zoekt een

Verzorgende IG - Moleneind & Kattenberg

In het hart van Oirschot vind je woonzorgcentrum Sint Joris, tevens de grootste locatie van Joris Zorg. De afdelingen Straten, Kattenberg en Moleneind zijn drie woningen met 9, 12 of 13 bewoners, waar bewoners verblijven met zowel somatische als psychogeriatrische beperkingen. Deze woningen zijn met elkaar verbonden waardoor je altijd een beroep kan doen op een van je collega`s werkzaam op de andere woning. Eigen regie, kwaliteit van leven en een fijne oude dag zijn kernwoorden die bij ons hoog in het vaandel staan.

DIT GA JE DOEN
Heb jij een zorghart voor ouderen? En zin in een nieuwe parttime of fulltime uitdaging als Verzorgende IG Intramuraal? In werken in een professioneel en gezellig team binnen een kleinschalige, energieke en ambitieuze zorgorganisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wees welkom!

Als Verzorgende IG Intramuraal werk je in een van ons woonzorgcentrum in Oirschot. Samen met je team bied je warme en kwalitatief goede zorg aan bewoners van een van onze afdelingen. Dit kunnen zowel cliënten met somatische klachten zijn als cliënten met dementie of een combinatie van beiden.

Je draagt zorg voor de dagelijkse verzorging, verpleging en begeleiding van bewoners conform het zorgleefplan. Je verricht verpleegtechnische handelingen (op niveau 3-IG) en bestelt bijvoorbeeld ook medicatie, middelen en materialen voor bewoners.

Joris Zorg werkt met kleinschalige woonvormen en streeft belevingsgerichte zorg en zoveel mogelijk eigen regie van bewoners na. De wensen en mogelijkheden van de individuele bewoner staan centraal. Jij handelt daarnaar en stimuleert onze bewoners zoveel mogelijk zelfredzaam te zijn. Natuurlijk werk je nauw samen met je teamgenoten en zorg je voor goede afstemming en overdrachten. En valt je iets op in de situatie of het gedrag van een bewoner? Dan rapporteer je dat zodat er actie ondernomen wordt en we – indien nodig – het zorgleefplan aanpassen.

Vakvrouw/vakman = fijn!

Je brengt met plezier je kennis en ervaring in om de zorgverlening door stagiaires en nieuwe medewerkers binnen je team te optimaliseren. Je bent als Verzorgende IG Intramuraal ook een belangrijk aanspreekpunt voor de bewoner en zijn of haar verwanten. En je neemt actief deel aan diverse overleggen van je team met als doel: de beste zorg voor bewoners borgen. Helder en prettig communiceren met cliënten, hun familieleden en collega's gaat je dan ook makkelijk af. Jij bént er gewoon voor ze!

HEB JIJ HET IN JE
MBO niveau 3 Verzorgende IG diploma
Enige ervaring is een pre maar geen vereiste 
Je bent invoelend en oplettend
Je hebt hart voor ouderen
Herintreder? Met een opfriscursus kan je zo weer aan de slag
HANDIG OM TE WETEN
Uren bepalen we in overleg met jou (je werkt wisselende diensten)
Je komt in een gezellig en tof team te werken
Je krijgt meteen een contract voor onbepaalde tijd

Een bruto salaris van min. € 2.466,72 en max. van € 3.256,53 per maand volgens cao VVT FWG 35 bij een 36-urige werkweek
In oktober 2024 volgt er een CAO salarisverhoging van 2,5 %
Je krijgt vakantietoeslag van 8% én een eindejaarsuitkering van 8,33 %
BEN JE AL OM
Dat komt goed uit want wij zijn natuurlijk ook heel benieuwd naar jou! Bel of mail daarom voor meer informatie gerust met de teamleider via jody.van.kroonenburg@joriszorg.nl of 06-82756767 (aanwezig dinsdag, woensdag en donderdag). 

Contact

Jody van Kroonenburg
Teamleider
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures