zoekt een

Loopbaanadviseur

Zie jij het als een uitdaging om onze medewerkers te ondersteunen in het benutten en ontwikkelen van hun talent? Draag jij met jouw expertise graag een steentje bij aan het werkplezier en ontwikkeling van onze medewerkers? Ben jij onze nieuwe proactieve, ervaren collega met passie voor het loopbaanvak?

Jij zorgt voor
 • Begeleiding van medewerkers met loopbaanvragen, zowel vanuit een loopbaanwens als re-integratie 1b begeleiding. Hierbij heb je de ontwikkeling van de (zorg-)professional gericht op kwaliteit en werkplezier hoog in het vaandel staan.
 • Opvolging van De Wet Verbetering Poortwachter, deze ken je door en door..
 • Ontwikkeling van operationeel/tactisch beleid op het loopbaanterrein. Je doet beleidsvoorstellen en geeft advies om de interne én externe mobiliteit te bevorderen..
 • Het aandragen en uitvoeren van vernieuwende ideeën in deze veranderende arbeidsmarkt.
 • Het rapporteren aan het management en het coördineren van projecten.

De vacature is voor 32 uur. Het is eventueel ook mogelijk om dit in te vullen door twee nieuwe collega’s die 16 uur per week werken.

Dit doe je samen met
Je directe collega Angela van Ginkel. Daarnaast werk je veel samen met afdelingshoofden en het verzuimteam.

Wegens pensionering van een van onze collega is deze vacature ontstaan. Bij voorkeur start je per 1 september/oktober.

Angela van Ginkel:
“Máxima Medisch Centrum vindt het belangrijk om onze medewerkers een interessante en uitdagende werkomgeving te bieden waarin ruimte is voor ontwikkeling.
Werkplezier en een prettige werkomgeving waarin medewerkers zich thuis voelen: dat vinden wij belangrijk. Onze loopbaanadviseurs ondersteunen medewerkers in het benutten en het ontwikkelen van hun talent. Hierdoor komt de medewerker in zijn kracht en daar plukt de patiënt uiteindelijk de vruchten van.

Máxima Medisch Centrum heeft daarbij volle aandacht voor de veranderende arbeidsmarkt. Dat daagt ons uit als loopbaanadvies MMC om de juiste middelen in te zetten voor behoud van een aantrekkelijk werkklimaat voor iedereen.”

Dit past bij je als
 • Je een relevante (post)hbo-opleiding hebt afgerond.
 • Je beschikt over actuele vakkennis, je bent een geregistreerd vak-professional en bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen het vak.
 • Je een loopbaanadviseur in hart en nieren bent die beschikt over ruime aantoonbare werkervaring. Je bent tactvol, luistervaardig en hebt een groot inlevingsvermogen. Je beweegt je zichtbaar door de organisatie en legt makkelijk contacten.
 • Je bij het tot stand brengen van veranderingen je doel helder voor ogen houdt. Daar waar nodig ben je in staat mee te bewegen én maatwerk te verzorgen.
 • Je een kartrekker bent die veranderingen initieert. Hierbij weet je, met name tijdens projecten, door jouw enthousiasme mensen mee te laten bewegen.
 • Je zowel in teamverband als zelfstandig kunt werken. Je bent in staat je eigen werk te organiseren en bepaalt hierin zelf je prioriteiten.

Je kiest voor Máxima MC omdat
 • Bij ons de gezondheid van onze patiënten in goede handen is. Om ons werk optimaal te kunnen doen, zorgen we goed voor onszelf en voor elkaar. Bekijk ons jaardocument van 2023 om een beeld te krijgen van de ontwikkelingen in MMC.
 • Onze 3400 medewerkers iedere dag werken aan de beste zorg. We innoveren en ontwikkelen. We bedenken nieuwe technieken en organiseren de zorg slim.
 • We als topklinisch opleidingsziekenhuis veel opleidingsmogelijkheden bieden.
 • Wij een mooi arbeidsvoorwaardenpakket aanbieden. Deze functie is ingeschaald in FWG 55 (maximaal € 5.084,00 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek) conform de generieke functie beleidsadviseur D.
 • We diverse activiteiten aanbieden voor onze medewerkers op gebied van gezondheid en vitaliteit zoals mindfulness en stoelmassages.
 • Je via onze uitgebreide meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKA) regeling met belastingvoordeel een fiets, een tablet, telefoon of je sportabonnement kunt aanschaffen.
 • We als ziekenhuis steeds meer bezig zijn met verduurzamen. We maken deel uit van de top op het gebied van CO2-reductie in ziekenhuizen.

Lees meer over MMC

Nieuwsgierig geworden?
Heb je interesse in deze functie bij Máxima MC? Dan zien we graag jouw reactie, in ieder geval vóór 24 juni, via onderstaande button.

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel met Angela van Ginkel (loopbaanadviseur), te bereiken via telefoonnummer 06-12300747 of mail naar A.vanGinkel@mmc.nl.

De 1e sollicitatiegesprekken zijn 27 juni vanaf 13.00 uur gepland, de 2e sollicitatiegesprekken zijn 1 juli vanaf 13.00 uur gepland.

Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Deze vacature is na de sluitingsdatum niet meer zichtbaar op onze website. Je kunt de vacature naar jezelf mailen via onderstaand e-mailicoon.

Bekijk je deze vacature via een andere website dan werkenbijmmc.nl? Check de vacature ook op onze eigen website. Externe websites nemen namelijk niet altijd alle informatie volledig over.

Contact

Conchita Velloso
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

BrabantZorg

(Junior) Adviseur Kwaliteit | 28 - 36 uur

Oss
28 - 36 uur
Pameijer Mozaïk

Adviseur Kwaliteit met ervaringsdeskundigheid | Rotterdam

Rotterdam
16 - 24 uur
SWZ

Kwaliteitsadviseur

Son
28 - 32 uur