zoekt een

Verzorgende IG - Bolle Akker

D'n Bolle Akker bestaat uit vijf woonboerderijen. Drie daarvan bieden een warm thuis aan psychogeriatrische cliënten met dementie. Ieder huis heeft zeven bewoners en een gemeenschappelijke huiskamer en keuken. Onder begeleiding koken onze bewoners samen en zorgen ze voor de omgeving en de dieren. Zij (en wij ook!) genieten van de vrijheid, de prachtige natuur en de rust. D'n Bolle Akker kent ook een aparte nachtdienst.  In de andere twee woonboerderijen wonen mensen met een verstandelijke beperking.

DIT GA JE DOEN
Heb jij een zorghart voor ouderen? En zin in een nieuwe parttime of fulltime uitdaging als Verzorgende IG Intramuraal? Klinkt daarbovenop werken op een prachtplek in het groen - en binnen een gezellig en kleinschalig team! - je als muziek in de oren? Dan zijn wij op zoek naar jou. Je bent meer dan welkom op D'n Bolle Akker in Vessem!

Samen met je team bied je warme en kwalitatief goede zorg aan onze bewoners (cliënten met dementie). Je draagt zorg voor de dagelijkse verzorging, verpleging en begeleiding van bewoners conform het zorgleefplan. Je verricht verpleegtechnische handelingen (op niveau 3-IG) en bestelt bijvoorbeeld ook medicatie, middelen en materialen voor bewoners.

Joris Zorg werkt met kleinschalige woonvormen en streeft belevingsgerichte zorg en zoveel mogelijk eigen regie van bewoners na. De wensen en mogelijkheden van de individuele bewoner staan centraal. Jij handelt daarnaar en stimuleert onze bewoners zoveel mogelijk zelfredzaam te zijn. Natuurlijk werk je nauw samen met je teamgenoten en zorg je voor goede afstemming en overdrachten. En valt je iets op in de situatie of het gedrag van een bewoner? Dan rapporteer je dat zodat er actie ondernomen wordt en we – indien nodig – het zorgleefplan aanpassen.

Vakvrouw/vakman = fijn!

Je brengt met plezier je kennis en ervaring in om de zorgverlening door stagiaires en nieuwe medewerkers binnen je team te optimaliseren. Je bent als Verzorgende IG Intramuraal ook een belangrijk aanspreekpunt voor de bewoner en zijn of haar verwanten. En je neemt actief deel aan diverse overleggen van je team met als doel: de beste zorg voor bewoners borgen. Helder en prettig communiceren met cliënten, hun familieleden en collega's gaat je dan ook makkelijk af. Jij bént er gewoon voor ze!

HEB JIJ HET IN JE
MBO niveau 3 Verzorgende IG diploma 
Enige ervaring is een pre maar geen vereiste
Je bent invoelend en oplettend
Je hebt hart voor ouderen
Herintreder? We geven je graag een opfriscursus, dan kun je zo weer aan de slag
HANDIG OM TE WETEN
Uren bepalen we in overleg met jou (je werkt wisselende diensten)
Je komt in een gezellig en tof team te werken
Je krijgt meteen een contract voor onbepaalde tijd
Een bruto salaris van min. € 2.466,72 en max. € 3.256,53 per maand volgens cao VVT FWG 35 bij een 36-urige werkweek
In oktober 2024 volgt er een CAO salarisverhoging van 2,5%
Je krijgt vakantietoeslag van 8% én een eindejaarsuitkering van 8,33 %
BEN JE AL OM
Dat komt goed uit want wij zijn natuurlijk ook heel benieuwd naar jou! Bel of mail daarom voor meer informatie gerust met de zorgmanager via ellen.van.lieshout@joriszorg.nl of 06-57037266.

Contact

Ellen van Lieshout
Teamleider
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures