Leerwerkplek Helpende Zorg & Welzijn

Lijkt het je leuk om met ouderen te werken en heb je mbo-niveau? Vitalis biedt jou een leer-werkplek in samenwerking met Summa College Eindhoven. De opleiding start in augustus 2024.

Dit ga jij doen
Kom je bij ons werken als BBL-leerling? Dan help je mee in het huishouden en bij activiteiten. Ook doe je eenvoudig administratief of onderhoudswerk. Daarnaast help je bij verzorgende taken. Denk aan mensen helpen als ze naar de wc moeten, wassen en aankleden. Op school doe je de kennis en vaardigheden op die je nodig hebt. Op je werk breng je het geleerde direct in praktijk.

In de ouderenzorg heb je zeer intensief contact met mensen. Je bouwt écht een vertrouwensband op. Als je inlevingsvermogen laat zien en geduldig bent, dan krijg je daar veel waardering voor terug. Van de ouderen zelf, maar ook van hun familieleden.

Bij Vitalis staat het belang van de ouderen voorop. We werken altijd vanuit ons hart. Zo streven we naar de best mogelijke kwaliteit van leven voor ouderen.

Op je leer-werkplek maak je kennis met de verschillende zorgspecialismes die wij bieden. Je werkt op afdelingen waar ouderen met psychische problematiek en dementie wonen, maar ook in de wijkzorg en op revalidatieafdelingen. Zo krijg je een compleet beeld van de ouderenzorg.

Wij bieden deze leer-werkplek aan in samenwerking met Summa College Eindhoven. De opleiding die aan deze leer-werkplek is gekoppeld, is de mbo-opleiding Dienstverlening Helpende zorg en welzijn (BBL, niveau 2). De opleiding start in augustus 2024.

Dit breng jij mee
Heb je interesse in een leer-werkplek voor de mbo-opleiding Dienstverlening Helpende zorg en welzijn (BBL, niveau 2), dan moet je voldoen aan de toelatingseisen van de opleiding. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je:
  • een groot hart voor ouderen hebt
  • flexibel bent
  • het prima vindt om op onregelmatige tijden te werken

Dit bieden wij
  • Tijdens het leer-werktraject word je begeleid door een vakkundig team praktijkopleiders en praktijkleercoaches
  • Als leerling van de mbo-opleiding Dienstverlening Helpende zorg en welzijn (BBL, niveau 2) word je ingeschaald in de zij-instroom periodiek FWG 25 van de cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT). Daarnaast betalen wij jouw studiekosten
  • Bij ons ontdek je dat de ouderenzorg een sector is die garant staat voor afwisseling en dankbaar werk, dat veel voldoening geeft
  • Als jij je diploma hebt gehaald, bieden wij je een baan aan

Dit is Vitalis
Vitalis is specialist in ouderenzorg in de regio en actief op het gebied van welzijn, zorg en wonen. Wij hebben 21 locaties in Eindhoven, 1 locatie in Geldrop en 1 in Heerlen, met een gevarieerd aanbod aan zorgconcepten en welzijn.

Meebewegen met de veranderingen in onze maatschappij en de zorg staat bij Vitalis centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen bij Vitalis gelukkig ouder worden. Samen kijken we wat daarvoor nodig is. We streven ernaar dat de ouderen die bij ons wonen of komen, dagelijks (kleine) momenten van geluk ervaren: een mooi gesprek, een lekker kopje koffie of een fijne wandeling.

Elke dag bijzonder maken. Dát is waar onze medewerkers samen met vrijwilligers, mantelzorgers, familie en het sociale netwerk van de ouderen hun uiterste best voor doen. Dit is wat ons gelukkig maakt. Werk dat ertoe doet. Onze hartslag.

Vitalis zet sterk in op innovatie en technologie. Daarnaast hebben we een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Dit zorgt voor geluksmomenten én voor verbinding. Want je kunt er samen van genieten. Zo geven we vorm aan onze missie - de kunst van gelukkig ouder worden - én maken wij het verschil. Help je mee?

Solliciteer
Wil je werk doen dat je gelukkig maakt en past deze vacature bij jou? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur ons je cv en motivatie.

Contact

Roel Schillings
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Vitalis WoonZorg Groep

Helpende Plus - Nacht

Eindhoven
8 - 28 uur
Archipel Thuis BV

Helpende plus (Geldrop)

Geldrop
In overleg