zoekt een

Wijkmanager wonen (ouder wordende cliënt)

ZO ZORG JIJ VOOR GELUK
Groeien, jezelf ontwikkelen en zoveel mogelijk de regie over je eigen leven hebben. Ook als je een verstandelijke beperking, een ontwikkelingsachterstand of bijvoorbeeld autisme hebt. Bij ORO maken we kwetsbare mensen gelukkig. We kijken naar jouw mogelijkheden en talenten, zodat we elke dag streven naar genietmomenten. Groot of klein. Jouw geluk, jouw wensen, jouw vragen, jouw behoeften: die staan bij ons centraal! 
Continu kijken naar wat nodig is om echt bij te dragen aan het geluk van de cliënt en de medewerker, zonder het bedrijfsmatige proces uit het oog te verliezen. Daar gaat jouw hart sneller van kloppen! 

Je vertaalt de visie van ORO door naar jouw dagelijkse praktijk; je stuurt teams aan van in totaal zo’n circa 35 FTE (waaronder begeleiders, verpleegkundigen en zorgcoördinatoren). Voor nu gaat het om twee woonlocaties maar wel met de bedoeling dit op korte termijn uit te breiden. 

Je faciliteert je teams, zodat de medewerkers iedere dag hun volle aandacht kunnen geven aan onze cliënten, kwetsbare mensen. Je runt je ‘eigen toko’ in een werkomgeving die elke dag anders is maar dit vanuit een gezamenlijk belang in samenwerking met de andere managers. Je anticipeert hierop door zelfstandig keuzes te maken en de juiste prioriteiten te stellen. Constant blijf je focus houden op de lange termijnstrategie (geluk cliënten én medewerkers, eigenaarschap en ontwikkeling team, financiën op orde, kwaliteit en veiligheid), maar heb je ook aandacht voor de ad hoc situaties binnen je wijk.

Binnen de woonlocaties waar jij als manager leiding aan geeft wonen de ouder wordende cliënten die vaak een meer intensievere zorgvraag hebben. De verpleegkundige zorg gaat binnen deze locaties een steeds een grotere rol spelen. Als manager ga jij hier samen met jouw team verder op anticiperen. 

Naast het interne werkveld, richt je je oren en ogen op het externe werkveld om kansen te zien die bijdragen aan het geluk van onze cliënten én medewerkers.

DEZE TALENTEN BRENG JIJ MEE

 • Je weet wat teams en individuen nodig hebben om te kunnen presteren en groeien, ook als het stagneert. Daarbij ben je je bewust van diverse fases van teamvorming en werk je supportgericht. 
 • Je werkt ondernemend en resultaatgericht aan integrale en duurzame bedrijfsvoering. Daarbij heb je het lef om dingen anders te doen, stel je je open en lerend op en ga je ervoor om je werk elke dag nóg beter te doen dan de dag ervoor. 
 • Je bent verantwoordelijk voor het volledige proces binnen de jouw eigen caseload. Hierin is de verwachting dat je snel kunt schakelen, stressbestendig bent en naast het oppakken van soms meerdere incidenten tegelijkertijd je het dagelijkse proces niet uit het oog verliest.  
 • Je bent een netwerker van nature waarbij je je zowel richt op de interne als externe omgeving, zoals cliëntvertegenwoordigers, wijkraad, gemeente en andere maatschappelijke organisaties. 
 • Met jouw energieke en daadkrachtige houding weet je anderen te inspireren en geef je actief vorm aan verandering. 
  Je hebt verpleegkundige kennis en leidinggegeven aan een team waar de zorgvraag ook te maken heeft met verandering ten gevolge van ouderdomsklachten.  
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (richting bedrijfskunde/management) en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als manager (ervaring in de zorg is een pré).

ZO WAARDEREN WIJ JOU

 • Een uitdagende functie voor 32 – 36 uur per week
 • Een dynamische werkplek binnen een marktgerichte organisatie waarbij de kernwaarden Lef, Doen, Samen en Nieuwsgierig centraal staan
 • Volop ruimte om je te ontwikkelen
 • Je bent verantwoordelijk voor je eigen locaties maar werkt ook nauw samen met collega wijkmanagers
 • Wij sturen op eigen verantwoordelijkheid, waardoor je binnen de gestelde kaders veel vrijheid krijgt om te handelen
 • Een salaris in FWG 60 volgens cao-gehandicaptenzorg (minimaal € 3.768, - en maximaal € 5.477, - bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek) 
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een eindejaaruitkering, flexibele werktijden, PFZW-pensioenregeling, WKR-regeling, reiskostenvergoeding en oog voor fit en vitale medewerkers.

Contact

Dorrie Wijnhoven
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

BrabantZorg

(Junior) Adviseur Kwaliteit | 28 - 36 uur

Oss
28 - 36 uur
Pameijer Mozaïk

Adviseur Kwaliteit met ervaringsdeskundigheid | Rotterdam

Rotterdam
16 - 24 uur
SWZ

Kwaliteitsadviseur

Son
28 - 32 uur