zoekt een

Helpende Bijbaan-Flexpool

Ben jij in opleiding tot verzorgende en zoek jij een bijbaan voor tijdens weekenden en vakanties? Ga aan de slag in onze flexpool!

Hier zorg jij voor
Zoek jij een fijne combinatie naast jouw schooltijden en tijdens schoolvakanties? Wil je aan de slag op een van onze woonlocaties, in de thuiszorg of op onze geriatrische revalidatieafdeling in het Jeroen Bosch ziekenhuis? Bij de bijbaan-flexpool maak je jouw werk zo gevarieerd als jij dat wilt. Eén ding is zeker: je maakt er met de bewoners en cliënten een fijne dag van. Daarin krijg je veel vrijheid en vertrouwen van je collega’s.  
  
De ene keer werk je bijvoorbeeld in de ontspannende parkachtige omgeving van Boswijk, de andere keer midden in het centrum van Den Bosch. Uiteraard kijken we ook naar jouw mogelijkheden qua vervoersmiddelen en stemmen we daar de locaties op af.  
Je precieze taken hangen af van de locatie. Zo ben je er bijvoorbeeld om de mensen te helpen bij de dagelijkse zorg, samen met ze te koken of een spelletje met ze te spelen. Als bewoners het gezellig hebben gehad met elkaar en familieleden tevreden zijn, ga jij weer met een goed gevoel naar huis. En het mooie is, je doet ervaring op naast je opleiding, wat je ook weer mogelijkheden geeft voor in de toekomst. Misschien start jij jouw loopbaan wel bij van Neynsel!  

Hier werk jij
“Den Bosch is groot, maar bij Van Neynsel voelt de stad klein”, zegt een van jouw toekomstige collega’s bij de flexpool. Doordat je als helpende op verschillende locaties werkt, leer je nóg sneller iedereen kennen. Op alle locaties staat ‘oog voor elkaar’ centraal: we kijken goed wat bewoners nodig hebben en hebben oog voor wat jij als werknemer nodig hebt.  

Je hebt veel contact met de planners en natuurlijk met je zorgcollega’s. Die nemen je meteen op in het team en vinden het belangrijk om op een gelijkwaardige en betrokken manier samen te werken. Zo is alles met elkaar te bespreken en komen ook de leidinggevenden regelmatig langs om te vragen hoe het gaat.  

Dit ben jij
Jij bent in opleiding (2e of 3e jaars) tot MBO-3 verzorgende IG of MBO-4 Verpleegkundige en hebt natuurlijk een groot hart voor de ouderenzorg. Verder:    

 • kun je goed schakelen tussen werkzaamheden en locaties;  
 • kun je het zorgleefplan van verschillende bewoners snel tot je nemen;  
 • plan je graag zelf je diensten in via ons systeem van Shiftpicking.  

Ook kun je ons een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overhandigen. Natuurlijk vergoeden wij deze kosten.   

Dit bieden wij
Een werkomgeving waarin jij gezien wordt. Waar jij jezelf mag zijn en geluisterd wordt naar jouw behoeften. Daarnaast krijg je:  

 • een uurloon van € 14,61, met daarbovenop nog onregelmatigheidstoeslagen conform CAO VVT;  
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% in november (13e maand) en 8% vakantiegeld in mei;  
 • veel invloed op jouw rooster zodat jouw werk bij je (studenten)leven past;  
 • een individueel ontwikkelingsbudget (IOB) waarmee je kunt bouwen aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling;  
 • belastingvoordelen bij de aanschaf van bijvoorbeeld een telefoon, fiets of een weekendje weg;  
 • toegang tot de Van Neynsel Academie voor interne opleidingen en trainingen.  

Je arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao-VVT, inschaling in functiegroep 25. Goed om te weten: in de cao staat een loonsverhoging van 5% voor komend jaar.  

Werk je al bij Van Neynsel? Dan behoud je je vaste- of tijdelijke contract en verander je alleen van werkplek. 

Is dit jouw nieuwe uitdaging?
Solliciteer dan direct. De sluitingsdatum van deze vacature is 21 juli 2024.  

Heb je nog vragen? Of wil je een keer vrijblijvend komen kennismaken? Neem dan contact op met: 

 • Laura Daamen, Corporate Recruiter
 • 06- 25 47 75 28
 • sollicitatie@vanneynsel.nl  

Zorg zit bij Van Neynsel in het DNA
De naam Van Neynsel is onlosmakelijk verbonden aan de ouderenzorg in Den Bosch. Hendrik van Neynsel opende er in 1345 een gasthuis voor arme vrouwen. Bijna 700 jaar later is Van Neynsel een bloeiende zorgorganisatie. Wij bieden ouderenzorg op onze 6 woonzorglocaties in Den Bosch en Vught, in de wijk bij mensen thuis en in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Daar hebben we eigen afdelingen voor geriatrische revalidatie en tijdelijk verblijf.

De Sociale Benadering

Als zorgpionier was Van Neynsel één van de eerste zorgorganisaties die de Sociale Benadering toepaste in een woonzorglocatie. Dat betekent dat we de mens centraal stellen, niet de ziekte of beperking. Ouder worden komt nu eenmaal met gebreken, maar er kan nog heel veel wél. Door hierop te focussen kunnen ouderen zoveel mogelijk van hun vertrouwde leven behouden. Ook wanneer ze bij één van onze locaties komen wonen. 

Een baan met toekomst
Werken bij Van Neynsel betekent het lef hebben om samen met ons te bouwen aan de toekomst van de ouderenzorg. Waar sommige dingen nog niet helemaal zijn uitgewerkt. En waar jouw eigen oordeel en initiatief enorm belangrijk zijn.

Het betekent ook werken bij een organisatie die groot genoeg is om impact te hebben, maar klein genoeg om jou te blijven zien. We zien wie je bent en wat je kunt. Of je nu wel of geen zorgdiploma hebt, wij geloven dat jij enorm waardevol bent voor de ouderen in Den Bosch en Vught. 

Kom langs voor een kennismaking. We gaan graag met jou in gesprek om zo te ontdekken in welke rol en op welke locatie jij het beste tot je recht komt.

Wanneer zien we jóu bij Van Neynsel?

Contact

Laura Daamen
Corporate Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Compartijn

Helpende Plus

Tilburg
20 - 24 uur
Laverhof

Helpende plus - thuiszorg Uden

Uden
8 - 12 uur
Sint Anna

Helpende Plus Ouderenzorg

Boxmeer
16 - 28 uur