zoekt een

ANIOS Klinische Geriatrie

Wat ga je doen
Klinische geriatrie is een groeiend specialisme binnen het Maasziekenhuis. De vakgroep klinische geriatrie bestaat momenteel uit 6 klinisch geriaters en vijf gespecialiseerde geriatrieverpleegkundigen.

Er is een afdeling klinische geriatrie met 6 bedden en een polikliniek met naast reguliere polikliniek en spoedpolikliniek diverse themapoli’s (geheugenpoli, valpoli, preoperatieve poli en oncologie poli).
Het consultatieteam geriatrie is goed ingebed in het ziekenhuis en biedt consulten en medebehandelingen. Er is een gezamenlijk visite geriatrische traumatologie met orthopedie en chirurgie. Er zijn voorbereidingen gaande om te starten met een GEM-team op de SEH. Er is een nauwe samenwerking met andere specialismen en disciplines zowel binnen als buiten het ziekenhuis. Er heerst een goede werksfeer en de lijnen zijn kort.

Als ANIOS klinische geriatrie ben je werkzaam in de kliniek en polikliniek, waar je patiënten beoordeeld onder supervisie van een klinisch geriater. Je leert overzicht te krijgen in de multiproblematiek van ouderen met een kwetsbare gezondheid. De functie is onder andere geschikt als voorbereiding op de huisartsenopleiding of de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde of klinisch geriater. Er bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan het interne onderwijsprogramma voor arts-assistenten.

Ben jij basisarts, heb jij affiniteit met klinische geriatrie en ben jij op korte termijn beschikbaar? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Enige ervaring op het gebied van de ouderenzorg is wenselijk maar niet vereist. Het salaris wordt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ingeschaald in FWG 65 van de cao Ziekenhuizen (minimaal € 4457,- / maximaal € 6716,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek);

Wil je meer weten over Pantein? Klik hier!

Wat vragen we van jou?
 • Je bent een afgestudeerd basisarts;
 • Je hebt affiniteit met de ouder wordende patiënt;
 • Je bent in staat om overzicht en rust te bewaren en je kunt prioriteiten stellen bij multipele zorgvragen;
 • Je kunt goed functioneren in teamverband;
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist. De kosten die je maakt voor deze aanvraag mogen bij ons gedeclareerd worden.

Wat bieden we jou?
 • Het salaris wordt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ingeschaald in FWG 65 van de cao Ziekenhuizen (minimaal € 4457,- / maximaal € 6716,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek);
 • Werken in een hecht team met korte lijnen;
 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33% (bijna gelijk aan een 13de maand);
 • Een baan in een veelzijdige organisatie waar ruimte is voor persoonlijke en professionele groei;
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling. Pantein werkt met een online leerportaal, training en coaching;
 • Fiscaal voordeel via FiscFree, zoals korting op jouw nieuwe fiets, computer, telefoon en fitnessabonnement.

Uiterlijke datum reactie
23/06/2024

Meer weten?
Het betreft hier een functie voor gemiddeld 32-36 uur per week, voor de duur van 3 maanden, met ingang van zo spoedig mogelijk.

Heb je vragen of wil je meer weten, neem dan contact op met Brechtje Pastoors-Lubberink, klinisch geriater en vakgroepvoorzitter via telefoonnummer 0485-845756. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Mayke van Elk, recruiter per mail via werken@pantein.nl of via telefoonnummer 06-34390508.

Het opvragen van een referentie kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld (#1087410).

Wil je meer weten over Pantein? Klik hier!

Contact

Mayke van Elk
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Mijzo

Basisarts

Waalwijk
In overleg
Huisartsenpraktijk Prinsenbeek

Waarnemend huisarts of huisarts in dienst Huisartsenpraktijk ...

Prinsenbeek
In overleg