Front office medewerker gezocht

Front office medewerker gezocht in de huisartsenpraktijk!

Vacature: front office medewerker

Het Huisartsenteam Ginnekenweg zoekt een front office medewerker voor 2 a 3 dagen per week

(17-25,5 uur per week)

Over Het Huisartsenteam Ginnekenweg
Als front office medewerker bij Het Huisartsenteam Ginnekenweg in Breda, maak je deel uit van een levendige praktijk met 3 huisartsen, 1 vaste waarnemer, 6 doktersassistenten, 2 praktijkondersteuners somatiek, 2 praktijkondersteuners GGZ en 1 verpleegkundig specialist. Daarnaast kunnen doktersassistenten in opleiding, co- assistenten in opleiding en huisartsen in opleiding deel uit maken van het team.

Wij zijn gevestigd aan de Ginnekenweg 271 in Breda. Onze praktijk biedt zorg aan patiënten in en om Breda, een gezellige en sfeervolle stad in West-Brabant. De praktijk heeft parkeergelegenheid in de straat. Bekijk onze website.

Wij bieden naast de gebruikelijke huisartsenzorg ook zorg aan ouderen en aan mensen met diabetes type 2, mensen met hart- en vaatziekten of een verhoogd risico daarop en aan mensen met astma of COPD. We werken samen met gespecialiseerde zorgaanbieders uit de regio, zoals Star-SHL, diëtisten, podotherapeuten en specialisten van het Amphia Ziekenhuis.

Hoe ziet je werkdag eruit? 
Je staat patiënten en bezoekers te woord aan de balie. Je verricht hand- en spandiensten en houdt overzicht over de wachtruimte van de praktijk.

Je maakt afspraken aan de balie en geeft verwijsbrieven en/of laboratoriumformulieren mee.

Tevens voer je alle voorkomende secretariële werkzaamheden uit, zoals post openen aan de balie, inschrijven nieuwe patiënten etc. Mogelijk verricht je zelf, binnen de afspraken van de praktijk, klein laboratoriumonderzoek.

 
Wat vragen wij?
-          MBO 3-4 werk- en denkniveau, en/of een achtergrond als medisch secretaresse

-          Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal

-          Werkervaring in een huisartsenpraktijk is een pré, maar geen must

-          Enthousiasme, collegialiteit, zelfstandigheid en een proactieve werkhouding

-          Je beschikt over goede sociale vaardigheden, bent representatief

-          Je staat open voor feedback en wilt jezelf graag ontwikkelen

-          Je kunt goed samenwerken in een team van verschillende zorgprofessionals

Wat bieden wij?

Dit lijkt misschien best een lang rijtje. Gelukkig zetten wij hier graag iets tegenover. Je gaat aan de slag binnen een huisartsenpraktijk met fijne collega’s. De fijne werksfeer vind je terug in het jaarlijkse praktijk uitje, de kerstborrel en de sfeer in de praktijk. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Huisartsenzorg. Werkdagen worden in onderling overleg bepaald. In beginsel een contract voor bepaalde tijd.

We hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en teamwork en hebben hier een jaarlijks nascholingsbudget voor je beschikbaar. Je kunt denken aan medisch-inhoudelijke scholing of een scholing op het gebied van klantgerichtheid.

Word je blij van:

·         handen uit de mouwen steken

·         zelfstandig werken

·         werken in een team

Dan zoeken wij jou!

Meer informatie:
Ben je enthousiast geworden? Dan willen we graag meer van je weten. We ontvangen graag een brief en CV uiterlijk 28 juni 2024 . Als jij een geschikte kandidaat bent, plannen we met plezier een gesprek met je in. 

Mocht je behoefte hebben aan meer informatie, neem dan contact op met Tara van den Beemt - Hoeve, Praktijkmanager via t.hoeve@hethuisartsenteam.nl of 06-42021231. Zij beantwoordt met veel plezier jouw vragen. 

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Stuur je cv met motivatie naar t.hoeve@hethuisartsenteam.nl. 

Maak kennis met ons op sociale media!

Meer over Zorggroep Het Huisartsenteam
Het Huisartsenteam Ginnekenweg is aangesloten bij een samenwerkingsverband van zelfstandig werkende huisartsen in West-Brabant. Door deze samenwerking bundelen wij kennis, ervaring en kracht. Hierdoor zijn wij beter in staat in te spelen op de veranderingen in de zorgmarkt. De huisartsen van de zorggroep werken verspreid over achttien locaties en hun praktijken zijn uitstekend bereikbaar. Alle praktijken zijn NHG geaccrediteerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Tara Hoeve
praktijkmanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGz Breburg

Administratief medewerker backoffice

Tilburg
20 - 24 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Medisch secretaresse polikliniek Interne Geneeskunde en ...

's-Hertogenbosch
32 - 36 uur