zoekt een

Begeleider nachtzorg, 24 tot 26 uur, Bronlaak, Oploo

Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met z’n allen hard voor!

Wij zijn DeSeizoenen en in onze 6 woon- en werkgemeenschappen begeleiden wij zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We werken vanuit de visie dat elke bewoner unieke talenten en mogelijkheden heeft.

Wij zoeken een wakkere nachtzorg begeleider GHZ

En waarom is deze functie nou zo leuk bij DeSeizoenen?
Je gaat werken in het nachtelijke hart van Bronlaak waar je onze bewoners een veilig gevoel geeft. Je komt te werken in een team met fijne collega’s die niet kunnen wachten om je wegwijs te maken in de woningen en op het terrein. Jij krijgt de kans om te groeien als medewerker èn als mens.

En wie wil er nou niet werken bij een organisatie die door bewoners en verwanten gewaardeerd wordt met een 8,5!

Nachtzorg bij Bronlaak
Vanuit een centrale plek op het terrein coördineer en verleen je zorg in de nacht aan alle bewoners van Bronlaak, samen met je collega’s. Dit doe je vanuit jouw expertise en de zorgvisie, in diensten van 9 of 10 uur lang, met diensttijden tussen 21.45 en 08.00 uur. Jij ziet dit als een uitdaging, waarbij een beroep wordt je gedaan op je creativiteit en waarbij je kundig handelt. Je werkt vaak wakende nachtdiensten, maar ook slaapdiensten komen voor.

Hoe zie jouw nacht er dan uit?

Elke nacht zijn er 3 collega’s werkzaam: Een collega begint om 21.45 uur met het aanzetten en checken van alle systemen voor visuele en auditieve bewaking. De andere twee collega’s beginnen om 22 uur. Het is meteen druk, met overdracht vanuit de late diensten. Als alle late diensten vertrokken zijn keert de rust op het terrein weer. Jullie werken om de beurt achter de systemen en twee collega’s gaan bij een oproep het terrein op om hulp en zorgvragen te beantwoorden.

Vanuit het kantoor houden jullie ook voor een aantal andere locaties van De Seizoenen een oogje in het zeil en wanneer nodig bel je de daar aanwezige slaapdienst uit bed om zorgtaken te verrichten. Ook op onze eigen locatie Bronlaak zijn 2 huizen waar een slaapdienst is. Soms ben je zelf ingeroosterd voor het werken van zo’n slaapdienst.

Om 7 uur ’s morgens komen de collega’s van de vroege dienst het terrein weer op, en na de overdracht nemen zij de zorgtaken weer over. Jij gaat thuis lekker slapen om de volgende nacht weer paraat te staan, of een paar dagen lekker even af te schakelen.

Sleutelwoorden voor de nachtzorg zijn maatwerk, veiligheid, privacy en optimale nachtrust. Door het combineren van diverse domotica en het uitluistersysteem kunnen we de zorgbehoefte van onze bewoners sneller signaleren en adequate zorg op maat verlenen. In de nacht kan van alles voorkomen, wanneer nodig volg je daarom ook benodigde cursussen met betrekking tot specifieke ziektebeelden (denk bv. aan epilepsie) of BHV.

Wat bieden wij jou?
  • Een leuke, afwisselende functie waarbij we het aantal contracturen graag samen met je afstemmen (waarbij we wel uitgaan van minimaal 16 uur gemiddeld per week)
  • Direct een vast dienstverband bij een goede match tijdens jouw sollicitatiegesprek.
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG 40, per 1 juni a.s. tussen € 2.672,00 en € 3.606,00.
  • Alles wat verder is afgesproken in de CAO, o.a. eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • En daarnaast extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.

En natuurlijk verwelkomen wij je graag voor een meeloop nacht, om kennis te maken en de sfeer te proeven op nachtelijk Bronlaak.

Heb jij het in je?
Jij hebt een groot hart voor de bewoners en wilt graag je steentje bijdragen, door van elke nacht een rustige nacht te maken voor de bewoners en je collega's. Je staat stevig in je schoenen, je werkt pro-actief en doet graag dat stapje extra waar nodig.

Voor deze functie beschik je over een afgeronde opleiding Zorg en Welzijn op niveau 3 of 4. Het is fijn als je ervaring hebt met de doelgroep, maar wij ondersteunen je ook graag in je ontwikkeling.

Meer weten? Solliciteren?
Heb je vragen of wil je eerst komen voor een informele kennismaking? Bel, app of mail naar clustermanager Simone Broens, tel. 06 51637400 /mail: sbroens-harder@deseizoenen.org.

Wil je meer weten over de locatie Bronlaak?
Kijk dan naar de video: https://www.youtube.com/watch?v=Xk8xLZslaPs&t=47s

Of meld je aan voor een rondleiding op Bronlaak. Klik hier voor de data: https://deseizoenen.org/actueel/rondleiding-kom-kijken-op-overkempe-of-bronlaak

Ben je al overtuigd? Klik dan op ‘solliciteren’ en stuur ons jouw Curriculum Vitae. Tot snel!

Contact

Simone Broens - Harder
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Dichterbij

Begeleiders het Reut, Berghem

Berghem/Oss
8 - 36 uur
Glorieuxpark

Verzorgende (IG) - Huize Glorieux - uren in overleg

Eindhoven
In overleg
Archipel Thuis BV

Verzorgende (IG) Geldrop

Geldrop
In overleg