Pedagogisch Behandelaar flexpool

2 uur / Flexibele uren

Zet jouw pedagogische kennis in bij verschillende teams die groepsbehandeling bieden aan kinderen.

Wat maakt jouw werk bijzonder 
Als pedagogisch behandelaar bij de invalpool van Kentalis regio Breda/Tilburg/Waalwijk e.o. heb je een interessante en flexibele baan. Jij zet jouw pedagogische achtergrond in als flexkracht in bij verschillende teams die groepsbehandeling bieden aan kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS). De kinderen (2 tot 12 jaar) hebben grote moeite het spreken en/of begrijpen van taal. Met jouw collega’s maak je het mogelijk dat het kind beter gaat praten, samen leert spelen en emoties leert uiten. Met creativiteit speel je in op de mogelijkheden en interesses van ieder kind om zo te werken aan de ontwikkeling.

Ook als je nog geen kennis hebt van TOS krijg je bij ons de kans: Als jij de nieuwsgierigheid hebt om de kinderen te willen begrijpen, zijn er bij Kentalis volop kansen je te ontwikkelen.

Wat ga jij doen?
Op basis van de beschikbaarheid die jij opgeeft, ga je aan de slag als invalkracht bij groepen die extra ondersteuning nodig hebben. Je valt in bij verschillende teams in de regio Breda/Tilburg/Waalwijk. Je kan zelf aangeven op welke locatie je graag invalt en welke dagen je beschikbaar bent. Je behandelt, begeleidt en ondersteunt de kinderen in hun communicatieve ontwikkeling, zodat kinderen zich beter kunnen uitdrukken en zich begrepen voelen. Hierbij zet je verschillende communicatiemiddelen in, zoals Nederlands ondersteund met Gebaren, pictogrammen of foto’s. Jouw kerntaken zijn:

 • Je werkt samen met een logopedist op de groep van 7 of 8 kinderen, waardoor je van elkaar leert gedragsmatige aspecten en de taalontwikkeling op te pakken. Ervaringsgericht en spelenderwijs werken jullie aan de behandeldoelen;
 • Je hebt dagelijks contact met de ouders en het behandelteam, waarmee je de voortgang in de behandeldoelen en jouw bevindingen deelt en evalueert; 
 • Je levert als lid van het multidisciplinair team een inhoudelijke bijdrage aan het behandelplan. Met jouw team en ouders halen jullie het beste uit de kinderen naar boven;

Met wie werk je?
Je valt in bij verschillende teams in de regio Breda/Tilburg/Waalwijk. Je staat altijd met een vaste ervaren pedagogisch behandelaar of logopedist die jou graag wegwijs maakt op de locatie en zijn of haar kennis en ervaring met jou deelt zodat je je snel thuis voelt. Je bouwt in je loopbaan bij Kentalis een groot intern netwerk op van collega-pedagogisch behandelaars en andere specialisten waarmee je kennis en ervaring uitwisselt. 
Wil je meer weten over de organisatie Kentalis of over hoe het is om te werken bij Kentalis? Lees dan meer op onze website.

Wij bieden jou:
Op iedere groep waar je komt krijg je begeleiding door een ervaren collega. Mocht je op termijn meer beschikbaar zijn of op een vaste groep willen staan, dan gaan we graag met jou in gesprek over eventuele toekomstmogelijkheden bij Kentalis.

 • Een bruto maandsalaris van € 2.381,- tot 3.452,- (FWG 45) bij een volledige werkweek van 36 uur. Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg;
 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met uitzicht op onbepaalde tijd;
 • Een dienstverband van minimaal 2 uur per week. Jouw uren en dagen stemmen we zo af dat het voor iedereen goed uitkomt; 
 • 144 uur vakantieverlof en 57 uur balansuren (naar rato) ;
 • Extra’s zoals 8,33% eindejaarsuitkering, pensioenopbouw bij PFZW en reiskostenvergoeding van €0,16 woon-werkverkeer;
 • Fijne collega’s om mee samen te werken en van te leren;
 • Preboarding app om Kentalis alvast te leren kennen;
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Kies je voor een sportabonnement, een fiets of uitruilen van je reiskosten?

Wie ben jij?
Je bent nieuwsgierig en neemt de tijd om de kinderen te begrijpen. Belangrijk is ook dat je jezelf goed kent en op jezelf kunt reflecteren. Daarnaast breng je mee:

 • Je hebt minimaal een afgeronde agogische hbo opleiding richting Zorg en Welzijn zoals Social Work, SPH of Pedagogiek; 
 • Je kunt rust en structuur bieden zodat je het kind uitnodigt te communiceren;
 • Je bent bekend met Nederlands ondersteund met Gebaren (NmG), of de inzet van pictogrammen, of je hebt de ambitie je hierin te ontwikkelen.

Interesse? Kom in contact en ervaar hoe waardevol werk kan zijn!
Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd of jij en Kentalis bij elkaar passen? Solliciteer nu naar deze flexibele baan als pedagogisch behandelaar voor de flexpool. Gesprekken vinden doorlopend plaats. Als we een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Heb je vragen over deze functie? Willemijn Lips, teamleider, maakt graag tijd voor jou en je vragen. Bel of WhatsApp Willemijn via 06 20 31 39 32. 

Let op: In verband met de vakantieperiode zijn wij gesloten van 12 juli t/m 11 augustus. Solliciteer jij in deze periode, dan zullen wij vanaf 12 augustus contact met je opnemen.

We vragen altijd om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Dit is een vast onderdeel van de procedure.
Ben je een intermediair? Wij werven zelf of met onze vaste partners. Acquisitie stellen we niet op prijs.

Recente vacatures

Van Neynsel

Begeleider zorg en welbevinden Boswijk

Vught
In overleg
Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI)

Klinisch Fysisch Medewerker (36 uur)

Roosendaal
Fulltime
Het Laar

Zelfstandig werkend kok

Tilburg
Parttime / Fulltime