Verzorgende IG

De Venloene is per direct op zoek naar een verzorgende IG voor 20 tot en met 32 uur per week.

De bewoners wonen binnen de Venloene en kunnen zowel een intramurale als een extramurale indicatie hebben, voor somatiek of PG. Iedere bewoner of echtpaar beschikt over een eigen volwaardig appartement. We zijn gestart met het mooie scholingsprogramma “Net als thuis, we doen het samen” waaraan alle medewerkers binnen de Venloene deelnemen om samen de koers te gaan bepalen voor meer woonplezier voor onze bewoners en werkplezier voor onze medewerkers. 

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.
 
De functie in hoofdlijnen
We zoeken een verzorgende IG die vanuit trots en passie de zorg naar een hoger niveau wil tillen. De functie stelt je in de gelegenheid om de zorg voor deze groep cliënten samen met jouw collega’s inhoudelijk vorm te geven.
Jouw taken: 
•    Het bieden van kwalitatief hoogwaardige verzorging en begeleiding gericht op een aangenaam leven voor cliënten;
•    Via zorgplannen, die multidisciplinair zijn samengesteld, wordt de cliënt zorg op maat aangeboden;
•    Signaleren en bespreken van knelpunten in de verzorging;
•    Observeren van de cliënt en signaleren van non-verbale signalen;
•    Handelen conform gemaakte omgangsafspraken.

Wij vragen
Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG. Je werkt graag met ouderen en hebt bij voorkeur ervaring met het werken met deze doelgroep. Je hebt aandacht voor de cliënt, relaties en vertegenwoordigers van de cliënt en collega’s. Medewerkers van ZGEM ontwikkelen zich tot eigentijdse professionals waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap. Je staat sterk in je schoenen en hebt het vermogen de juiste prioriteiten te stellen. Verder ben je creatief in denken en handelen waarbij je altijd het doel voor ogen houdt, communicatief sterk bent en kan omgaan met feedback. Met een EVV of verpleegkundige diploma en werkervaring ben je ook welkom om te reageren op deze vacature. 

Wij bieden
Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van verzorgende IG is ingedeeld in FWG 35 (minimaal € 2.466,72 en maximaal € 3.256,53 bruto per maand op fulltime basis). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor ZGEM. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen. 

Interesse?
Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Inge van Empel, teamcoach, telefoonnummer 06-33038233.
Wij ontvangen je sollicitatie met cv bij voorkeur via volgende link: Vacature 103-425 Verzorgende IG - Verzorgende IG - Werken bij Zorggroep Elde Maasduinen (werkenbijzgem.nl)

Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer 103-425.
Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom is de volgende zaak onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

Libra Revalidatie & Audiologie

AIOS Revalidatiegeneeskunde

Eindhoven
36 - 40 uur
Valkenhof

Medewerker intern transport

Valkenswaard
20 - 24 uur