zoekt een

Verzorgende IG thuiszorg Den Bosch

Word Verzorgende IG in de thuiszorg van Van Neynsel en maak het verschil in het leven van anderen.

Hier zorg jij voor
In verschillende diensten bezoek jij tijdens je ronde zo’n 10 tot 20 cliënten om thuiszorg te verlenen. Jouw cliënten zijn onder meer ouderen die langdurige zorg nodig hebben of bijvoorbeeld mensen die herstellen na een ziekenhuisopname. Sommige cliënten zie je iedere week en leer je echt goed kennen. Van anderen neem je al snel afscheid omdat ze goed hersteld zijn. En of je nu helpt met douchen, een wond verzorgt, medicijnen toedient of iemand naar bed helpt: bijna altijd zijn de mensen blij jou te zien. Zij kunnen dankzij jou vooruit. En je bent een luisterend oor voor wie dat nodig heeft.  

Jouw cliënten wonen allemaal ongeveer binnen een kilometer van een van onze vestigingen. Je bent weinig onderweg en hebt daarom ook echt meer tijd voor een gezellig praatje of om net wat meer zorg te bieden. En bij goed weer kun je je ronde op de fiets maken. 

Hier werk jij
Ook al werken we vooral zelfstandig op en rondom een locatie: met je collega’s en de teammanager vormen we een hecht team. We helpen elkaar waar nodig en je collega’s staan altijd klaar voor advies. En we komen er altijd wel uit op welke feestdag en in welk weekend je vrij bent. 

Dit ben jij
Jij hebt een mbo-diploma verzorgende IG- MZ en werkt graag in de thuiszorg. Verder:  

 • houd je van regelen en organiseren: je legt gemakkelijk contact met je collega’s, de huisarts, de apotheek of familieleden om de juiste zorg te regelen;
 • kun je zowel in teamverband als zelfstandig aan de slag en vind je het prima om regelmatig in het weekend te werken.  
 • houd jij van dynamiek, geen dag is hetzelfde.    
 • sta je altijd klaar voor jouw team. Staat er een dienst open? Dan spring jij graag in. Dat doen jouw collega’s ook voor jou.

Ook kun je ons een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overhandigen. Natuurlijk vergoeden wij deze kosten.  

Dit bieden wij
Je krijgt meteen een vast contract voor maximaal 32 uur per week, met een proeftijd van twee maanden. Je salaris is maximaal € 3.502,58 bruto per maand, op basis van een fulltime werkweek (36 uur). Verder:  

 • krijg je een onregelmatigheidstoeslag voor het werken in de avonden en weekenden;
 • kun je met je individueel ontwikkelingsbudget (IOB) bouwen aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling;  
 • kun je via Van Neynsel Academie verschillende interne opleidingen en trainingen volgen;
 • krijg je in november een eindejaarsuitkering van 8,33% (13de maand) en 8% vakantiegeld in mei;
 • kun je gebruikmaken van fiscaal voordeel bij de aanschaf van bijvoorbeeld een smartphone, Bol.com-bon, fiets, weekendje weg of de contributie van een fitnessabonnement.  
 • goed gefaciliteerd met mobiel en tablet voor gebruik tijdens je diensten

Je arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao-VVT, inschaling in functiegroep 40. Goed om te weten: in de cao staat een loonsverhoging van 5% voor komend jaar. 

Werk je al bij Van Neynsel? Dan behoud je je vaste- of tijdelijke contract en verander je alleen van werkplek.  

Is dit jouw nieuwe uitdaging?
Solliciteer dan direct. De sluitingsdatum van deze vacature is zondag 21 juli 2024.  

Heb je nog vragen? Of wil je een keer vrijblijvend komen kennismaken? Neem dan contact op met: 

 • Manager KBC, Paula van Westerhoven
 • 06-15489872
 • p.van.westerhoven@vanneynsel.nl
 • Recruiter, Laura Daamen
 • 06-25477528
 • l.daamen@vanneynsel.nl

Zorg zit bij Van Neynsel in het DNA
De naam Van Neynsel is onlosmakelijk verbonden aan de ouderenzorg in Den Bosch. Hendrik van Neynsel opende er in 1345 een gasthuis voor arme vrouwen. Bijna 700 jaar later is Van Neynsel een bloeiende zorgorganisatie. Wij bieden ouderenzorg op onze 6 woonzorglocaties in Den Bosch en Vught, in de wijk bij mensen thuis en in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Daar hebben we eigen afdelingen voor geriatrische revalidatie en tijdelijk verblijf.

De Sociale Benadering

Als zorgpionier was Van Neynsel één van de eerste zorgorganisaties die de Sociale Benadering toepaste in een woonzorglocatie. Dat betekent dat we de mens centraal stellen, niet de ziekte of beperking. Ouder worden komt nu eenmaal met gebreken, maar er kan nog heel veel wél. Door hierop te focussen kunnen ouderen zoveel mogelijk van hun vertrouwde leven behouden. Ook wanneer ze bij één van onze locaties komen wonen. 

Een baan met toekomst
Werken bij Van Neynsel betekent het lef hebben om samen met ons te bouwen aan de toekomst van de ouderenzorg. Waar sommige dingen nog niet helemaal zijn uitgewerkt. En waar jouw eigen oordeel en initiatief enorm belangrijk zijn.

Het betekent ook werken bij een organisatie die groot genoeg is om impact te hebben, maar klein genoeg om jou te blijven zien. We zien wie je bent en wat je kunt. Of je nu wel of geen zorgdiploma hebt, wij geloven dat jij enorm waardevol bent voor de ouderen in Den Bosch en Vught. 

Kom langs voor een kennismaking. We gaan graag met jou in gesprek om zo te ontdekken in welke rol en op welke locatie jij het beste tot je recht komt.

Wanneer zien we jóu bij Van Neynsel?

Contact

Laura Daamen
Corporate Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures