Huisartsen voor passantenspreekuur Bergen op Zoom

Ben jij een enthousiaste ondernemende huisarts en wil jij je inzetten om huisartsenzorg te bieden aan inwoners van Bergen op Zoom die nu geen vaste huisarts hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Door het tekort aan huisartsen en patiëntenstops in de huidige huisartsenpraktijken in Bergen op Zoom is het voor inwoners van Bergen op Zoom steeds lastiger om zich in te kunnen schrijven in een huisartsenpraktijk. Tot nu toe hebben circa 1500 inwoners uit Bergen op Zoom zich gemeld omdat zij geen huisarts in Bergen op Zoom kunnen vinden.
In samenwerking met een aantal huisartsen in Bergen op Zoom hebben we een oplossing gevonden door het leveren van digitale zorg met, indien nodig, opvolging in een fysiek consult. Dit is een belangrijke eerste stap om deze groep inwoners toegang tot huisartsenzorg geven. Voor deze constructie zijn wij op zoek naar een of meerdere huisartsen die vanaf september 2024 willen ondersteunen in de fysieke opvolging. Je werkt op HAP-locatie in Bergen op Zoom op door jou gewenste werktijden, bijvoorbeeld onder schooltijd. Je staat hiermee aan de start van de uitwerking van een nieuwe interventie rondom de toekomstbestendigheid van de huisartsenzorg. Hierdoor krijg je de mogelijkheid mee te denken en richting te geven aan de verdere invulling.

Contact

Ursula Soffers
Manager ledenondersteuning
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures