zoekt een

Verpleegkundige Korsakov

Mensgerichte zorg

Jij wilt echt luisteren naar de wensen van de bewoner! Als verpleegkundige verleen je niet alleen verpleegkundige zorg, maar houd je vooral rekening met de behoeftes en gewoonten van de bewoners. Deze mensgerichte zorg draait om de levenskwaliteit van de bewoners en hun naasten. Jouw zorg staat altijd in het teken van de bewoner. Je gaat werken op onze Korsakov afdeling de Haven in Steijndeld.

Het syndroom van Korsakov ontstaat door een ernstig gebrek aan vitamine B1 (thiamine) en wordt gekenmerkt door geheugenstoornissen, grote moeite met het plannen en organiseren van hun dagelijkse activiteiten en mindert het besef van hun eigen mogelijkheden en beperkingen. Ze lijden aan gebrek aan overzicht en gebrek aan inzicht. Het syndroom van Korsakov gaat daarbij regelmatig gepaard met ernstige psychosociale problematiek en een zwakke lichamelijke gezondheid.

Wat ga je doen?
Je stemt de zorg af met de bewoner en zijn/haar naasten. Je bevordert hierbij het zelfmanagement en de veiligheid van de bewoner. Waar nodig regel je aanvullende zorg of ondersteuning in samenspraak met de bewoner.
 • Je ondersteunt de bewoner, indien gewenst, met de invulling van zijn/haar dagbesteding.
 • Je voert risicovolle en voorbehouden handelingen uit.
 • Je werkt zelfstandig en verantwoord en weet hoe te handelen in onvoorziene en crisissituaties.
 • Je begeleidt collega’s en stagiaires als dat nodig is.
 • Je werkt vanzelfsprekend goed samen met bewoners, hun naasten en je collega’s en vrijwilligers.

Waar ga je werken?
Je komt te werken op afdeling de Haven een Korsakov afdeling binnen Rivas. De locatie Steijndeld, ligt in het centrum van Gorinchem, heeft 34 huur appartementen met zorg op maat, een PG-afdeling met 24 bewoners en een Korsakov afdeling met 26 bewoners. Bewoners kunnen zowel de drukte van de stad opzoeken, als genieten van de rust in de tuin met uitzicht op de Lingehaven. Binnen Rivas Zorggroep wordt gewerkt volgens het JCI kwaliteitssysteem en de Planetree principes.

Werken in de langdurige zorg gaat over warme, liefdevolle zorg voor en met bewoners en hun naasten. Samen met collega's in een hecht team. In een omgeving met kansen om te groeien als zorgprofessional. Benieuwd of Rivas en de langdurige zorg bij jou past? Bekijk deze video's en binnen 10 minuten weet je het. Onze collega’s én bewoners delen met jou wat werken bij Rivas zo bijzonder maakt! https://bit.ly/3klNiPo

Wie ben jij?
 • Je hebt minimaal een diploma mbo-verpleegkundige niveau 4 en bent BIG-geregistreerd.
 • Je bent Hepatitis B gevaccineerd of bereid hiertoe.

Wat bieden wij?
Wij vertrouwen erop dat je goed bent in wat je doet. Dit krijg je er van ons voor terug.
 • Je verdient een salaris tussen de € 3174,50 en € 3848,27 bruto per maand op basis van 36 uur. Je krijgt vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Kies zelf of je je vakantiegeld en/of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
 • De functie is ingedeeld in FWG 45. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • Je krijgt een overeenkomst voor 20 - 36 uur per week.
 • Je tekent een vast contract.
 • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao vvt, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve zorgverzekering.
 • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg en Benefits at Work).
 • Je wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingswensen, onze Rivas Academie kan je hierbij ondersteunen.

Heb je interesse?
Voor inhoudelijke informatie over deze functie neem je contact op met locatieleider Mart Passon op 06 16 03 80 71. Bel of app met vragen over het solliciteren met Monica Verweij (recruiter) op 06 83 26 52 70.

Deze vacature sluiten we zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden.
Je solliciteert binnen een minuut op deze vacature.

Contact

Monique Francina Verweij
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Van Neynsel

Mbo verpleegkundige De Taling

's-Hertogenbosch
32 - 36 uur
Laverhof

Opleiding tot verpleegkundige

Schijndel
24 - 32 uur
Rivas Zorggroep

Praktijkverpleegkundige

Gorinchem
In overleg