zoekt een

Huishoudelijk medewerker

Met een beperking kun je niet altijd thuis wonen, maar wil je je wel graag thuis voelen in een woning. In een particulier wooninitiatief hebben ouders of andere familieleden zelf de regie en kijken ze samen

met hun kind/verwante en met Fittin naar de inhoud van de zorg en begeleiding. Fittin ondersteunt bij het opzetten van deze zorgvorm en alles wat daarbij komt kijken. Als medewerker van Fittin - onderdeel van Prisma - ben jij mede verantwoordelijk om in een initiatief een veilige en vertrouwde woonplek te creëren. Ben jij de betrokken en enthousiaste professional die wij zoeken?

Met wie ga je werken?
Reinheid, Rust, Regelmaat en Respect zijn de kernwaarden van waaruit het Wooninitiatief de zorg en begeleiding wil vormgeven. Het Kloosterhuys biedt ruimte aan 24 cliënten met een verstandelijke beperking. Alle cliënten beschikken over een eigen appartement met eigen sanitair. Voor een beperkt aantal cliënten met een lichamelijke beperking is er een zorgappartement beschikbaar. Bij het Kloosterhuys gaan cliënten wonen met een EVB/MVB profiel. Een aantal heeft een stoornis in het autismespectrum. De nadruk ligt op het groepswonen, waarbij warme zorg en aandacht ook individueel van belang is.

Dit ben jij
Jij draagt zorg voor een schone leefomgeving. Als cliënten naar hun werk of dagbesteding gaan pak je de schoonmaakkar en ga je starten aan het schoonmaken van de appartementen en gezamenlijke ruimten. Je werkt de was bij en tijdens de koffie zorg je voor een huiselijke sfeer waarbij je het leuk vindt om een praatje te maken met cliënten en collega's.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Voor 20 uur per week

Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.

Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 1.961,- en € 2.617,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.

Vakantie-uren en PBL uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn.

Je krijgt een eindejaarsbonus van 8,33%.

Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na jouw proeftijd gebruik maken van onze extra beloning in het arbeidsvoorwaardenpakket. Je kunt zelf kiezen van welk voordeel je wil genieten. Denk hierbij aan jouw maandelijkse sportabonnement of een nieuwe tablet of (elektrische) fiets.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt affiniteit met schoonmaken, huishoudelijke werkzaamheden en de zorg.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wesley van Turnhout ,via 06-51142757.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Franciscus Maria van Turnhout
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

De MARQ

Adviseur inkoop & facilitair

Breda
16 - 24 uur
Pantein

Huismeester

Beugen
24 - 28 uur