Deskundige infectiepreventie

Wil jij als deskundige infectiepreventie aan de slag in een vooruitstrevend ziekenhuis?
En lijkt het je leuk om zowel in het Jeroen Bosch Ziekenhuis als Bernhoven werkzaam te zijn? Lees dan snel verder!

24 -28 uur
’s-Hertogenbosch/Uden

Waar ga je werken?
De afdeling infectiepreventie maakt onderdeel uit van het regionaal laboratorium voor medische microbiologie waarbij je intensief samenwerkt met onze artsen microbioloog. Onze afdeling bestaat momenteel uit 12 deskundigen infectiepreventie, 3 deskundigen medisch steriele hulpmiddelen, een kwaliteitsfunctionaris en 2 assistenten infectiepreventie. Daarnaast worden er momenteel twee deskundigen infectiepreventie opgeleid binnen ons team.

Wat ga je doen?
Als gediplomeerd deskundige infectiepreventie implementeer, monitor en evalueer je ons infectiepreventiebeleid. Dit doe je onder andere door het scholen van onze aandachtsvelders op de afdelingen, het uitvoeren van audits en het up-to-date houden van de protocollen. Je bent werkzaam in zowel het Jeroen Bosch ziekenhuis als in Bernhoven. Verder is, na een inwerkperiode, deelname aan 24-uurs bereikbaarheidsdiensten onderdeel van je takenpakket. Als Jeroen Bosch Ziekenhuis hebben wij het gewaagde doel dat de mensen uit Den Bosch en omstreken hun gezondheidswelzijn in 2025 de hoogste waardering van Nederland geven. Vanuit de infectiepreventie dragen we hier aan bij door het voorkomen en monitoren van (ziekenhuis)infecties. We doen dit voor het Jeroen Bosch ziekenhuis, Bernhoven en de langdurige zorg in onze regio.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een doorzetter met sterke communicatieve vaardigheden en werkt op een gestructureerde manier. Verder:
  • Je bent in bezit van minimaal een hbo diploma aangevuld met de opleiding deskundige infectiepreventie;
  • Je hebt een geldige VHIG registratie;
  • Je bent flexibel en je kunt snel schakelen en reageren in acute situaties;
  • Je denkt procesmatig en (afdeling) overstijgend waardoor je zowel in- als extern kunt adviseren op het gebied van infectiepreventiebeleid;
  • Je bent bereid om deze rol te vervullen in zowel het Jeroen Bosch Ziekenhuis als Bernhoven.

Wat bieden wij jou?
  • Een jaarcontract;
  • Inschaling in salarisschaal 55 conform cao ziekenhuizen met een salaris tussen de € 3.606 en € 5.084, - (op basis van 36 uur per week);
  • KM vergoeding voor woon-werkverkeer, 85% vergoeding voor het reizen met het OV of een aanvulling voor het reizen met de fiets.
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8,33%;
  • Afhankelijk van je kennis en ervaring bieden wij diverse mogelijkheden en ondersteuning om je als professional verder te ontwikkelen.

Interesse in deze vacature?
Wij komen graag met jou in gesprek! Je cv en motivatiebrief kun je insturen via het online sollicitatieformulier tot 29-06-2024. Na de sluitingsdatum volgt zo spoedig mogelijk bericht of je uitgenodigd wordt voor de eerste sollicitatieronde. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Op den Buijs, unithoofd, op telefoonnummer 073 – 55 33 262. Voor algemene vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de recruiter of stuur een mail naar werken@jbz.nl.

Benieuwd naar de afdeling? Aansluitend op het sollicitatiegesprek, bieden wij jou de gelegenheid om de afdeling te verkennen en het team persoonlijk te ontmoeten!

Werk dat bij je past. Gewoon omdat jij ertoe doet!

Bernhoven
Liefde voor mensen is wat ons drijft in Bernhoven. Dat betekent ook oprechte aandacht voor jou. We geven je alle ruimte en begeleiden je waar je ons nodig hebt. Daarbij dagen we je graag uit. Om voortdurend te kijken of de zorg nóg beter kan. Maar ook, voor nu en de toekomst, om te leren en te groeien. Wij zijn pioniers in zorgvernieuwing en lopen voorop in het vormgeven van toekomstbestendige gezondheidszorg. In de samenwerking met professionals binnen en buiten onze muren ben jij een onmisbare schakel. Samen vormen we één groot team.

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 648 bedden en ruim 4.500 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is erop gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ magazine.

Disclaimer:
Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. We werven onze kandidaten zelf. Kandidaten van externe bureaus nemen we niet in behandeling. Onderdeel van ons selectieproces is een pre-employment screening. Deze screening bestaat uit een referentie check bij je huidige werkgever, het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) én een bronverificatie van je diploma. Indien jij eerder bij ons óf een van onze rechtsvoorgangers werkzaam geweest bent, voeren wij tevens intern een referentiecheck uit.

Recente vacatures

Stichting Land van Horne

Beweegagoog

Weert
16 - 20 uur
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Medewerker welzijn-zorg

Raamsdonksveer
50 - Oproep / flex uur
Laverhof

Vrijwilligers - Laverhof alle locaties

Schijndel
In overleg