zoekt een

Verpleegkundige Thuiszorg bij Van Neynsel

“Ik had een baan als verzorgende, maar het was tijd voor iets nieuws. Ik wilde meer zelfvertrouwen en kennis opdoen. Bij Van Neynsel had ik meteen een goed gevoel. Er werd met me meegedacht over mijn groei en ik kreeg de kans om de opleiding tot verpleegkundige te doen.'' Jessy Elissalde

Hier zorg jij voor
Dankzij jou kunnen mensen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. Want jij bent er voor de dagelijkse zorg en ondersteuning. Zo help je mensen bij het wassen, aan- of uitkleden en hun medicatie. En voer je verpleegtechnische handelingen uit zoals injecties, katheterisaties of stoma- en wondzorg. Natuurlijk maak je ook tijd voor een kop koffie met een bonbon en een gezellig gesprek. Soms hebben mensen het lastig thuis. Dan ga jij een paar keer per week langs om te kijken hoe het gaat en schakel je waar nodig andere instanties in.  
 
Je krijgt veel zelfstandigheid in je functie en werkt met een vast basisrooster voor drie maanden, hierin zijn 4, 6 of 8 uurs diensten mogelijk. In dit basisrooster kun je jouw voorkeuren opgeven voor vaste vrije dagen en dag- of avonddiensten. Dan proberen we daar zo veel mogelijk rekening mee te houden. Ook prettig: je werkt bij ouderen die op of rondom een van onze woonlocaties wonen. Zo kun je lopend of met de fiets naar de meeste mensen toe of als je het wenst, de hele stad doorkruisen! En hoe mooi is het als je ineens een kaartje van ze krijgt om je te bedanken voor alle goede zorgen? 

Hier werk jij
Bij mensen thuis en bij de aanleunwoningen van onze woonlocaties. Je komt te werken in een kleine groep thuiszorgmedewerkers die hecht samenwerkt in de wijk (4 wijkteams). Je vormt een team van 10 tot 12 collega's waaronder de wijkverpleegkundige, mbo-verpleegkundigen, verzorgenden IG en één of meerdere leerlingen.

We maken graag tijd voor elkaar. Bijvoorbeeld om samen te lunchen of een kop koffie te drinken tussen het werk in de wijk door. Zit je ergens mee? Dan is er altijd een collega bij wie je je hart kunt luchten. En als je een situatie niet helemaal aandurft, kun je rekenen op achtervang. Ook zijn we flexibel om onderling een keer een dienst met elkaar te ruilen. 

Dit ben jij
Een verpleegkundige met een mbo 4-diploma. Heb je een mbo 3-diploma tot verzorgende en wil je graag de bbl-opleiding verpleegkunde volgen? Ook dan is er veel mogelijk. Verder:  

 • kun je goed prioriteiten stellen en je hoofd koel houden in lastige situaties.
 • ga je gemakkelijk in gesprek met cliënten, collega’s en andere zorgprofessionals zoals de huisarts en fysio- of ergotherapeut. 
 • houd jij van dynamiek, geen dag is hetzelfde.  
 • flexibel, zelfstandig en verantwoordelijk zijn woorden die jou omschrijven
 • vind je het leuk om te blijven leren en jezelf verder te ontwikkelen.

Ook kun je ons een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overhandigen. Natuurlijk vergoeden wij deze kosten.  

Dit bieden wij
Je krijgt meteen een vast contract voor maximaal 28 uur per week, met een proeftijd van twee maanden. Je salaris is maximaal € 3.848,27 bruto per maand, op basis van een fulltime werkweek (36 uur). Verder:   

 • een vast contract met een proeftijd van 2 maanden;
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% in november (13e maand) en 8% vakantiegeld in mei;
 • veel invloed op jouw rooster zodat jouw werk bij je leven past;
 • een individueel ontwikkelingsbudget (IOB) waarmee je kunt bouwen aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • belastingvoordelen bij de aanschaf van bijvoorbeeld een telefoon, fiets of een weekendje weg;
 • toegang tot de Van Neynsel Academie voor interne opleidingen en trainingen.
 • goed gefaciliteerd met mobiel en tablet voor gebruik tijdens je diensten

Je arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao-VVT, inschaling in functiegroep 45. Goed om te weten: in de cao staat een loonsverhoging van 5% voor komend jaar. 

Werk je al bij Van Neynsel? Dan behoud je je vaste- of tijdelijke contract en verander je alleen van werkplek.  

Is dit jouw nieuwe uitdaging?
Solliciteer dan direct. De sluitingsdatum van deze vacature is zondag 21 juli 2024.

Heb je nog vragen? Of wil je een keer vrijblijvend komen kennismaken? Neem dan contact op met: 

 • Manager KBC, Paula van Westerhoven
 • 06-15489872
 • p.van.westerhoven@vanneynsel.nl

Zorg zit bij Van Neynsel in het DNA
De naam Van Neynsel is onlosmakelijk verbonden aan de ouderenzorg in Den Bosch. Hendrik van Neynsel opende er in 1345 een gasthuis voor arme vrouwen. Bijna 700 jaar later is Van Neynsel een bloeiende zorgorganisatie. Wij bieden ouderenzorg op onze 6 woonzorglocaties in Den Bosch en Vught, in de wijk bij mensen thuis en in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Daar hebben we eigen afdelingen voor geriatrische revalidatie en tijdelijk verblijf.

De Sociale Benadering

Als zorgpionier was Van Neynsel één van de eerste zorgorganisaties die de Sociale Benadering toepaste in een woonzorglocatie. Dat betekent dat we de mens centraal stellen, niet de ziekte of beperking. Ouder worden komt nu eenmaal met gebreken, maar er kan nog heel veel wél. Door hierop te focussen kunnen ouderen zoveel mogelijk van hun vertrouwde leven behouden. Ook wanneer ze bij één van onze locaties komen wonen. 

Een baan met toekomst
Werken bij Van Neynsel betekent het lef hebben om samen met ons te bouwen aan de toekomst van de ouderenzorg. Waar sommige dingen nog niet helemaal zijn uitgewerkt. En waar jouw eigen oordeel en initiatief enorm belangrijk zijn.

Het betekent ook werken bij een organisatie die groot genoeg is om impact te hebben, maar klein genoeg om jou te blijven zien. We zien wie je bent en wat je kunt. Of je nu wel of geen zorgdiploma hebt, wij geloven dat jij enorm waardevol bent voor de ouderen in Den Bosch en Vught. 

Kom langs voor een kennismaking. We gaan graag met jou in gesprek om zo te ontdekken in welke rol en op welke locatie jij het beste tot je recht komt.

Wanneer zien we jóu bij Van Neynsel?

Contact

Laura Daamen
Corporate Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorggroep Elan

Praktijkondersteuner Somatiek

ASTEN
16 - 20 uur
Glorieuxpark

Verpleegkundige Nachtdienst - Glorieux

Eindhoven
In overleg