zoekt een

Instellingskok

Ben jij een gepassioneerde kok met kennis van IDDSI, die graag zelfstandig werkt en affiniteit heeft met senioren? Wij zijn op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als instellingskok ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig samenstellen van menu's en het plaatsen van bestellingen, waarbij je jouw creativiteit en expertise optimaal kunt inzetten. Je bereidt dagelijks mise en place en maaltijdcomponenten voor, waaronder dieetafleidingen. Daarnaast stel je maaltijden, lunches en diners samen. Je verzorgt cateringactiviteiten en speelt in op gerechten en thema’s bij bijzondere en/of feestdagen. Je ontwikkelt, werkt uit, test en legt nieuwe recepturen vast, terwijl je ook bestaande recepturen onderhoudt. In overleg bereid je de menucyclus, menu’s, kleine kaart en lunchkaart voor en stel je deze op. Je houdt de voorraden inzichtelijk en bestelt de benodigde benodigdheden. Je levert een bijdrage aan de gastvrije uitstraling van het Grand Café en onderhoudt contact met klanten, waarbij je gastvrijheid uitstraalt. Daarnaast begeleid en instrueer je leerlingen en stagiaires, geef je aanwijzingen en advies aan medewerkers over maaltijdvoorbereiding, en neem je deel aan werkoverleg.

Daarnaast zorg je voor de strikte naleving van HACCP-richtlijnen en sociale hygiëne, zodat de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen worden gehandhaafd. Je werkt samen in een collegiaal team dat een grote affiniteit heeft met de oudere doelgroep, waardoor je werk niet alleen professioneel uitdagend, maar ook persoonlijk vervullend is.

Je werkt van 9:00 tot 18:00 uur, zodat je elke avond vrij bent. Er zijn maximaal 22 werkweekenden per jaar, waarbij je twee weekenden per maand werkt. De werkweek bedraagt 32 uur, met de mogelijkheid om tot 36 uur te werken (voorkeur voor 32/33 uur). Je hebt een flexibele werkplek in de regio Etten-Leur / Zundert.

Wat verwachten wij van je?

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding MBO-3 opleiding op zelfstandig werkend kok en kennis hebben van dieetafleidingen;
 • Je hebt kennis van IDDSI en ervaring als instellingskok;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto;
 • Je beschikt over een HACCP-certificaat en kennis van sociale hygiëne;
 • Ben je op korte termijn beschikbaar? Dan is dit zeker een pre;
 • We kunnen je vragen om referenties zodra we verder gaan in het sollicitatieproces. Daarnaast voeren we een antecedentenonderzoek uit bij indiensttreding en kun je een VOG overhandigen.

Wat kan je van ons verwachten?

Een afwisselende baan met ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid. Inschaling is  conform de CAO VVT, tussen FWG 25 en 35, met een salaris tussen de € 2.285 en € 3.256 per maand op basis van 36 uur per week (inschaling afhankelijke van kennis en ervaring). 
Daar komt bij:

 • Een 13e maand;
 • Vakantiegeld 8%;
 • 30 vakantiedagen o.b.v. 36u;
 • Mobiele telefoon (voor zowel werk- als privégebruik);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregeling.

Wie zijn wij?
Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed palet aan zorg; in de wijk en op onze locaties. Werken bij Avoord is werken bij een inspirerende zorgorganisatie die vooruitkijkt en luistert naar wat jij belangrijk vindt. Iedere dag geven medewerkers de beste zorg aan onze cliënten. We kennen een informele werksfeer met bevlogen collega’s die te omschrijven zijn als warm en betrokken. Onze medewerkers zijn ondernemend, en denken mee in kansen en mogelijkheden om te doen wat in het belang is van onze cliënten.

Word jij onze nieuwe collega?
Zie jij jezelf al bij ons werken, dan komen we graag met je in contact!
Solliciteer direct via de knop “solliciteer direct”.  Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Bianca, Leonard of Gabrielle van ons team recruitment via 076 - 532 5070 of via recruitment@avoord.nl.

Recente vacatures

A Zorg

Ambulant Begeleider - Flexibele uren

Eindhoven
8 - Oproep / flex uur
Vitalis WoonZorg Groep

Vrijwilliger Welzijn

Eindhoven
0 - 32 uur
Laverhof

Vrijwilligers - Laverhof alle locaties

Schijndel
In overleg