Verpleegkundig specialist

Ben jij op zoek naar een uitdaging als verpleegkundig specialist in de ouderenzorg en voel jij je thuis in een coachende rol? Lees dan vooral verder!

Dit ga jij doen
Je maakt als Verpleegkundig Specialist deel uit van een vakgroep die bestaat uit zo’n 25 bevlogen Verpleegkundig Specialisten, ANIOS, AIOS en Specialisten Ouderengeneeskunde. Je werkt nauw samen met collega’s vanuit één van onze 3 hoofdlocaties. In dit laagdrempelige team hebben wij collegialiteit hoog in het vaandel staan. Je telt bij ons mee! Niet alleen als het gaat om het uitoefenen van je vak maar ook als persoon vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt.
Als Verpleegkundig Specialist binnen Vitalis heb je een breed werkveld. Je dag begint over het algemeen met het zien van cliënten op hun kamer, dit kan zijn naar aanleiding van een melding van de dienstoverdracht of naar aanleiding van een melding van één van de doktersassistenten. Je observeert cliënten, voert gesprekken met ze, stelt diagnoses en onderzoekt de cliënten. Je stelt een behandelplan op, waarbij je samenwerkt met de Specialist Ouderengeneeskunde waarmee intercollegiaal overleg plaatsvindt. De afspraken en het behandelplan bespreek je vervolgens met zorg, de cliënt én zijn of haar familie. Je spreekt een behandelingstermijn af en evalueert tussentijds en zorgt voor een opvolging of wijziging van de behandeling waar nodig. Daarnaast ben je als behandelaar betrokken bij verschillende multidisciplinaire overleggen.
Als lid van de vakgroep heb je ook verschillende niet-cliëntgebonden taken. Je neemt deel aan het vakgroep overleg en zijn er verschillende scholingsmomenten en farmacotherapeutische overleggen. Als Verpleegkundig Specialist wordt er van je verwacht dat je kartrekker bent van een bepaald aandachtsgebied en je kan jezelf binnen Vitalis verder specialiseren binnen PG, Somatiek en/of Parkinson. Je draait mee met de ANW diensten.

Dit breng jij mee
Uiteraard zoeken we een collega die aan een aantal “harde” criteria voldoet. Zo dien je de opleiding tot Verpleegkundig Specialist te hebben afgerond en is werkervaring in het verpleeghuis een meerwaarde. Net zo belangrijk vinden wij het dat je je thuis voelt in een sterk coachende omgeving waarin je ook open staat om door collega’s gecoacht te worden en waar je jezelf als VS verder wilt ontwikkelen.

Dit bieden wij
  • Zekerheid
  • Je ontvangt een contract met zekerheid, een salaris in FWG 60 conform de CAO VVT (min. € 3767,93 – max. € 5593,19) op basis van een werkweek van 36 uur), plus vakantietoeslag van 8%, ORT, een eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand) en een goede pensioenregeling.
  • Ontwikkelmogelijkheden

We vinden jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling belangrijk. De Vitalis Academie heeft een ruim aanbod voor het volgen van gratis opleidingen en trainingen.
  • Innovatie

Succesvol innoveren doen we samen. Daarom word je actief betrokken bij het toetsen en onderzoeken van nieuwe oplossingen niet alleen in de zorg, maar ook voor jou als medewerker.
  • Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

We bieden gratis fruit op de werkvloer en mooie extra’s, zoals korting op je sportabonnement, producten, uitjes en een fietsplan.
  • Duurzaamheid

Je kiest voor een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt.

Dit is Vitalis
Vitalis is specialist in ouderenzorg in de regio en actief op het gebied van welzijn, zorg en wonen. Wij hebben 21 locaties in Eindhoven, 1 locatie in Geldrop en 1 in Heerlen, met een gevarieerd aanbod aan zorgconcepten en welzijn.
Meebewegen met de veranderingen in onze maatschappij en de zorg staat bij Vitalis centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen bij Vitalis gelukkig ouder worden. Samen kijken we wat daarvoor nodig is. We streven ernaar dat de ouderen die bij ons wonen of komen, dagelijks (kleine) momenten van geluk ervaren: een mooi gesprek, een lekker kopje koffie of een fijne wandeling.
Elke dag bijzonder maken. Dát is waar onze medewerkers samen met vrijwilligers, mantelzorgers, familie en het sociale netwerk van de ouderen hun uiterste best voor doen. Dit is wat ons gelukkig maakt. Werk dat ertoe doet. Onze hartslag.
Vitalis zet sterk in op innovatie en technologie. Daarnaast hebben we een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Dit zorgt voor geluksmomenten én voor verbinding. Want je kunt er samen van genieten. Zo geven we vorm aan onze missie - de kunst van gelukkig ouder worden - én maken wij het verschil. Help je mee?

Solliciteer
Wil je werk doen dat je gelukkig maakt en past deze vacature bij jou? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur ons je cv en motivatie.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Cindy Martes, Recruiter, via werken@vitalisgroep.nl. Je mag ook bellen of een WhatsApp-bericht sturen naar 06-36370441. We kijken uit naar jouw reactie.

Contact

Cindy Martes - Elbers
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

A Zorg

HBO- V (toekomstig wijkverpleegkundige)

Eindhoven
28 - 36 uur
Pantein

Wijkverpleegkundige (Tijdelijk)

Cuijk
28 - 32 uur