Verpleegkundige hbo - Verpleegkundig team (VKT)

Voor het Verpleegkundig team zijn we op zoek naar een enthousiaste en daadkrachtige collega die het team kan versterken Houd jij van een uitdaging, dynamiek en wil jij graag overstijgend werken? Dan is werken binnen het verpleegkundig team voor jou op het lijf geschreven!

Dit ga jij doen
In alle diensten voer je zowel geplande als ongeplande zorg en verpleging uit binnen Vitalis.
Je coacht medewerkers zoals helpende, verzorgende en verpleegkundige op de werkvloer.
Zo lever je een bijdrage aan de zelfstandigheid, de deskundigheidsbevordering en de ontwikkeling van zorgmedewerkers in een team. Je voert graag verpleegtechnische handelingen uit en wil op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen op dit gebied.
Je geeft graag training on the job aan zorgmedewerkers in de teams om hen te bekwamen in voorbehouden en/of risicovolle handelingen. Jij bent de schakel tussen de teams en de arts.

Het verpleegkundig team (VKT) werkt overstijgend met 11 collega’s. De verpleegkundigen van het VKT ondersteunen en coachen hun collega’s binnen de locaties en residenties van Vitalis.
Dit kan zijn met betrekking tot triage, gedragsproblemen bij bewoners en ook bij het uitvoeren van voorbehouden en/of risicovolle handelingen of het overnemen van deze handelingen.
Verpleegkundigen van het verpleegkundig team zijn kartrekkers, die open staan voor nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen en daar graag hun steentje aan bijdragen.
Het werken als verpleegkundige in het verpleegkundig team is een uitdagende, dynamische functie, waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt. Overdag tijdens werkdagen en in de nacht werk je alleen.
In de avonden en het weekend heb je samen met een collega dienst. Als je graag in de nacht werkt, is dat een pré voor ons.

Dit breng jij mee
 • Je hebt een diploma van de hbo-opleiding Verpleegkunde
 • Je staat in het BIG-register
 • Je hebt een helikopterview en een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent een echte aanpakker die goed kan communiceren
 • Je doorgrondt mensen snel en ziet hun kwaliteiten
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Dit bieden wij
 • Zekerheid

Je ontvangt een contract met zekerheid, een salaris in FWG 50 conform de CAO VVT (min. € 3.013,60 – max. € 4.370,94 bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur), plus vakantietoeslag van 8%, ORT, een eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand) en een goede pensioenregeling.
 • Ontwikkelmogelijkheden

We vinden jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling belangrijk. De Vitalis Academie heeft een ruim aanbod voor het volgen van gratis opleidingen en trainingen. Ook zijn er mogelijkheden om congressen en symposia te bezoeken.
 • Innovatie

Succesvol innoveren doen we samen. Daarom word je actief betrokken bij het toetsen en onderzoeken van nieuwe oplossingen niet alleen in de zorg, maar ook voor jou als medewerker.
 • Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

We bieden gratis fruit op de werkvloer en mooie extra’s, zoals korting op je sportabonnement, producten, uitjes en een fietsplan.
 • Duurzaamheid

Je kiest voor een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt.

Dit is Vitalis
Vitalis is specialist in ouderenzorg in de regio en actief op het gebied van welzijn, zorg en wonen. Wij hebben 21 locaties in Eindhoven, 1 locatie in Geldrop en 1 in Heerlen, met een gevarieerd aanbod aan zorgconcepten en welzijn.
Meebewegen met de veranderingen in onze maatschappij en de zorg staat bij Vitalis centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen bij Vitalis gelukkig ouder worden. Samen kijken we wat daarvoor nodig is. We streven ernaar dat de ouderen die bij ons wonen of komen, dagelijks (kleine) momenten van geluk ervaren: een mooi gesprek, een lekker kopje koffie of een fijne wandeling.
Elke dag bijzonder maken. Dát is waar onze medewerkers samen met vrijwilligers, mantelzorgers, familie en het sociale netwerk van de ouderen hun uiterste best voor doen. Dit is wat ons gelukkig maakt. Werk dat ertoe doet. Onze hartslag.
Vitalis zet sterk in op innovatie en technologie. Daarnaast hebben we een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Dit zorgt voor geluksmomenten én voor verbinding. Want je kunt er samen van genieten. Zo geven we vorm aan onze missie - de kunst van gelukkig ouder worden - én maken wij het verschil. Help je mee?

Solliciteer
Wil je werk doen dat je gelukkig maakt en past deze vacature bij jou? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur ons je cv en motivatie.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Monique Elshof, Recruiter via werken@vitalisgroep.nl. Je mag ook bellen of een WhatsApp-bericht sturen naar 06 - 10476405. We kijken uit naar jouw reactie.

Contact

Monique Elshof
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Maaswaarden ouderenzorg

Verpleegkundige in de wijk

Wijk en Aalburg
In overleg