Medewerker receptie

Zorgexpertisehuis Liduina is per 1 juli 2024 op zoek naar een medewerker receptie voor 16 uur per week.

Het Zorgexpertisehuis Liduina biedt een fijne woonomgeving voor 180 bewoners met somatische aandoeningen of dementie. We hebben veel expertisefuncties in huis: hospice, revalidatieafdeling, speciale afdeling voor mensen met complex gedrag of ernstig overgewicht. 

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.
 
De functie in hoofdlijnen
•    Het bedienen van de telefooncentrale, de oproepinstallatie en het storingspaneel;
•    Het ontvangen, informeren en doorverwijzen van bezoekers en bewoners;
•    Proactief bijdragen aan een gastvrije en sfeervolle beleving van onze bezoekers en bewoners; je bent het visitekaartje van de locatie;
•    Verrichten van diverse administratieve werkzaamheden zoals het bijhouden van het geautomatiseerd reserveringssysteem, het doorzetten van storingsmeldingen, het verwerken van diverse administratieve gegevens en het verwerken van de post;
•    De werkzaamheden vinden op Zaterdag en Zondag plaats tussen 06.45 – 23.15 uur; Diensten zijn van 06.45 uur – 15.00 uur of tussen 15.00-23.15. 
•    Flexibiliteit om doordeweeks te werken bij vakantie en/ of ziekte is gewenst.
•    Ervaring met Teams & Office 365 is een pré. 

Wij vragen
Je bent stressbestendig, kunt overzicht bewaren en prioriteiten stellen. Natuurlijk beschik je over goede sociale vaardigheden, en heb je een uitstekend gevoel voor sfeer. Je bent representatief in woord en daad, enthousiast en gemotiveerd. Gastvrijheid is een van onze speerpunten en daar vervul je een belangrijke rol in. In je communicatie en bejegening zoek en vind je aansluiting bij de gast. Je hebt een flexibele houding, ook ten opzichte van te werken uren.

Wij bieden
Een tijdelijk contract voor de periode van één jaar met uitzicht op verlenging. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van medewerker receptie is ingedeeld in FWG 25 (minimaal € 2.339,72 en maximaal € 2.928,86 bruto per maand op fulltime basis). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werkdagen. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.

Enthousiast geworden?
Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Sharon van Uden 0411-634000. 
Wij ontvangen graag je sollicitatie met cv bij voorkeur via link: Vacature 103-429 Medewerker receptie - Medewerker receptie - Werken bij Zorggroep Elde Maasduinen (werkenbijzgem.nl)
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-429.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Bernhoven

Anesthesiemedewerker in opleiding

Uden
36 - 40 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Doktersassistent(e) Huisartsenpraktijk Helvoirt

Helvoirt
Parttime
Rooyse Wissel

Forensisch woonbegeleider mbo/hbo | 28 - 36 uur | Venray

Oostrum
Parttime / Fulltime