zoekt een

Planner, Locatie Bosgaard

Wat ga je precies doen?
Als planner bij tanteLouise beheer je samen met de teamleiders het dienstrooster van de locatie en inventariseer je de beschikbaarheid van vaste- en flexmedewerkers in de zorg, die je efficiënt inzet op basis van de zorgbehoefte. Je verwerkt en muteert personeelsgegevens in het systeem en beantwoordt vragen van medewerkers over planningsaangelegenheden.

Je werkt in locatie Bosgaard, dicht bij het zorgproces, de teamleiders en collega’s, zodat je snel kunt schakelen over openstaande diensten en roosterwensen.
Het is vaak een uitdaging om het rooster rond te krijgen. Soms kost het meer tijd en ben je wel eens wat later klaar. Het lukt ook niet altijd om iedereen tevreden te houden, want soms zijn afspraken de afspraken. Het opbouwen van je interne connecties is hierbij een must.

Je staat er uiteraard niet alleen voor. Je komt namelijk te werken in een team van meerdere planners die zowel vanuit het centrale planbureau als vanuit de andere locaties van tanteLouise werken. Jullie werken nauw samen en wisselen in tijden van drukte, vakantie of ziekte ook wel eens tussen de locaties.

Goed om te weten:
In Bosgaard is er standaard van maandag tot en met vrijdag een planner aanwezig.
Als planner werk je dus kortere diensten per werkdag (4 tot 5 uurs diensten), waarbij we in overleg de werktijden bepalen. Indien de vacatureruimte er is, is de functie ook te combineren met een functie in zorg of in de horeca wanneer je graag meer uur per week werkt.
We staan er ook voor open om met twee planners te werken die elkaar afwisselen. De werkuren gaan dan om 10 tot 12 uur per week per persoon.
Laat ons vooral weten voor welke optie jij gaat en op welke dagen je kunt werken, als je reageert!

Over de locatie Bosgaard
Locatie Bosgaard is een kleinschalige locatie waar mensen met dementie, syndroom van Korsakov en somatische aandoeningen in alle vrijheid en comfort wonen. Hier staat gastvrijheid, behoud van eigen regie en persoonlijke aandacht centraal.

Meer weten? Kijk dan hier: Bosgaard - TanteLouise

Wie ben jij?
Je hebt minimaal een relevante MBO-opleiding afgerond, denk hierbij bijvoorbeeld aan een opleiding tot planner. Je hebt al werkervaring opgedaan in een plannersfunctie en bent goed bekend met roostertechnieken.

Voor deze baan komt het ook goed van pas als je:
 • klant-, service- en oplossingsgericht bent (je werkt immers met veel verschillende collega's en externe partijen).
 • rust en overzicht weet te bewaren, vaak onder tijdsdruk en in een hectische omgeving (dat je snel en nauwkeurig kunt werken spreekt voor zich).
 • over goede taal- en communicatieve vaardigheden beschikt (omdat je veel mondeling- en schriftelijk contact hebt).
 • het leuk vindt om met uiteenlopende geautomatiseerde software te werken (en je je deze snel eigen kunt maken als je er nog geen ervaring mee hebt).
 • graag in een nauw samenwerkend team werkt en natuurlijk met veel verschillende collega’s uit de zorg (dat vraagt soms ook om volhardendheid en het afwegen van verschillende belangen).
 • flexibel bent in je werkdagen en -uren (omdat het roosteren ook van jouw flexibiliteit vraagt).

Wat bieden we je?
Uiteraard wil je vooraf weten wat tante zelf te bieden heeft en dat is behoorlijk wat. Dan kunnen we, zonder onbescheiden te zijn, zeggen dat tante een van de grootste werkgevers in de regio is en op het gebied van innovatie en vernieuwing in de zorg haar tijd ver vooruit, maar dat is vast niet wat je bedoelt.

Maar wees gerust, tanteLouise biedt naast een uitdagende, nieuwe functie en een prettige werksfeer gewoon:
 • een prettig salaris ingeschaald in FWG 40 van de CAO VVT.
 • vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in november.
 • een prima reiskostenvergoeding.
 • de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen.
 • extraatjes zoals een vitaliteitsprogramma met bijvoorbeeld gratis yogalessen, voordelige aanschaf van een fiets en verlof opsparen.

Als het je wat lijkt om voor het planbureau te werken, dan zijn we op zoek naar jou!

Sta je te trappelen om aan de slag te gaan en wil je meteen reageren, stuur tante dan uiterlijk 25 juni 2024 een brief met daarin je CV en je motivatie. Dat kan heel gemakkelijk via de solliciteer-button (hieronder in beeld).

De eerste selectiegesprekken vinden plaats op 27 juni, 1 en 2 juli 2024. Hou hier dus alvast rekening mee in je agenda.
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.


Heb je nog vragen of behoefte aan extra inhoudelijke informatie? Pak dan je telefoon en bel met Eefje Buijs, manager van het planbureau, via het algemene telefoonnummer 0164-713300.

Contact

Laura Kerstens
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Catharina Ziekenhuis

Doktersassistent Polikliniek Chirurgie - parttime

Eindhoven
In overleg
Pantein

Management assistent(e) medische staf

Beugen
16 - 20 uur