Helpende plus
De Venloene is per direct op zoek naar een helpende plus voor 16 tot 24 uur per week.

De bewoners wonen binnen de Venloene en kunnen zowel een intramurale als een extramurale indicatie hebben, voor somatiek of PG. Iedere bewoner of echtpaar beschikt over een eigen volwaardig appartement. We zijn gestart met het mooie scholingsprogramma “Net als thuis, we doen het samen” waaraan alle medewerkers binnen de Venloene deelnemen om samen de koers te gaan bepalen voor een beter woonplezier voor onze bewoners en werkplezier voor onze medewerkers. 

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

De functie in hoofdlijnen
Je verleent basiszorg en verricht, passend binnen de beroepsverantwoordelijkheid, verzorgende handelingen. Hierbij houd je rekening met de persoonlijke wensen en behoeften van cliënten. Je ondersteunt daarnaast je collega’s bij het uitvoeren van de verzorgende handelingen. Verder stimuleer je de cliënten tot zelfredzaamheid bij het uitvoeren van de ADL- activiteiten. Werken met ouderen doe je vanuit je hart. Wij maken daarbij graag het verschil! Zorggroep Elde Maasduinen is een organisatie met bevlogen medewerkers en vrijwilligers die de eigen regie van de cliënt binnen de context van zijn of haar levensverhaal centraal stelt. Met een op maat gesneden aanbod van zorg- en dienstverlening zorgen we liefdevol voor onze cliënten. Als helpende (plus) verricht je de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze cliënten, waarbij een klantgerichte bejegening, van zowel cliënten, familie als collega's, een cruciale rol speelt.

Wij vragen
•    Een diploma helpende zorg en welzijn op MBO 2 niveau aangevuld met een helpende plus certificaat;
•    Affiniteit met de ouderenzorg;
•    In jouw dagelijkse werkzaamheden onze kernwaarden te omarmen en hieraan een waardevolle invulling te geven.

Wij bieden
Een tijdelijk contract voor de periode van een jaar. Bij goed functioneren zal dit contract daarna worden omgezet naar een vast contract. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. 
De functie helpende plus is ingedeeld in FWG 30 (minimaal € 2.339,72 en maximaal € 3.013,60 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek).
De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen kent een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer in een dynamische omgeving. Daarnaast kent de CAO een eindejaarsuitkering en heeft Zorggroep Elde Maasduinen diverse collectiviteitsafspraken.

Interesse?
Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Inge van Empel, teamcoach,  06-33038233.
Wij ontvangen je sollicitatie met cv bij voorkeur via volgende link: Vacature 103-428 Helpende plus - Helpende plus - Werken bij Zorggroep Elde Maasduinen (werkenbijzgem.nl)
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer 103-428.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom is de volgende zaak onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 Recente vacatures

Bernhoven

Anesthesiemedewerker in opleiding

Uden
36 - 40 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Doktersassistent(e) Huisartsenpraktijk Helvoirt

Helvoirt
Parttime
Rooyse Wissel

Forensisch woonbegeleider mbo/hbo | 28 - 36 uur | Venray

Oostrum
Parttime / Fulltime