zoekt een

Coördinerend verzorgende IG in de wijk

Sta jij als coördinerend verzorgende IG in de wijk altijd klaar om anderen te helpen? Houd jij van zelfstandig werken dichtbij huis en sta je stevig in je schoenen?

Dan is dit iets voor jou!
Wij zoeken een verzorgende IG voor minimaal 16 uur per week voor buurtteam Slotbossetoren in Oosterhout. Contracturen tussen de 16 en 32 uur per week bespreekbaar . Als verzorgende IG werk je zelfstandig in de wijk. Jij haalt energie uit persoonsgerichte zorg en helpt je cliënt in de thuissituatie zo veel mogelijk zijn of haar eigen leven te leiden. Jij bent hét aanspreekpunt voor de cliënt en zijn naasten en hebt contact met andere zorgverleners. Kortom, een afwisselende en uitdagende baan waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan onze menslievende zorg.

Jouw werkdag
Je werkdag start vanuit huis. Via teams sta je volop in contact met je collega’s. Op de Ipad is je route voor de dag zichtbaar. Hierop kun je ook zorgplannen, bijzonderheden en rapportages lezen. Tijdens je route bezoek je verschillende cliënten in hun eigen leefomgeving met uiteenlopende zorgvragen, van persoonlijke verzorging en verpleegtechnische handelingen tot curatieve zorg. Je hebt korte lijnen met alle samenwerkingspartners zoals de huisarts of ergotherapeut.

De eerste cliënt op de route is meneer Heesterbeen. Je gaat naar meneer Heesterbeen om hem te helpen met opstaan en zijn persoonlijke verzorging. In de middag heb ook een gesprek met zijn dochter want goede zorg verlenen we samen: de cliënt, de familie, het netwerk en jij als professional. Je denkt creatief mee over mogelijkheden zodat dhr zo lang mogelijk regie kan houden over zijn eigen leven. Tijdens de route heb je contact met de collega’s om te kijken hoe het bij iedereen gaat en of iemand hulp nodig heeft. Na de route voer je de administratie uit, dit mag je zowel thuis als op kantoor doen.

Het mooie van de wijkverpleging vind ik het contact bij de cliënten in hun eigen leefomgeving.

Je komt echt bij de mensen binnen en ziet hoe ze gewend zijn te leven. De afwisseling in het werk, leeftijd van de cliënten en de duur van de zorg maakt het leuk.

Marty, Verzorgende allround, 31 jaar werkzaam bij Thebe WijkverplegingEen keer per maand is er een buurtteamoverleg waar we elkaar treffen. Tijdens dit overleg bespreken we organisatorische zaken, discussiëren we over wat er in het team speelt en evalueren we de cliëntenzorg en kijken waar we deze kunnen verbeteren. Zo ben je weer op de hoogte van de belangrijkste zaken in ons werkgebied. Ook zijn er regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten die je kan volgen over bijvoorbeeld zorgtechnologie. Dat maakt werken bij Thebe zo afwisselend en dynamisch.

Ons werkgebied bestaat uit de Wijken Dommelbergen en Strijen. Onze cliëntpopulatie is zeer divers zowel in aandoeningen als in leeftijd. Ons kantoor is gevestigd in het gezondheidscentum Vrachelen.

Team

Ons buurtteam bestaat uit 9 vaste collega’s en 2 collega’s die werken op oproepbasis. Variërend van wijkverpleegkundigen, Verpleegkundigen en verzorgenden Allround. Wij zijn een toegankelijk, gedreven en enthousiast zelfsturend team waarin collega´s voor elkaar klaar staan. Wij streven naar een kwalitatief hoogwaardige cliëntzorg die aansluit bij wensen en behoeften van onze cliënt en zijn mantelzorgers.

Over jou
 • Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent hulpvaardig, klantvriendelijk, flexibel.
 • Je weet om te gaan om onverwachte situaties.
 • Je kunt je goed inleven in een ander.
 • Je bent een gediplomeerde Verzorgende 3 IG met ervaring en affiniteit in ouderenzorg. Ook voorlopende opleidingen van de huidige diplomering volstaan (zoals het diploma MDGO VZ of MDGO Ziekenverzorgende (zonder deelkwalificatie 304) of gelijkwaardig. Je kunt je dan op laten leiden tot Verzorgende IG.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 2.695,33 - max. € 3.502,58. Een aanloopperiodiek/zij-instroomperiodiek kan van toepassing zijn op het startsalaris. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
 • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Bianca Flipsen, via telnr. 06-51133395 of met Anouska van Steenhoven, via telnr. 06-13369119.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Monique van Dijck
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

(Persoonlijk) begeleider EMB/ Verzorgende IG/Verpleegkundige ...

's-Hertogenbosch
12 - 28 uur
Sint Anna

Verzorgende IG (Nachtteam)

Boxmeer
20 - 24 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur