zoekt een

Coördinerend begeleider wonen en dagbesteding

Functieomschrijving

Voor Heikant 6 &14 in Rosmalen zijn wij op zoek naar een coördinerend begeleider voor wonen en dagbesteding voor 32-36 uur.


De locatie

Heikant 6 is een locatie op ons zorgpark de Binckhorst in Rosmalen waar 7 cliënten wonen. Deze zijn tussen de 16 en 33 jaar en hebben veelal een licht tot matig verstandelijke beperking (LVB+) in combinatie met complex gedrag en bijkomende problematieken zoals autisme en hechtingsproblematiek. Voor de meeste cliënten verzorgen wij zelf de dagbesteding op Heikant 14. Je werkt op beide locaties, dat brengt veel afwisseling. Je komt terecht in een enthousiast team waar samenwerken heel belangrijk is. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je volgt de nodige trainingen om voldoende bagage in je rugzak te hebben om goed te kunnen werken. In het najaar zal er een training in het behandelmodel Triple-C volgen. De drie C’s staan voor Cliënt, Coach en Competentie. Het Triple-C model neemt niet het probleemgedrag als uitgangspunt, maar kijkt juist naar de menselijke behoeften. Zo kunnen we voor elke cliënt de zorg bieden die ze nodig hebben en die ze verdienen.


Als coördinerend begeleider bij Heikant 6 & 14 ondersteun en coach je voor een deel van je werkzaamheden de teamleden bij de zorg voor de cliënten, zowel op individueel als op groepsniveau. Je staat stevig in je schoenen en gaat graag een uitdaging aan. Daarnaast haal jij voldoening uit het behalen van kleine stapjes op lange termijn en weet jij deze met jouw rust en geduld te bewerkstelligen. Je zet het hele team in zijn kracht en zorgt dat zij hun werk goed uit kunnen voeren. Je stuurt op zorginhoudelijke processen en werkt mee op de locatie. Je begeleidt en ondersteunt de cliënten op maat: je werkt volgens een persoonlijk zorgplan en werkt belevingsgericht. Regelmatig voer je overleg met familie, behandelaars en andere betrokkenen. Het streven van Cello is om de regie zoveel mogelijk in de handen van de cliënten te laten. We stimuleren hen om vaardigheden te ontwikkelen en betrekken het netwerk van de client hier actief bij. We werken samen.


Als medewerker van Cello sta jij, samen met onze cliënten, op één. Bij Cello werk je in een omgeving waar aandacht is voor jouw gezondheid, welzijn en werk-privé balans. Goede zorg begint namelijk bij jezelf.

Wat heb jij in huis?

 • je hebt een zorggerelateerde opleiding op minimaal mbo-niveau 4 afgerond
 • je hebt bij voorkeur ervaring met onze doelgroep opgedaan
 • je kan prioriteiten stellen en bent stressbesteding
 • je bent coachend, communicatief sterk en weet met humor en betrokkenheid het team te ondersteunen
 • je hebt een gestructureerde en methodische werkwijze, die past bij op maat gemaakte zorgplannen


Wat hebben wij jou te bieden?

 • een contract voor onbepaalde tijd voor het aantal uren wat we samen zijn overeengekomen

 • een brutosalaris tussen €3046 en €4349 per maand op basis van 36 uur (schaal 50 CAO GHZ)

 • onregelmatigheidstoeslag op doordeweekse dagen vanaf 20:00u en in de weekenden (CAO GHZ)

 • een eindejaarsuitkering van 8,33%

 • opbouw van balans-uren

 • 8% vakantiegeld

 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op fulltime-basis

 • een vergoeding voor reiskosten, sport en een fiets

 • uitgebreid aanbod aan workshops en ondersteuning om met energie en geïnspireerd aan het werk te blijven


Solliciteren

Geïnteresseerd? We zien je reactie graag tegemoet. Na je sollicitatie ontvang je een afspraaklink om een gesprek met onze Recruitment Partner Simone in te plannen. Kun je door drukte pas na een paar dagen een afspraak maken? Neem dan gerust eerder contact met ons op! Onze Recruitment Partners zijn bereikbaar via recruitment@cello-zorg.nl of op 088-3453022.


Als onderdeel van de selectieprocedure wordt een emotionele intelligentie test (EQ-i) afgenomen. Deze test geeft inzicht in belastbaarheid en persoonlijke eigenschappen die belangrijk zijn voor het werken met deze doelgroep. Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Van Neynsel

Begeleider zorg en welbevinden Boswijk

Vught
In overleg
Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI)

Klinisch Fysisch Medewerker (36 uur)

Roosendaal
Fulltime
Het Laar

Zelfstandig werkend kok

Tilburg
Parttime / Fulltime