Agressie coördinator / senior beveiliger - fulltime

Het Catharina Ziekenhuis streeft naar een fijne en veilige werkomgeving voor onze medewerkers. Gezien de toenemende uitdagingen rondom agressie in de zorgsector is een agressie coördinator / senior beveiliger in ons ziekenhuis niet te missen. Een tweeledige baan waar geen dag hetzelfde is, waarbij je veel afwisseling hebt in werkzaamheden, verantwoordelijk bent voor onze medewerkers en patiënten en bovenal een baan waarin jij het verschil gaat maken in hoe wij omgaan met agressie en geweld in ons ziekenhuis. Dát is werken als agressie coördinator / senior beveiliger. Zo maak jij beter nóg beter.

Jij zorgt ervoor
In deze rol ben jij dé interne expert die beleid en praktijk samenbrengt en fungeer jij als het vaste aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met agressie en geweld in ons ziekenhuis. Het ondersteunen en aansturen van het team beveiligers en ervoor zorgen dat je de schakel bent tussen de collega’s op de werkvloer, het management en externe organisaties is jouw verantwoordelijkheid. Hierbij werk je nauw samen met de BHV coördinator en het team van beveiligers. Als agressie coördinator / senior beveiliger ga je elke uitdaging aan, zoals:
 • aannemen van een adviesrol. Jij komt zelf met verbetervoorstellen.
 • informeren en/of instrueren over (nieuwe) protocollen en werkwijzen.
 • fungeren als coach en aanspreekpunt.
 • coördineren van beveiligingswerkzaamheden, toezicht houden op de uitvoering en ondersteunen van het team. Dit doe je conform alle wet,- en regelgevingen.
 • ontwikkelen, implementeren en evalueren van preventieve maatregelen binnen de organisatie om agressie en geweld te verminderen.
 • deelnemen aan overleggen en opzetten van projecten. Denk hierbij aan het houden van een presentatie tijdens een afdelingsoverleg van de zorg of het deelnemen aan de werkgroep agressie.

En wist je dat we druk bezig zijn met de plannen om onze ‘centrale post beveiliging’ geheel te vernieuwen?

Wij staan voor elkaar klaar
Binnen ons topklinisch opleidingsziekenhuis staan we voor elkaar klaar. Hier leer je van jouw collega’s en heb je begrip voor elkaars werk. Je praat met elkaar over de beste zorgverlening voor onze patiënten en ondersteunen elkaar wanneer het wat lastiger wordt. De focus ligt op innoveren en gedreven je vak uitoefenen. Samen maken jullie het verschil en gaan jullie tot het uiterste.

“ Samen met alle afdelingen in het ziekenhuis werken aan veilige zorg, zo draag ik bij aan een veilige omgeving voor patiënten, bezoekers en medewerkers.” – Donny, BHV Coördinator

De afdeling Beveiliging
De afdeling Beveiliging maakt onderdeel uit van Huisvesting, Services en Technologie en heeft als belangrijkste taak het zorgdragen voor de veiligheid in het ziekenhuis en het omliggend terrein. Dit doet de afdeling met een ervaren team van 14 eigen medewerkers en een flex-pool van vaste, externe medewerkers. 24/7 worden beveiligings- en dienstverlenende werkzaamheden uitgevoerd in een dynamische omgeving. Daarnaast vervult de afdeling een belangrijke rol binnen de BHV-organisatie.

Je komt te werken in een stabiel team. Een gemêleerde groep die voor elkaar klaar staat en helpt waar nodig. Het team neemt haar werkzaamheden en taken serieus, maar is er naast het harde werken ook ruimte voor een kop koffie en een praatje.

Jij hebt het
Onze ruim 4.000 collega’s zijn allemaal anders. Iedereen heeft een eigen verhaal over het werken in de zorg. We zijn benieuwd naar jouw verhaal, zeker als jij beschikt over:
 • het mbo niveau 4 diploma beveiliger (SVPB/ECABO/ABM).
 • het certificaat BHV Ploegleider.
 • zeker 3 jaar ervaring in de beveiliging op het gebied van agressie en geweld in een zorgomgeving.
 • het certificaat (SVPB) Zorgbeveiliger (pré) of bent bereid deze te behalen.

Ook ben je een organisatiesensitief persoon die zich goed zichtbaar weet te maken in ons ziekenhuis. Jij bent in staat beleid te vertalen naar de praktijk en met jouw oog voor preventie zie jij direct of er iets beter of anders kan. Je gaat in gesprek met afdelingen of management om te kijken hoe jullie samen voor een veilige werkomgeving kunnen zorgen. Met jouw creatieve brein denk je in mogelijkheden en met jouw enthousiasme weet je anderen hierin mee te nemen.

Wanneer er een agressie incident is geweest bespreek jij dit met de betreffende afdeling en kijk je samen wat er in de toekomst anders of beter kan. Werken in deze zorgomgeving vraagt om flexibiliteit, want geen dag is hetzelfde. Verder ben jij op de hoogte van de relevante kennis, wet,- en regelgeving en bovenal gewoon een fijne collega.

Wij zorgen ervoor
Terwijl jij beter nóg beter maakt, zorgen wij als werkgever ook goed voor jou. Als agressie coördinator / senior beveiliger kan jij rekenen op:
 • een contract voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt jouw contract omgezet naar een vast contract.
 • 36 uur per week. Uren in overleg. Waarbij een 9-urige werkdag bespreekbaar is.
 • een bruto maandsalaris tot € 4.015,00 (FWG 45) op basis van een 36-urige werkweek.
 • goede balans tussen werk en privé
 • 144 vakantie-uren en 57 PLB-uren op basis van een 36-urige werkweek. Ook krijg je de mogelijkheid om dagen bij te kopen via onze speciale MKA regeling.
 • extra’s als 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en een onregelmatigheidstoeslag.
 • toegang tot ons Catharina Vitaal portaal. Schrijf je bijvoorbeeld in voor een sessie leefstijl coaching of ga in gesprek met een externe professionele Budget Coach. Wij vinden het belangrijk dat jij als Catharina medewerker lekker in je vel zit.

En er is meer. Arbeidsvoorwaarden die passen binnen de cao-ziekenhuizen.

Jouw baan voor hèt leven
Heb je vragen over het werken als agressie coördinator / senior beveiliger in het Catharina Ziekenhuis? Je kunt deze stellen aan Marit Pepping - Lier (Manager Services & Veiligheid) op 040-239 5418.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Schakel dan met onze recruiter Natascha. Zij is bereikbaar op 040-2398840 of via recruitment@catharinaziekenhuis.nl.
 • Jouw sollicitatie ontvangen we graag vóór 17 juni 2024 via onze website.
 • Bij indiensttreding vragen wij een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG) en vindt er mogelijk een ‘vragenlijst arbeidsgezondheidskundig onderzoek’ plaats ter preventie van infectieziektes.
 • We werven onze kandidaten zelf. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Neem contact op met Recruitment via recruitment@catharinaziekenhuis.nl voor meer info.

Deze vacature wordt gelijktijdig in– en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang in de sollicitatieprocedure.

Contact

Natascha Klabbers - Poetiray
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

SOVAK

Consulent Facilitair

Terheijden
32 - 36 uur
tanteLouise

Medewerker Restaurant, Locatie Het Nieuwe ABG

Amsterdam
16 - 20 uur