Clientondersteuner

De Venloene is per direct op zoek naar een cliëntondersteuner voor 14 tot 20 uur per week.
        
De bewoners wonen binnen de Venloene en kunnen zowel een intramurale als een extramurale indicatie hebben, voor somatiek of PG. Iedere bewoner of echtpaar beschikt over een eigen volwaardig appartement. Binnen Venloene werken we met zelforganiserende teams. Dit vraagt een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en tegelijkertijd daardoor ook meer (regel) vrijheid. Daarbij zijn we dit jaar gestart met het mooie scholingsprogramma “U woont nu hier” waaraan alle medewerkers binnen de Venloene deelnemen om samen de koers te gaan bepalen voor meer woonplezier voor onze bewoners en werkplezier voor onze medewerkers. 

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.
 
De functie in hoofdlijnen
•    Ondersteunen van cliënten bij activiteiten waardoor zij zich prettig en aangenaam voelen. Je levert een bijdrage aan hun leefplezier en een fijne sfeer in de huiskamer; 
•    Ervoor zorgen dat familie en vrienden van de cliënten zich ook welkom voelen; 
•    Bijdragen aan een gezellige en opgeruimde omgeving; 
•    Zorgen voor sfeervolle eetmomenten; 
•    Het signaleren, rapporteren en mondeling doorgeven van bijzonderheden in de cliëntsituatie die het leefplezier van cliënten in de weg staan;
•    Begeleiden bij uiterlijke verzorging en toiletbezoek.

Wij vragen
•    Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;
•    Je hebt ervaring met de doelgroep en welzijnsondersteuning en/of een mbo-diploma niveau 2;
•    Je onderschrijft onze kernwaarden: liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend;
•    Je bent flexibel, beschikt over goede sociale vaardigheden en je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken;
•    Er is een interne scholing welke op maat gemaakt is voor cliëntondersteuners en je bent bereid deze te volgen;
•    In hectische situaties ben je in staat rustig te blijven;
•    Communicatief ben je sterk richting bewoner en collega;
•    Je bent creatief en draagt zorg voor sfeervolle eetmomenten;
•    Je hebt affiniteit met koken en bereiden;
•    Werktijden zijn 7 uurs diensten van 08.00 uur - 15.30 uur en van 14.00 uur - 21.30 uur.  De diensten vinden plaats op alle dagen, ook weekenden en feestdagen.

Wij bieden
Een tijdelijk contract voor een periode van 12 maanden met een proeftijd van één maand, waarna bij goed functioneren verlenging tot de mogelijkheden behoort. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van cliëntondersteuner is ingedeeld in FWG 20 (minimaal € 2.236,57 bruto en maximaal € 2.772,02 bruto per maand op fulltime basis). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen. 

Interesse?
Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Inge van Empel, teamcoach, via 06-33038233.
Wij ontvangen graag je sollicitatie met cv bij voorkeur via volgende link: Vacature 103-426 Clientondersteuner - Clientondersteuner - Werken bij Zorggroep Elde Maasduinen (werkenbijzgem.nl) 
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-426.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom is de volgende zaak onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Bernhoven

Anesthesiemedewerker in opleiding

Uden
36 - 40 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Doktersassistent(e) Huisartsenpraktijk Helvoirt

Helvoirt
Parttime
Rooyse Wissel

Forensisch woonbegeleider mbo/hbo | 28 - 36 uur | Venray

Oostrum
Parttime / Fulltime