zoekt een

Woonondersteuner Reyshoeve - Bijstervelden (V240223)

Wie ben jij en wat ga je doen
Als woonondersteuner op een PG afdeling (cliënten met onbegrepen gedrag) ben je sociaal vaardig, tactvol en hulpvaardig. Je kunt goed luisteren en je inleven in een ander. Je communiceert makkelijk met de bewoners, hun familie en je collega’s op een gesloten PG afdeling, met wie je dagelijks in contact bent. Je bent goed staat rapportages te maken om de dagelijkse zorgverlening en afwijkende situaties te delen met collega’s.

Je ondersteunt de bewoners bij enkele eenvoudige algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) activiteiten en bij het eten & drinken. Ook voer je huishoudelijke activiteiten uit met behulp van gangbare huishoudelijke apparatuur. Je werkt hierbij systematisch, hygiënisch en aandachtig. Je bent in staat om met een computer te werken en begrijpelijk te rapporteren. Aandacht en oplettendheid zijn dan ook onmisbaar bij het bieden van ondersteuning en voor het tijdig signaleren van bijzonderheden.

Je werkt zelfstandig aan de hand van afspraken in het zorg(-behandel)plan, en op aanwijzingen en in afstemming met collega’s van diverse disciplines. Dagelijkse problemen los je zelfstandig op. Echter, omdat je in een team werkt, heb je altijd een terugvalmogelijkheid.

Als woonondersteuner - gastvrouw organiseer en voer je welzijnsactiviteiten uit. Hiermee bevorder je een zinvolle en passende daginvulling en bied je woonondersteuning. Je houdt hierbij rekening met de mate van zelfredzaamheid van de bewoner en stimuleert hen tot deelname. Ook begeleid en ondersteun je bewoners bij het verplaatsen tussen afdelingen en naar het toilet. Je biedt eten en drinken aan en ondersteunt bewoners (mogelijk met slikproblematiek) bij eten en drinken. Je controleert of bewoners de juiste maaltijd hebben ontvangen. Bijzonderheden worden door jou gesignaleerd, gerapporteerd en/of doorgegeven aan je collega’s. Binnen de huiskamers en/of op de afdeling voer je lichte huishoudelijke activiteiten uit zoals (ontkoppeld) koken en het schoonhouden van de keuken en de algemene huiskamer. Daarnaast zorg je dat bestellingen voor voeding gedaan worden. Naast het werk voor bewoners, vervul je ook een rol voor het team omdat je teamtaken vervult.

Wij geloven dat onze bewoners altijd zichzelf moeten kunnen zijn én dat ze graag zoveel mogelijk zelf willen blijven doen. Jij geeft als woonondersteuner - gastvrouw vol overtuiging invulling aan deze visie. Samen maken we van elke nieuwe dag een mooie dag!

De gesprekken zullen plaats vinden op 17 juli.

Meer weten?
Bel met Hélène Van Velzen, manager zelfstandige teams, op 06 81067033.

Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Wat kun je van ons verwachten
  • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
  • Een salaris van €2.236,57 - €2.772,02 per maand volgens cao VVT FWG20 bij een 36-urige werkweek.
  • Een arbeidsovereenkomst voor 16-24 uren per week, in te vullen in wisselende diensten volgens rooster.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Jouw kennis en vaardigheden
  • Je hebt kennis van en ervaring met het organiseren van activiteiten voor ouderen, specifiek ouderen met dementie en onbegrepen gedrag.
  • Wij verwachten van onze medewerkers dat zij interne trainingen/opleidingen volgen die verplicht zijn wanneer je als Woonondersteuner bij De Wever gaat werken, zoals o.a. sliktraining, HACCP, handhygiëne etc.
  • Je beschikt over een flexibele en gastvrije instelling.
  • Je beschikt over goede digitale vaardigheden.
  • Je beschikt over een goede spreek-, luister - en schrijfvaardigheid van de Nederlandse taal, voor anderstalige volwassenen heb je Nt2 behaald.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je
Woonzorgcentrum Reyshoeve is gelegen in het hart van de Reeshof, vlakbij winkelcentrum Heyhoef en een groot park. De locatie is omgeven door een mooie tuin waar je in de pauzes heerlijk kunt vertoeven.
Afdeling Heerevelden is een verpleegafdeling waar mensen met een chronische fysieke en in vele geval psychiatrische aandoening langdurig verblijven. Het team woonondersteuners werkt samen

Afdeling Bijstervelden is een verpleegafdeling voor psychogeriatrie waar 20 bewoners met een vorm van dementie verblijven. Op de afdeling staat wonen en welzijn centraal en volgen wij de cliënt in zijn dagritme en hebben wij het leven in vrijheid hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belanglijk dat iedereen zich hier thuisvoelt, dit vinden wij voor bewoners belangrijk maar ook alle bezoekers ontvangen wij warm. Binnen het team vinden wij het ook belangrijk dat jij je thuisvoelt. Naast het werken met en voor de bewoners besteden wij ook aandacht aan de onderlinge samenwerking. Dit doen we door elkaars talenten en kwaliteiten te zien en te gebruiken. En ontwikkeling positief te stimuleren. Iedereen in het team heeft een of meerdere aandachtsvelden en krijgt de ruimte om zich hierin te ontwikkelen en binnen het team het kennisniveau up to date te houden.

Ben jij enthousiast, een doorzetter en een oprechte teamspeler met kennis van psychogeriatrie of lijkt het je een mooie uitdaging je hiernaar te ontwikkelen dan ben je van harte welkom om bij ons team aan te sluiten.

Contractvoorwaarden
jaarcontract vooruitzicht onb. tijd

Contact

Hélène Van Velzen, Manager Zelfstandige Teams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting Land van Horne

Medewerker restaurant

Weert
16 - 24 uur
Joris Zorg

Woonzorgondersteuner - Tregelaar

Oirschot
In overleg