dat niet meer lukt, zijn wij er om hen te ondersteunen en te begeleiden. Samen met de cliënt, naasten en het netwerk kijken we naar wat wél kan. Eventueel maken we hierbij gebruik van hulpmiddelen. Dit doen we met een open blik en vanuit de visie op positieve gezondheid. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen.

Nog meer Mijzo? Kijk dan op www.mijzo.nl, www.werkenbijmijzo.nl of bekijk onze socials.

Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de procedure.
Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld_

Contact

Jacco Roomer
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

SOVAK

Consulent Facilitair

Terheijden
32 - 36 uur
tanteLouise

Medewerker Restaurant, Locatie Het Nieuwe ABG

Amsterdam
16 - 20 uur