zoekt een

Bijbaan Medewerker Restaurant Mariaoord

Hoe zorg jij ervoor dat onze bezoekers zich welkom voelen? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Het restaurant van Mariaoord is open en gastvrij wat betekent dat iedereen welkom is.

Altijd wat te doen
Samen met je collega’s ben je het visitekaartje van het restaurant van Vivent Mariaoord. Het restaurant wordt niet alleen bezocht door onze bewoners maar ook door vrijwilligers, familieleden en onze medewerkers. Samen met jouw collega's zorgen jullie voor een gastvrij welkom en lekkere maaltijden. Elke dag worden er eenvoudige maaltijden zoals soep, belegde broodjes of schotels bereid. Het ophalen van servies, afwassen, opruimen en schoonmaken hoort ook bij jouw baan. Het restaurant is een belangrijke ontmoetingsplek voor onze bewoners, dus samen met jouw collega's zorgen jullie voor een fijne en zinvolle dag voor hen. 

Team Restaurant Mariaoord 
Vivent Mariaoord ligt aan de rand van Rosmalen in het mooie Hooge Heide. Ons team is gezellig en gedreven. Naast het harde werken vinden het we het ook belangrijk om elkaar te leren kennen. Het restaurant is 7 dagen per week open. 

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig? Loop het restaurant gerust binnen. Ontmoet onze collega’s direct en stel hen direct jouw vraag. Een dagje meelopen kan altijd geregeld worden en is een vast onderdeel van de sollicitatieprocedure. Zo kun je zelf ervaren hoe het werk is.   

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor bepaalde tijd;
 • Bruto uurloon van €13,82 tot €16,77 (FWG15) afhankelijk van soortgelijke werkervaring;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;-
   
 • Een groot aanbod van gratis bedrijfssporten en workshops over jouw vitaliteit. Denk aan zumba, yoga of bootcamp en onderwerpen zoals stress, jouw loonbaan en mantelzorg;
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Tijdens de vakantieperiode wil jij volop werken. Jouw diensten worden gepland op maandag tot en met zondag van 11:30-20:00 uur of van 15:00-20:00 uur. 
 • Na de zomer blijf jij graag om in de weekenden en avonden nog wat diensten te werken. 

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures