zoekt een

Functioneel beheerder InPlanning

Maak het verschil
Als functioneel beheerder InPlanning ben je, samen met je collega, verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het beheer en de optimalisatie van InPlanning, de roosterapplicatie van GGzE. Je vertaalt mogelijkheden binnen de applicatie naar tastbare adviezen en implementeert procesverbeteringen ten behoeve van een optimale inrichting voor de organisatie. Je verwerft inzicht in de (plan)processen binnen de organisatie om de impact van alle inrichtingskeuzes te kunnen bepalen. Jij bent de vraagbaak voor roosteraars en leidinggevenden waarbij je een proactieve rol hebt in het stimuleren van het gebruik van de roosterapplicatie, het signaleren van onregelmatigheden en het geven van uitleg over het programma. Daarnaast borg je de wettelijke vereisten vanuit de Cao GGZ, de Arbeidstijdenwet en het Arbeidstijdenbesluit.

Jouw toekomstige werkplek en team
Als functioneel beheerder InPlanning maak je deel uit van een team dat bestaat uit vier functioneel beheerders. Twee functioneel beheerders voor AFAS en twee functioneel beheerders InPlanning. In deze functie val je hiërarchisch onder de manager HR en je maakt onderdeel uit van de afdeling HR&D. We werken fijn met elkaar samen in een prettige informele sfeer.

Samen met je collega functioneel beheerder ben je het aanspreekpunt voor de leverancier en samen werken jullie aan de optimalisatie van het systeem. Verder test je systeemverbeteringen en voert deze ook uit. Ook maak je werkinstructies en geef je gebruikerstrainingen. In de nabije toekomst willen we de modules Capaciteitsplanning en Vakantieplanning in gaan richten.

Bij nieuwe releases, wijzigingen in de software en cao-wijzigingen, informeer en begeleid?je roosteraars en leidinggevenden. Het roosterbeleid wordt door jou vertaald naar de juiste werkwijze binnen de applicatie. Ook help je afdelingen bij de implementatie van zelfroosteren.

Verder werk je aan het onderhoud van de basisroosters en de planning van de bereikbaarheidsdiensten.

Jouw achtergrond
Je krijgt er energie van om mee te denken, te adviseren en de vraag achter de vraag te vinden. In deze functie werk je veel samen met allerlei partijen die bij de applicatie betrokken zijn. Zo koppelt InPlanning met AFAS voor gegevensuitwisseling en stem je regelmatig af met je collega’s van de salarisadministratie. Je bent flexibel, accuraat, communicatief vaardig en een organisatietalent. Daarnaast heb je gevoel voor systemen, een dienst- en service verlenende instelling en je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Werken in een hectische en dynamische omgeving is jou niet onbekend. Je bent bereid om in drukke perioden meer uren te werken. Ervaring als functioneel beheerder van een roosterprogramma is vereist, waarbij InPlanning de voorkeur geniet. Ervaring als functioneel beheerder AFAS is een pré.

Ons aanbod

  • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 50: minimaal € 2737 - maximaal € 4263 op basis van 36 uur.
  • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op. 
  • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
  • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan. 
  • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Bas Wijnands via telefoonnummer 06-82521442.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 16 juli 2024.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Bernhoven

Anesthesiemedewerker in opleiding

Uden
36 - 40 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Doktersassistent(e) Huisartsenpraktijk Helvoirt

Helvoirt
Parttime
Rooyse Wissel

Forensisch woonbegeleider mbo/hbo | 28 - 36 uur | Venray

Oostrum
Parttime / Fulltime