zoekt een

Vaste waarnemer Stroomz Woensel

Wij zoeken een vaste waarnemer

Wij zoeken een enthousiaste waarnemend huisarts die zich voor een dag in de week aan ons gezondheidscentrum Woensel wil verbinden. 

Stroomz Woensel

Je komt te werken bij Stroomz Woensel. Wij zijn een levendige praktijk midden in het multi-culturele centrum van Woensel, waar we zorg dragen voor ongeveer 8000 patiënten. Ons team bestaat uit vijf huisartsen, een verpleegkundig specialist, enthousiaste en betrokken doktersassistentes en praktijkondersteuners. De praktijk heeft een apotheek in huis en een afdeling fysiotherapie met verschillende specialisaties. De disciplines binnen het centrum werken nauw met elkaar samen. Positief werkgeverschap, werkplezier en een lerend werkklimaat zijn belangrijke peilers binnen het centrum.

Over Stroomz

Stroomz vertegenwoordigt zowel zorgprofessionals in loondienst als vrijgevestigde zorgprofessionals die zich verbonden hebben aan Stroomz. Gezamenlijk leveren zij zorg aan ca. 200.000 patiënten in Eindhoven en omliggende gemeenten. Als Stroomz willen we de zorg vernieuwen, netwerken organiseren en professionals ondersteunen en faciliteren om de uitdagingen in de zorg en in de regio aan te kunnen. Hiermee bevorderen we de noodzakelijke versterking en organisatie van de eerste lijn in de regio.

Als Stroomz zijn we zorgmakers in beweging. We willen voorop lopen. Soms in een stroomversnelling, soms tegen de stroom in maar altijd in beweging. We bundelen innovatie en ondernemerschap voor een gezondere regio waarin zorg toegankelijk is.

Wat bieden wij jou

  • Werken in een praktijk met een gemêleerde patiëntenpopulatie in een fijne werksfeer waarin je binnen het gezondheidscentrum samenwerkt met een vast team collega’s zoals huisartsen, centrumassistenten en POH-ers;
  • Onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz;
  • Een goed bereikbare werkplek, met voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Wat vragen we van jou

  • Je bent allround huisarts en wil langdurig aan de slag als waarnemer bij een vaste locatie;
  • Een collegiale houding en als enthousiaste, betrokken en regulier werkende huisarts werk je graag samen;
  • Je vindt het leuk om een actieve rol te hebben in de ontwikkeling van de huisartsenzorg binnen ons gezondheidscentrum en onze stichting.

Solliciteren

Raak jij al enthousiast? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct' aan de rechterkant en laat je gegevens achter!

Laten we kennis maken

Voor inlichtingen over de vacature, of als je een kijkje wil komen nemen, kun je contact opnemen met Marije Brüll, clustermanager, tel.nr 06-34036154.

Recente vacatures

Novadic-Kentron

Basisarts en Verslavingsarts

Vught
Parttime / Fulltime
De Hondsberg

Jeugdarts / Basisarts - Expertise Centrum De Hondsberg

Oisterwijk
20 - 24 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Regie-huisarts gezocht!

Boxtel
In overleg