zoekt een

Coördinerend Samenwerker MBO 3 Verzorgende - Eikenhuys (V240218)

Wie ben jij en wat ga je doen

Vanuit het motto 'Samen thuis in Eikenhuys' werk je samen met de bewoners, familie, mantelzorgers, collega’s en vrijwilligers uit de wijk aan 'wonen zoals thuis'. Wonen zoals de bewoner het altijd heeft gedaan, alleen lukken sommige dingen nu niet meer zo goed en daar bieden we ondersteuning.

Deze manier van werken betekent dat je niet alleen verzorgende handelingen uitvoert maar ook een bijdrage levert aan een zinvolle dagbesteding. Een dagbesteding waarbij welzijn en individuele behoefte van de bewoners centraal staan. Je werkzaamheden passen zich aan aan het dagritme van de bewoners. Je hebt dus geen vastomlijnd takenpakket en zo is er ruimte voor de combinatie van verpleegkundige handelingen met welzijnsactiviteiten.

‘Wonen zoals thuis’ is nieuw voor De Wever en past in de zorgvisie die we in de nabije toekomst gaan volgen op alle locaties. Dit betekent dat je meewerkt aan het doorontwikkelen van de basis voor de toekomst. Dit vraagt veel van je talenten als; aanpassingsvermogen, creativiteit en samenwerking. Alleen zo kunnen we van Eikenhuys een prachtige plek maken om er te wonen zoals thuis.

Als verzorgende – niveau 3 heb je voldoende vakinhoudelijke kennis in huis om verpleegtechnische handelingen te verrichten. Je werkt volgens het zorgplan, binnen de vastgestelde kaders en stelt rapportages op. Je hebt ook een coördinerende rol. Samen met je team draag je bij aan de zorg voor en het welzijn van onze bewoners. Je zit vol passie, creativiteit en positiviteit en je neemt daar je collega’s in mee.

Op onze locatie Eikenhuys in Berkel-Enschot (gemeente Tilburg) werken we met een onderscheidende werkwijze. Dit betekent dat jij je werk als verzorgende kunt doen vanuit de verbinding met de bewoner.

Meer weten?
Bel met Rudy Arts (Manager) op tel: 06-18607623 of 013-5312439.

Wat kun je van ons verwachten
  • Een bijzondere werkomgeving waar je kunt werken vanuit je hart voor de zorg.
  • Een uitdagende baan in de verzorging met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
  • Een salaris van €2.536,95 - €3.502,58 per maand volgens cao VVT FWG40 bij een 36-urige werkweek.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, in te vullen in alle diensten volgens rooster.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Jouw kennis en vaardigheden
  • Je hebt een diploma Verzorgende op mbo 3 (NLQF3).
  • Je hebt relevante werkervaring in de verzorging en actuele praktijkkennis.

    Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je
Eikenhuys is een nieuwe woonplek van De Wever in Berkel-Enschot (gemeente Tilburg).
Het welzijn van de bewoner is het uitgangspunt. Ook zullen de familie en naasten (het sociale netwerk van de bewoner) een rol blijven spelen in het dagelijks leven van de bewoner. Eikenhuys is onderscheidend als het gaat om het nieuwe zorgconcept op basis van leefmilieus, de betrokkenheid van het sociale netwerk en de zorg die geleverd wordt als thuiszorg.

In de visie op zorg in Eikenhuys staat eigen regie centraal. Dat betekent dat we altijd eerst kijken waar de bewoner ondersteuning nodig heeft om het zo lang mogelijk zelf te kunnen blijven doen met het eigen netwerk. Als dit niet meer mogelijk is vinden we samen een oplossing.

Contractvoorwaarden
Vast dienstverband

Contact

Rudy Arts, Manager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider - Mooiland Uitzicht, Doorwerth

Renkum
20 - 32 uur
Rivas Zorggroep

Medewerker Zorg en Welzijn VPT

Gorinchem
32 - 40 uur
Stichting Land van Horne

Zorgcoördinator (Verzorgende / Verpleegkundige)

Budel
24 - 28 uur