EVV'er

De Vlaswiek is per 1 juli 2024 op zoek naar een EVV’er voor 24 tot 28 uur per week. 

Dorpshuis de Vlaswiek is onderdeel van Zorggroep Elde Maasduinen en is een kleinschalig verpleeghuis gevestigd in het dorpscentrum van Liempde. Dorpshuis de Vlaswiek biedt verpleging en verzorging en reactivering aan 32 psychogeriatrische (PG) cliënten. Enthousiaste medewerkers en vrijwilligers combineren eigentijdse zorgverlening met prettig werken. Zij zetten zich in voor werk dat er toe doet!

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

De functie in hoofdlijnen
Als EVV’er ben jij verantwoordelijk voor het leveren van optimale zorg voor onze cliënten. Het leren kennen van onze cliënten is de essentie van ons vak. Dit helpt jou om de zorg te bieden, die past bij de wensen van onze cliënten. Deze wensen zijn opgenomen in het zorgplan een plan opgesteld door de cliënt, familie en mantelzorgers. Hierin worden de zorgbehoeften, wensen en verlangens gedeeld, zodat jij de beste zorg kan leveren die de cliënt verdient. Het verplegen, verzorgen, begeleiden en bevorderen van de zelfredzaamheid van cliënten, zijn kerntaken in je werk. Met een flexibele houding, ben je breed inzetbaar op zowel dag, avond als nachtdiensten. De indeling van jouw diensten, gebeurt in overleg met je team, waarbij je uiteraard jouw wensen kenbaar mag maken.

Wij vragen
•    Een diploma verzorgende IG aangevuld met een EVV certificaat, of de bereidheid het EVV certificaat te behalen na indiensttreding of een diploma verpleegkundige niveau 4 en een BIG registratie; 
•    Een eigentijdse professional die belang hecht aan zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap;
•    Ervaring in het werken met zorgplannen, je toont initiatief en werkt zelfstandig;
•    Een respectvolle houding ten opzichte van psychogeriatrische ouderen. Je beschikt over goede sociale vaardigheden om bewoners te stimuleren en motiveren; 
•    In jouw dagelijkse werkzaamheden onze kernwaarden te omarmen en hieraan een invulling te geven.

Wij bieden
Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van EVV’er is ingedeeld FWG 40 (minimaal € 2.695,33 en maximaal € 3.502,58 bruto per maand op fulltime basis). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.

Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Simone Brink, teamcoach, telefoonnummer 06-57477802.
Wij ontvangen je sollicitatiebrief met cv bij voorkeur via de link: Vacature 103-431 EVV'er - EVV'er - Werken bij Zorggroep Elde Maasduinen (werkenbijzgem.nl)
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-431.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom is de volgende zaak onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Libra Revalidatie & Audiologie

AIOS Revalidatiegeneeskunde

Eindhoven
36 - 40 uur
Valkenhof

Medewerker intern transport

Valkenswaard
20 - 24 uur