zoekt een

Medewerker Restaurant, Locatie Het Nieuwe ABG

Wat ga je doen?
Zodra je Het Nieuwe ABG binnenstapt voel je het meteen: hier is het gezellig druk! Een levendig restaurant in een grote locatie vlak bij het centrum van Bergen op Zoom waar het draait om de bourgondische lekkernijen en de gezelligheid. Hier komen niet alleen alle 168 bewoners dagelijks héérlijk genieten van het lekkere eten, ook familieleden en buurtbewoners komen graag langs voor een bakje koffie!
Als Medewerker Restaurant veelal rondom de keuken te vinden. Een plek waar jij je helemaal thuis voelt! Jij bent ook de afwaskoning of koningin! Jij zorgt ervoor dat de spoelkeuken soepeltjes loopt, zodat ze in de keuken direct verder kunnen. Daarnaast sta je ook in het winkeltje van Het ABG. Hier kopen bewoners of mantelzorgers nog snel even wat lekkers voor op de woonkamer. Jij zorgt ervoor dat het wordt aangevuld en alles netjes wordt bijgehouden. Af en toe ondersteun je bij wat logistieke werkzaamheden. Je vind het ook leuk om eventueel op de woningen te ondersteunen.

Jij staat niet stil: je weet altijd wel werk te vinden. De spoelkeuken en het winkeltje zijn jouw domein. Jij zorgt er dan ook voor dat jouw ‘showroom’ er altijd piekfijn uitziet. Waar je ook staat: jij bent het visitekaartje van het ABG, op een manier die past bij tante: warm, liefdevol en met een gulle glimlach!

Wat breng je mee?
Waar zijn we naar op zoek? Collega’s met ervaring in het vak, maar ook studenten met een tussenjaar die lekker aan het werk willen zijn welkom. Horeca ervaring is geen must, maar is natuurlijk wel mooi meegenomen als je de kneepjes van het vak al kent. Wij zorgen ervoor dat je op de hoogte bent van de HACCP en Sociale Hygiëne. Daarnaast kan je goed mondeling en schriftelijk communiceren en kun je prima zelfstandig werken, maar nog liever werk je in teamverband (wel zo leuk!).

Werken in wisselende diensten en in de weekeindes is geen probleem, samen met jouw collega’s maak je er altijd een feestje van! Van tijdsdruk raak jij niet snel in de stress en door jouw flexibiliteit spring je zo bij. Als bewoners naar jou kijken voelen ze jouw gastvrijheid en collega’s werken graag met je samen! Maar bovenal vind je het vooral gewoon leuk om andere te helpen en het voor iedereen gezellig te maken, dat vindt tante nog wel het allerbelangrijkste!

Wat bieden we je?
Dit heeft tante voor jou in petto:
  • Salaris! Aan de hand van jouw ervaring word je ingedeeld in FWG 15 conform de CAO VVT (max. € 16,72 bruto per uur).
  • Een contract voor 20 uur per week.
  • TanteLouise investeert maximaal in de ontwikkeling van medewerkers. Er is een fors budget beschikbaar voor tal van opleidingen en cursussen. Denk bijvoorbeeld aan het jaarlijks bijhouden van de Sociale Hygiëne en de HACCP.
  • Andere fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering in november, de mogelijkheid om via de organisatie (en met een leuk financieel voordeel) een fiets of een pc of laptop aan te schaffen en een vitaliteitsprogramma waarbij je kunt kiezen uit tal van activiteiten om aan de slag te gaan met je gezondheid.

Verder goed om te weten: als je bij ons komt werken, moet je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanleveren. Natuurlijk vergoeden wij de kosten.

Wil jij onze nieuwe collega worden?
Leuk! Stuur tante dan een brief met daarin je CV. Vergeet jouw motivatie niet! Laat ons weten wie jij bent en wat jou drijft om te solliciteren op de functie! Heb je nog vragen? Pak dan je telefoon en bel naar Eva Straten, Coordinator Facilitair, via 0164-287700.

Contact

Denise Verbaarendse
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zuidwester

Manager Vastgoed

Breda
32 - 36 uur
Sint Anna

Teammanager Facilitair

Boxmeer
28 - 32 uur