Doktersassistente gezocht

Het Huisartsenteam Dudok
Vacature: doktersassistent(e) tussen de 22 tot 36 uur per week

Over Het Huisartsenteam Dudok
Als doktersassistent(e) bij Het Huisartsenteam Dudok in Breda, maak je deel uit van een levendige praktijk met 3 huisartsen, 3 vaste waarnemers, 8 doktersassistenten, 1 front officemedewerker, 3  praktijkondersteuners somatiek en 2 praktijkondersteuners GGZ. Daarnaast kunnen doktersassistenten in opleiding, co- assistenten en artsen in opleiding deel uit maken van het team.

Wij zijn gevestigd aan de Eggestraat 3 in Breda. Onze praktijk biedt zorg aan patiënten in en om Breda, een gezellige en sfeervolle stad in West-Brabant. De praktijk heeft parkeergelegenheid in de straat. Bekijk onze website.

Wij bieden naast de gebruikelijke huisartsenzorg, ook zorg aan mensen met psychische klachten en aan mensen met diabetes type 2, mensen met hart- en vaatziekten of een verhoogd risico daarop en aan mensen met astma of COPD. We werken samen met gespecialiseerde zorgaanbieders in de regio, zoals Star-shl, diëtisten, podotherapeuten en specialisten van het Amphia Ziekenhuis. 

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als doktersassistent(e) draai je tussen de 22 tot 36 uur per week mee met het team en zorg je ervoor dat de patiënt na telefonische triage (via de NHG triagewijzer) zo goed mogelijk wordt voorzien van de benodigde medische zorg. Je draait zelfstandig een assistentenspreekuur en je assisteert de huisarts bij (medische) werkzaamheden. Daarnaast zorg je voor een tijdige en volledige registratie van de patiëntengegevens in het elektronisch dossier. Je beschikt over goede sociale vaardigheden, bent representatief en gericht op service. Zelfstandig werken is jou niet vreemd, daar je ook een team- player bent. Tevens heb je een proactieve houding en ben je gedreven, betrokken en bevlogen.

Dit lijkt misschien best een lang rijtje. Gelukkig zetten wij hier graag iets tegenover, zoals het jaarlijkse praktijkuitje, de kerstborrel en de prettige sfeer in de praktijk. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Huisartsenzorg. Werkdagen in overleg. In beginsel een contract voor bepaalde tijd.

Ben je enthousiast geworden? Dan willen we graag meer van je weten. We ontvangen graag een brief en CV. Als jij een geschikte kandidaat bent, plannen we met plezier een gesprek met je in. 

Mocht je behoefte hebben aan meer informatie, neem dan contact op met Tara van den Beemt - Hoeve, Praktijkmanager via t.hoeve@hethuisartsenteam.nl of 06-42021231. Zij beantwoordt met veel plezier jouw vragen. 

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Stuur je cv met motivatie naar t.hoeve@hethuisartsenteam.nl. 

Maak kennis met ons op sociale media!

Meer over Zorggroep Het Huisartsenteam
Het Huisartsenteam Dudok is aangesloten bij een samenwerkingsverband van zelfstandig werkende huisartsen in West-Brabant. Door deze samenwerking bundelen wij kennis, ervaring en kracht. Hierdoor zijn wij beter in staat in te spelen op de veranderingen in de zorgmarkt. De huisartsen van de zorggroep werken verspreid over achttien locaties en hun praktijken zijn uitstekend bereikbaar. Alle praktijken zijn NHG geaccrediteerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Tara Hoeve
praktijkmanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Valkenhof

Medewerker intern transport

Valkenswaard
20 - 24 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Verpleegkundige oproep VIN - Tilburg

Tilburg
50 - Oproep / flex uur