Verzorgenden IG + expert innovatie

Zorggroep Elde Maasduinen zoekt per 1 oktober 2024 een verzorgenden IG expert innovatie voor de locaties:
Buitenhuis (Esch), Vita (Rijen), Wereldhuis (Boxtel), Vinckenrode (Boxtel), Simeonshof (Boxtel) voor 24 tot 36 uur per week. 

Ben jij een gedreven Verzorgende IG die klaarstaat voor cliënten en wil je bijdragen aan innovatieve zorg? Dan is deze rol perfect voor jou!

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

Klaar voor de zorg van morgen
De zorg verandert, dat weten we allemaal. Als organisatie pakken we onze verantwoordelijkheid om mee te denken en mee te veranderen en zo klaar te zijn voor de toekomst. Het levensgeluk van onze bewoners en werkgeluk van onze medewerkers, staat bij ons voorop.  

Innoveren is veel meer dan technologie. Innoveren is ook nieuwe ideeën hebben en nieuwe dingen proberen. Of juist stoppen met oude dingen. Jezelf ontwikkelen. En dat kan iedereen. We wachten niet af wat er op de markt beschikbaar komt, maar gaan zelf op pad. Wij lopen graag voorop. Zo zijn wij klaar voor de zorg van morgen. 
 
De functie in hoofdlijnen
In jouw dagelijkse werk als Verzorgende IG sta je altijd voorop om de beste zorg te bieden aan onze cliënten. Naast het verplegen, verzorgen en begeleiden, werk je nauw samen met het Team Innovatie om nieuwe zorgoplossingen te ontwikkelen en te implementeren. Wekelijks krijg je vier uur de tijd om je volledig te richten op innovatieprojecten voor jouw locatie.
Als Verzorgende IG-Expert Innovatie speel je een sleutelrol in het stimuleren van veranderingen binnen ZGEM. Jouw inzet en begeleiding maken het mogelijk om sociale, technologische en procesinnovaties succesvol te realiseren. Je krijgt hierbij begeleiding van een zorgtechnoloog van Team Innovatie en je start in oktober met een leertraject expert innovatie. Dit traject, bestaande uit 17 dagdeelbijeenkomsten, sluit je af met een landelijk erkend mbo-niveau 4 certificaat.

Wij vragen
·    Een diploma Verzorgende IG: Jouw basis om uitstekende zorg te leveren.
·    Flexibiliteit: Naast je innovatie taken blijf je minimaal 20 uur per week actief in de zorg.
·    Leergierigheid: Jij ziet altijd kansen voor verbetering en grijpt deze met beide handen aan. 
·    Enthousiasme en Positiviteit: Je brengt energie en een positieve vibe in het team.
·    Instructie en Kennisdeling: Je geniet ervan om collega’s en cliënten te begeleiden en je kennis te delen, waardoor het hele team groeit.
·    Feedback en Motivatie: Jij kunt constructieve feedback geven en anderen inspireren om nieuwe vaardigheden te leren.
·    Zelfreflectie: Je kijkt kritisch naar je eigen handelen en kunt duidelijk uitleggen waarom je bepaalde keuzes maakt.
·    Sterke Voorbeeldfunctie: Je bent je bewust van je rol als voorbeeld en staat stevig in je schoenen.

Wij bieden
•    Loopbaanperspectief. zowel op inhoudelijk al op financieel vlak: Deze functie geeft je de mogelijkheid om je te ontwikkelen naar een expertfunctie gericht op innovatie.
•    Begeleiding tijdens het werk: Begeleiding in de praktijk door een zorgtechnoloog van ZGEM.
•    Vier uur per week om je volledig te focussen op innovatie op de locatie. Indien je momenteel al werkzaam bent bij ZGEM dan werk je deze vier uur bij voorkeur boven op jouw huidige contracturen.
•    Studiekosten worden vergoed door ZGEM.
•    Studietijd is in eigentijd
•    Les bijeenkomsten vinden plaats op (zorg)locaties van ZGEM en de Wever.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 40 (minimaal € 2.695,33 en maximaal € 3.502,58 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen kent een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer in een dynamische omgeving. Daarnaast heeft Zorggroep Elde Maasduinen diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.  

Interesse
Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Alexander Everling, zorgtechnoloog.
Wij ontvangen je sollicitatiebrief met cv bij voorkeur via de link: Vacature 103-432 Verzorgenden IG + expert innovatie - Verzorgenden IG + expert innovatie - Werken bij Zorggroep Elde Maasduinen (werkenbijzgem.nl)
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-432.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom is de volgende zaak onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Stichting Maria-oord

BBL Verzorgende IG Verpleeghuiszorg/ZorgThuis

Dongen
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur