zoekt een

Verzorgende IG - Eendepoel

In het hart van Oirschot vind je woonzorgcentrum Sint Joris, tevens de grootste locatie van Joris Zorg. Stroom 1 (afdeling Eendepoel, Heerenbeek en Het Laageind) is een somatische afdeling die onderverdeeld is in 3 huiskamers met elk 12 tot 13 bewoners, die zoveel mogelijk de regie in eigen handen hebben, maar afhankelijk zijn van midden tot hoog complexe zorg. We werken met 3 teams met verschillende niveaus, die een goede en flexibele en gelijke samenwerking met elkaar hebben.

DIT GA JE DOEN
Heb jij een zorghart voor ouderen? En zin in een nieuwe parttime of fulltime uitdaging als Verzorgende IG Intramuraal? In werken in een professioneel en gezellig team binnen een kleinschalige, energieke en ambitieuze zorgorganisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wees welkom!
Als Verzorgende IG Intramuraal werk je in een van ons woonzorgcentrum in Oirschot. Samen met je team bied je warme en kwalitatief goede zorg aan bewoners van een van onze afdelingen. Dit kunnen zowel cliënten met somatische klachten zijn als cliënten met dementie of een combinatie van beiden.
Je draagt zorg voor de dagelijkse verzorging, verpleging en begeleiding van bewoners conform het zorgleefplan. Je verricht verpleegtechnische handelingen (op niveau 3-IG) en bestelt bijvoorbeeld ook medicatie, middelen en materialen voor bewoners.

Joris Zorg werkt met kleinschalige woonvormen en streeft belevingsgerichte zorg en zoveel mogelijk eigen regie van bewoners na. De wensen en mogelijkheden van de individuele bewoner staan centraal. Jij handelt daarnaar en stimuleert onze bewoners zoveel mogelijk zelfredzaam te zijn. Natuurlijk werk je nauw samen met je teamgenoten en zorg je voor goede afstemming en overdrachten. En valt je iets op in de situatie of het gedrag van een bewoner? Dan rapporteer je dat zodat er actie ondernomen wordt en we – indien nodig – het zorgleefplan aanpassen.

Vakvrouw/vakman = fijn!

Je brengt met plezier je kennis en ervaring in om de zorgverlening door stagiaires en nieuwe medewerkers binnen je team te optimaliseren. Je bent als Verzorgende IG Intramuraal ook een belangrijk aanspreekpunt voor de bewoner en zijn of haar verwanten. En je neemt actief deel aan diverse overleggen van je team met als doel: de beste zorg voor bewoners borgen. Helder en prettig communiceren met cliënten, hun familieleden en collega's gaat je dan ook makkelijk af. Jij bént er gewoon voor ze!

HEB JIJ HET IN JE
MBO niveau 3 Verzorgende IG diploma 
Je hebt hart voor ouderen
Herintreder? We geven je graag een opfriscursus, dan kun je zo weer aan de slag
HANDIG OM TE WETEN
Uren bepalen we in overleg met jou, tussen 12 tot 32 uur (je werkt wisselende diensten)
Je komt in een gezellig en tof team te werken
Je krijgt meteen een contract voor onbepaalde tijd
Een bruto salaris van min. € 2.466,72 en max. van € 3.256,53 per maand volgens cao VVT FWG 35 bij een 36-urige werkweek
In oktober 2024 volgt er een CAO salarisverhoging van 2,5%
Je krijgt vakantietoeslag van 8% én een eindejaarsuitkering van 8,33%
BEN JE AL OM
Dat komt goed uit want wij zijn natuurlijk ook heel benieuwd naar jou! Bel of mail daarom voor meer informatie gerust met de teamleider via chantal.van.dartel@joriszorg.nl of 06-82448182. 

Contact

Chantal van Dartel
Teamleider
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Dichterbij

Begeleiders het Reut, Berghem

Berghem/Oss
8 - 36 uur
Glorieuxpark

Verzorgende (IG) - Huize Glorieux - uren in overleg

Eindhoven
In overleg
Archipel Thuis BV

Verzorgende (IG) Geldrop

Geldrop
In overleg