zoekt een

(Gespecialiseerd) verzorgende Padua - Genua Dolce Bona (V240222)

Wie ben jij en wat ga je doen

In jouw functie als (gespecialiseerd) verzorgende ben je een deskundige op een specifiek verzorgend aandachtsgebied. Met name de doelgroep die intensieve zorg nodig heeft zoals bijvoorbeeld gerontopsychiatrische of psychogeriatrische cliënten. Je hebt een consultfunctie; collega’s en andere disciplines kunnen bij jou terecht als ze vragen hebben met betrekking tot de zorg en jij geeft ondersteuning en advies vanuit het specialistisch gebied. Daarnaast breng je relevante deskundigheid over door bijvoorbeeld het geven van klinische lessen en lever je een bijdrage aan de kwaliteit van zorg.

Wij geloven dat onze bewoners altijd zichzelf moeten kunnen zijn én dat ze graag zoveel mogelijk zelf willen blijven doen. Daar kunnen ze soms wél hulp bij gebruiken. Jij ondersteunt onze cliënten bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en voer je gespecialiseerde verzorgende, verplegende en begeleidende taken uit op zowel lichamelijk en psychisch gebied en verricht je risicovolle handelingen op niveau 3 of 3-IG. Hiermee bevorder je een zinvolle en passende daginvulling en bied je woonondersteuning. Je stimuleert hierbij de zelfredzaamheid van de cliënt en houdt rekening met hun wensen en mogelijkheden. Je werkt op basis van het zorg(-behandel)plan. Bijzonderheden worden door jou gesignaleerd, gerapporteerd en/of doorgegeven aan je collega’s. Samen maken we van elke nieuwe dag een mooie dag!

Naast het werk voor cliënten, vervul je ook een rol voor het team, zoals het op methodische wijze begeleiden van leerlingen/stagiairs.

Meer weten?
Bel met Bram Vorspaget, Manager Zelfstandige teams, via telefoonnummer 0135408784.

Wat kun je van ons verwachten
 • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen zowel profesioneel als persoonlijk.
 • Betekenisvol werk waarmee je écht het verschil maakt en van betekenis bent.
 • Een salaris van €2.466,72 - €3.256,53 per maand voor Verzorgende (FWG35) voor een Verzorgende niv.3 en een salaris van €2.695,33 - €3.502,58 per maand voor een Gespecialiseerd verzorgende (FWG40) bij een 36-urige werkweek.
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 24 uren per week, aantal uren is bespreekbaar.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioenopbouw.
 • We bieden vele vitaliteits programma's die je helpen om je fit, gezond en gelukkig te voelen.

Jouw kennis en vaardigheden
 • Je hebt een zorginhoudelijk diploma op niv. 3 of een zorginhoudelijk diploma op niv. 3 met een aanvullende opleiding tot gespecialiseerd verzorgende.
 • Je kunt je werkzaamheden zelfstandig uitvoeren aan de hand van afspraken in het zorg(-behandel)plan.
 • Je bent in staat afwijkende situaties tijdig te signaleren, te bespreken en actie te ondernemen.
 • Je bent vaardig om cliënten te ondersteunen bij ADL-activiteiten en je bent bevoegd en bekwaam om verzorgende en risicovolle handelingen op niveau 3 IG te verrichten.
 • Je hebt sociale vaardigheden nodig zoals luisteren, hulpvaardigheid, stimuleren, zorgdragen voor een goede sfeer en het inleven in de leefwereld van de cliënt.
 • Je hebt relevante werkervaring en actuele praktijkkennis.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je

Padua is een gezellig, gemoedelijk huis midden in een woonwijk waar de bewoners, binnen de veilige muren van de locatie, toch volledige vrijheid kunnen ervaren. In onze visie staat eigen regie centraal. Dit vertaalt zich onder andere door het geven van volledige vrijheid binnen de muren en de tuinen van Padua. Daarnaast hechten we veel waarde aan de participatie van familie in het leven van de bewoner. Dit kunnen kleine dingen zijn zoals aanwezig zijn bij activiteiten, tot het blijven geven van zorg zoals het thuis ook gewend was. 'Leef uw leven' is het motto van Padua, waarbij we voor iedereen een warm thuis willen zijn.

Afdeling Genua is een afdeling binnen het huiselijke Padua en heeft 38 bewoners verdeeld over twee subteams (Viva Mea en Dolce Bona). Elk subteam werkt in twee huiskamers waar dagelijks gekookt wordt en activiteiten plaatsvinden. Ons doel is om onze bewoners zich thuis te laten voelen, in nauwe samenwerking met families.
Het team van afdeling Genua werkt multidisciplinair samen met onder andere artsen, psychologen en gedragsverpleegkundigen. Padua is dementievriendelijk en werkt volgens het principe 'leven in vrijheid' en persoonsgerichte zorg waar geen gesloten deuren meer zijn.

De wens van de bewoner is het vertrekpunt. Team Genua is een afdeling waar gewerkt wordt aan continu verbeteren door middel van de leanmethode en een dagstart. We werken met aandachtsvelders op diverse thema's. Het team roostert zelfstandig vanuit de faseplanning.

Contractvoorwaarden
Onbepaalde tijd

Contact

Bram Vorspaget, Manager Zelfstandige Teams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Laverhof

Zorgondersteuner - PG Schijndel

Schijndel
16 - 20 uur