Medewerker restaurant

Plaats in de organisatie
Het team ”Gasterij de Stoof ” is onderdeel van de teams dienstverlening binnen de afdeling Zorg en Dienstverlening intramuraal. Naast het team “Gasterij de Stoof “ zijn er nog andere teams in Gasterijen, teams voeding, teams recepties, teams huishouding, team logistiek en het team van de eigen textiel verzorging die vallen onder de groep dienstverlening. Met betrekking tot de aansturing is in de huidige structuur een indeling gemaakt in een cluster binnen de gemeente Weert en een cluster buiten de gemeente Weert. In totaal omvatten deze afdelingen samen ongeveer 350 professionals.

Wat de functie inhoudt
Je werkt in de functie medewerker restaurant voor Stichting Land van Horne. Je werkt in “Gasterij de Stoof”. Deze ligt in Woonzorg complex Hushoven. In gasterij de Stoof komen dagelijks 40 tot 60 bewoners de warme middagmaaltijd gebruiken en is er inloop van bezoekers van buitenaf die komen voor een drankje of een kop koffie met gebak, een product van de kleine kaart of voor een volledige maaltijd. Tevens wordt een avond broodmaaltijd geserveerd voor ongeveer 20 bewoners van de locatie Hushoven. Ook zijn er wekelijks vergaderingen en presentaties en zijn er periodiek thema-avonden en feestjes. e.d.. Je ontvangt direct leiding van de kok en indirect van de teamleider catering.

Wat wij vragen
MBO-gastheer, gastvrouw/kok (niveau 1 of 2) of aantoonbare kennis/ervaring op dit gebied. Op locatie Hushoven werk je in een team dat staat voor alles dat met eten en drinken en gastvrijheid op locatie te maken heeft. Om deze functie goed te kunnen vervullen, ben je gastvrij, klantvriendelijk, representatief, ondernemend en heb je de hygiëne hoog in het vaandel staan.

Wat wij je bieden
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden. We hebben één vacature voor 16 uur gemiddeld per week en één vacature voor 24 uur gemiddeld per week. De werktijden liggen voor 16 uur tussen 14.00 - 18.00 uur en voor 24 uur tussen 09.30 - 18.00 uur. De werkdagen zijn normaal gesproken van maandag t/m zondag. Uiteraard zijn er soms uitzonderingen (door feestjes e.d.) waardoor het incidenteel ook later kan worden.
Salariëring geschiedt in functiegroep FWG20 (min. € 2.236,57 en max. € 2.772,02 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
Daarnaast ontvang je nog vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De arbeidsvoorwaarden zijn vastgesteld conform de CAO-VVT. Daarnaast biedt Stichting Land van Horne ook nog een pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectiviteitskortingen, workshops en trainingen voor eigen ontwikkeling en mogelijkheden via FiscFree.

Heb jij zin om bij ons in de ouderenzorg aan de slag te gaan?
Solliciteer dan vandaag nog! Heb je nog vragen? Bel dan met Jan Geelen, teamleider catering, tel. 06 12 62 27 96.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 3 juli 2024.

Contact

Jan Geelen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Thebe

Coördinator Gastvrijheid

Hilvarenbeek
20 - 28 uur
BrabantZorg

Gastvrouw / Gastheer | 12 -15 uur

Uden
12 - 16 uur
Máxima MC

Vrijwilliger Intensive Care

Veldhoven
4 - 8 uur