zoekt een

Verzorgende IG nacht - Bolle Akker

D'n Bolle Akker bestaat uit vijf woonboerderijen. Drie daarvan bieden een warm thuis aan psychogeriatrische cliënten met dementie. Ieder huis heeft zeven bewoners en een gemeenschappelijke huiskamer en keuken. Onder begeleiding koken onze bewoners samen en zorgen ze voor de omgeving en de dieren. Zij (en wij ook!) genieten van de vrijheid, de prachtige natuur en de rust. D'n Bolle Akker kent ook een aparte nachtdienst.  In de andere twee woonboerderijen wonen mensen met een verstandelijke beperking.

DIT GA JE DOEN
In de nacht draag je zelfstandig zorg voor de bewoners van Joris Zorg (cliënten met dementie) en van Lunet Zorg (mensen met een verstandelijke beperking). Waar en wanneer nodig bied je hen passende verzorging, verpleging en begeleiding tijdens de nacht, conform het zorgplan.  
Joris Zorg werkt met kleinschalige woonvormen en streeft belevingsgerichte zorg en zoveel mogelijk eigen regie van bewoners na. De wensen en mogelijkheden van de individuele bewoner staan centraal. Jij handelt daarnaar en stimuleert onze bewoners zoveel mogelijk zelfredzaam te zijn. Natuurlijk werk je samen met je teamgenoten en zorg je voor goede afstemming en overdrachten. En valt je iets op in de situatie of het gedrag van een bewoner? Dan rapporteer je dat zodat er actie ondernomen wordt en we – indien nodig – het zorgplan aanpassen. 
Vakvrouw/vakman = fijn! 
Je draagt graag verantwoordelijkheid want in de nacht ben je alleen aanwezig bij D'n Bolle Akker. Je weet wanneer je in actie moet komen en/of wanneer een bewoner hulp nodig heeft. Ook schakel je derden in als een situatie in de nacht daarom vraagt. Helder en prettig communiceren met cliënten, hun familieleden en collega's gaat je makkelijk af. Jij bént er gewoon voor ze! 
HEB JIJ HET IN JE
MBO niveau 3 Verzorgende IG diploma
Ervaring in de nachtzorg is een pre maar geen vereiste
Je werkt zeflstandig en bent oplettend
Je draagt graag verantwoordelijkheid
Je hebt hart voor mensen met dementie en/of met een verstandelijke beperking
Herintreder? Met een opfriscursus kan je zo weer aan de slag
HANDIG OM TE WETEN
Uren bepalen we met jou in overleg, we zoeken iemand voor 0-16 uur in de week (in de nachtdienst)
Je komt in een gezellig en tof team te werken
Je krijgt meteen een contract voor onbepaalde tijd
Een bruto salaris van min. € 2.466,76 en max. € 3.256,53 per maand volgens cao VVT FWG 35 bij een 36-urige werkweek
In oktober krijg je een CAO salarisverhoging van 2,5%
Je krijgt vakantietoeslag van 8% én een eindejaarsuitkering van 8,33%
BEN JE AL OM
Dat komt goed uit want wij zijn natuurlijk ook heel benieuwd naar jou! Bel of mail daarom voor meer informatie gerust met de zorgmanager via ellen.van.lieshout@joriszorg.nl of 06-57037266.

Contact

Ellen van Lieshout
Teamleider
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Park Zuiderhout

Verzorgende IG - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Verzorgende IG - VIN - Tilburg

Tilburg
24 - 28 uur