zoekt een

Operatieassistent eerste deskundigheid

Ben jij een (bijna) gediplomeerd operatieassistent? Spreekt de afwisseling tussen voorspelbaarheid, snel wisselende specialismen en soms hectische tijd je aan? Werk je graag binnen een gezellig team waar bekwame en gemotiveerde collega’s elkaar stimuleren? Word jij onze nieuwe operatieassistent eerste deskundigheid?

Jij zorgt voor
 • Het bedienen van medische apparatuur, het assisteren en instrumenteren.
 • De begeleiding van patiënten tijdens de operatie en je zorgt dat logistieke zaken rondom ingrepen op rolletjes lopen.

Als operatieassistent (eerste deskundigheid) word je ingezet bij laag-, middel- en hoog-complexe operaties op het operatiekamercomplex van beide locaties van MMC.

Dit doe je samen met
Het team van gemotiveerde en bekwame collega’s. We hebben aandacht voor innovatie en heerst er een prettige werksfeer waar ruimt is voor humor. In Veldhoven en Eindhoven werken in totaal 65 anesthesiemedewerkers en 100 operatieassistenten. Iedereen is rechtstreeks in dienst bij MMC waardoor je altijd met een stabiel en vast team samenwerkt. In Veldhoven is het centrum voor acute operaties en op locatie Eindhoven vinden de planbare en minder complexe ingrepen plaats.

Jaarlijks worden er binnen Máxima MC ongeveer 23.000 operaties uitgevoerd. Sinds 2018 werken we in Veldhoven vanuit een nieuw OK-complex (mét daglicht) en state of the art operatiefaciliteiten. Een gloednieuwe OK, waarbij we beschikken over 18 klasse 1 operatiekamers (waarvan een hybride OK) verdeeld over beide locaties. Lees hier meer over onze operatietechnieken.

Susan, operatieassistent 1e deskundigheid, vertelt:
“Het meewerken, het meedenken en anticiperen tijdens de ingreep wordt altijd gewaardeerd. Er is volop ruimte om je te ontwikkelen en je te verdiepen in een bepaald specialisme. De betrokkenheid en gezelligheid tussen collega’s en specialisten is fijn. Heel belangrijk want een positieve flow komt ook de patiënt ten goede!

Benieuwd naar het ‘moment van’ onze collega Esther? Lees hier meer over haar bijzondere verhaal.

Dit past bij je als
 • Je een (bijna) gediplomeerd operatieassistent bent.
 • Je weet van aanpakken en in acute situaties het hoofd koel houdt.
 • Kwaliteit van patiëntenzorg bij jou, net als bij ons, hoog in het vaandel staat en je hierin een actieve bijdrage levert.
 • Je enthousiast en daadkrachtig bent en dit combineert met een gezonde dosis flexibiliteit en doorzettingsvermogen.
 • Je bereid bent te werken op beide locaties van ons ziekenhuis en conform wisselend rooster kunt werken.

Je kiest voor Máxima MC omdat
 • Bij ons de gezondheid van onze patiënten in goede handen is. Om ons werk optimaal te kunnen doen, zorgen we goed voor onszelf en voor elkaar. Bekijk ons jaardocument van 2023 om een beeld te krijgen van de ontwikkelingen in MMC.
 • Onze ruim 4000 medewerkers iedere dag werken aan de beste zorg. We innoveren en ontwikkelen. We bedenken nieuwe technieken en organiseren de zorg slim.
 • We als topklinisch opleidingsziekenhuis veel opleidingsmogelijkheden bieden.
 • Wij een mooi arbeidsvoorwaardenpakket aanbieden, inclusief interessante regelingen als meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en activiteiten op gebied van gezondheid. Deze functie is ingeschaald in FWG 55 (maximaal € 5.084,00 bruto per maand op basis van 36 uur).
 • Voor deze vacature geldt: Is er een overtuigende match? Dan krijg je gelijk een contract voor onbepaalde tijd.
 • We als ziekenhuis steeds meer bezig zijn met verduurzamen. We maken deel uit van de top op het gebied van CO2-reductie in ziekenhuizen.

Lees meer over MMC

Nieuwsgierig geworden?
Heb je interesse in deze functie? We gaan graag met je in gesprek!

Inhoudelijke vragen? Neem contact op met Wendy Raaijmakers (afdelingshoofd Chirurgie) via (040)
8889050 / W.Raaijmakers@mmc.

We zien jouw sollicitatie graag voor 20 juli a.s. tegemoet.

Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Deze vacature verdwijnt na de sluitingsdatum van onze website. Je kunt de vacature naar jezelf mailen via onderstaand e-mailicoon.

Bekijk je deze vacature via een andere website dan werkenbijmmc.nl? Check de vacature ook op onze eigen website. Externe websites nemen namelijk niet altijd alle informatie volledig over.

Contact

Conchita Velloso
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures