zoekt een

Verzorgende - Woonbegeleider Padua - Siena Bello Vita (V240010)

Wie ben jij en wat ga je doen
Samen met je collega’s leef je het zorgplan na, met oog voor de bewoner en met aandacht voor de familie of mantelzorger. Zo draag je bij aan het welzijn van onze bewoners. Daar steek je graag je handen voor uit de mouwen.

Wij geloven dat onze bewoners altijd zichzelf moeten kunnen zijn én dat ze graag zoveel mogelijk zelf willen blijven doen. Daar kunnen ze soms wél hulp bij gebruiken. Je helpt mensen bij hun dagelijkse handelingen en je verleent zorg op een kundige en verantwoorde manier. Maar vooral ook op een positieve, sociale manier. Samen maken we van elke nieuwe dag een mooie dag!

Meer weten?
Bel met Bram Vorspaget, Manager Zelfstandige teams, via telefoonnummer 06-18 69 50 82.

Wat kun je van ons verwachten
  • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen zowel profesioneel als persoonlijk.
  • Betekenisvol werk waarmee je écht het verschil maakt en van betekenis bent.
  • Een salaris van €2.466,72 - €3.256,53 per maand voor Verzorgende (FWG35) bij een 36-urige werkweek.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 16 tot 28 uren per week, volgens wisselend rooster.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioenopbouw.
  • We bieden vele vitaliteits programma's die je helpen om je fit, gezond en gelukkig te voelen. .

Jouw kennis en vaardigheden
  • Je hebt een mbo-diploma Verzorgende, of MMZ niv. 4 met aanvullende skills (te volgen).
  • Je hebt relevante werkervaring en actuele praktijkkennis.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je

Padua is een gezellig, gemoedelijk huis midden in een woonwijk waar de bewoners, binnen de veilige muren van de locatie, toch volledige vrijheid kunnen ervaren. In onze visie staat eigen regie centraal. Dit vertaalt zich onder andere door het geven van volledige vrijheid binnen de muren en de tuinen van Padua. Daarnaast hechten we veel waarde aan de participatie van familie in het leven van de bewoner. Dit kunnen kleine dingen zijn zoals aanwezig zijn bij activiteiten, tot het blijven geven van zorg zoals het thuis ook gewend was. 'Leef uw leven' is het motto van Padua, waarbij we voor iedereen een warm thuis willen zijn.

Afdeling Siena is een afdeling binnen het huiselijke Padua en heeft 38 bewoners verdeeld over twee subteams (Zita, Mare, Bello, en Vita). Elk subteam werkt in twee huiskamers waar dagelijks gekookt wordt en activiteiten plaatsvinden. Ons doel is om onze bewoners zich thuis te laten voelen, in nauwe samenwerking met families.
Het team van afdeling Siena werkt multidisciplinair samen met onder andere artsen, psychologen en gedragsverpleegkundigen. Padua is dementievriendelijk en werkt volgens het principe 'leven in vrijheid' en persoonsgerichte zorg waar geen gesloten deuren meer zijn.

De wens van de bewoner is het vertrekpunt. Team Siena is een afdeling in ontwikkeling waar genoeg te leren valt en gewerkt wordt aan continu verbeteren door middel van de leanmethode en een dagstart. We werken met aandachtsvelders op diverse thema's. Het team roostert zelfstandig vanuit de faseplanning.

Daarnaast is er een actief team daginvulling op locatie Padua, er is altijd wat te beleven.

Contractvoorwaarden
Onbepaalde tijd

Contact

Bram Vorspaget, Manager Zelfstandige Teams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Laverhof

Zorgondersteuner - PG Schijndel

Schijndel
16 - 20 uur