zoekt een

Kom werken als Verpleegkundige op een locatie van tanteLouise!

Werken bij tanteLouise
Met jouw MBO niveau 4 Verpleegkundige en BIG-registratie op zak ga je aan de slag. Je begeleidt, verzorgt en verpleegt cliënten. Bij tanteLouise ligt de focus op de zelfredzaamheid van de bewoners. We kijken dus vooral wat de bewoner nog wel kan. Jij als medewerker stimuleert de bewoners en hun mantelzorgers om zoveel mogelijk zelf te doen. Je ziet daar - net als tante - ook het belang van in en brengt dat enthousiasme ook over op collega’s. Dagelijks schrijf je zorgleefplannen, neem je deel aan multidisciplinaire overleggen en zet je connecties op. Jij pakt de helikopterview als het gaat om de zorg die jullie als team leveren aan de bewoners. Je werkt vanuit jouw expertise en handelt tijdig wanneer nodig. Jouw zorgcollega's kunnen bij jou terecht wanneer ze jouw expertise nodig hebben, maar je weet ook ongevraagd in te haken. Je hebt een begeleidende en stimulerende rol richting jouw collega's als het gaat om coördineren, observeren, signaleren en anticiperen. Zo. dat klinkt als een hele hoop! Maar we vinden het ook enorm belangrijk dat jij jouw expertise in kunt zetten en uitgedaagd blijft in jouw werk.

De locaties
Met het hart op de juiste plaats staat iedereen bij tanteLouise - elke dag weer - klaar om de beste zorg te verlenen. TanteLouise heeft verpleeghuizen in de gemeenten Woensdrecht, Bergen op Zoom en Steenbergen. Daar leveren we, met liefde en persoonlijke aandacht, zorg aan mensen die niet langer zelfstandig kunnen wonen. Vanwege ouderdom, dementie of lichamelijke klachten, of vanwege een ziekte zoals Niet Aangeboren Hersenletsel of het Syndroom van Korsakov. Maar we hebben ook specialistische afdelingen zoals een Revalidatie centrum voor Geriatrische zorg en een Parkinsonwoning. Zo leveren we zowel laag- maar ook hoog complexe zorg. Dat doen we met collega's in allerlei expertises. Denk maar eens aan de Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige aan het bed of de specialisten zoals de ergotherapeut. Maar ook ondersteuning van Leef- & Woonondersteuners of Social Work collega's. En vergeet onze horeca toppers niet!

Elke locatie is anders. Niet alleen qua inrichting maar ook de sfeer. Waar de ene locatie heel modern is en werkt met de nieuwste innovaties is de andere locatie juist weer heel huiselijk en ouderwets gezellig ingericht. Voor ieder wat wils! We focussen op het gebruik en de inzet van innovaties en zorgen ervoor dat onze medewerkers hun kennis op peil hebben. Onze locaties zijn daarnaast ook onderdeel van de stad, het dorp of de wijk waarin ze staan. Zo werken we veel samen met scholen, sportverenigingen of haken we in op activiteiten! Zo staan we tijdens de Mariaommegang langs de route, vieren we in onze huizen uiteraard ook carnaval en vergeet ook niet alle zomeractiviteiten die we samen met scholen organiseren!

Heb je al een locatie op het oog? Laat het ons weten! Dan kijken we samen of het bij jouw wensen past en regelen we dat je er een keer mee kunt lopen. Nog geen idee welke locatie bij jou past? Wij denken graag met je mee. We kijken naar jouw wensen en wat jij nodig hebt in jouw werkomgeving. Onze recruiters kennen de locaties van binnenuit en zullen je er alles over vertellen. We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt in het team en de werkomgeving. Ook denken we graag mee in jouw ambities en vertellen we jou alle mogelijkheden bij tante. Kortom, we hebben vast en zeker een plek in huis die bij jou past!

Wat heeft tante jou te bieden?
Je bent natuurlijk nieuwsgierig wat tante in huis heeft. Daarom hebben we het hieronder voor jou op een rijtje gezet. Dit heeft tante voor jou in petto:
  • Salaris! Aan de hand van jouw werkervaring en diploma word je ingeschaald in FWG 45 van de CAO VVT.
  • Het aantal uur dat je wilt werken overleggen we samen. Daar komen we vast aan uit!
  • TanteLouise investeert maximaal in de ontwikkeling van medewerkers. Er is een fors budget beschikbaar voor tal van opleidingen en cursussen. Zo ook voor gespecialiseerde opleidingen, mocht je deze in het verlengde van je loopbaan willen volgen. Gaaf!
  • Andere fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering in november, de mogelijkheid om via de organisatie (en met een leuk financieel voordeel) een fiets of een pc of laptop aan te schaffen en een vitaliteitsprogramma waarbij je kunt kiezen uit tal van activiteiten om aan de slag te gaan met je gezondheid. Zo komt er binnenkort een stoelmasseur langs op alles locaties, lekker voor de ontspanning!

Verder goed om te weten: als je bij ons komt werken, moet je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanleveren. Natuurlijk vergoeden wij de kosten.

Even kletsen?
Nieuwsgierig? Kom langs voor een bakje koffie, dan bespreken we jouw wensen, ambities en waar jij naar op zoek bent! We nodigen je snel uit bij ons op het Servicebureau, een van onze zorglocaties of digitaal om elkaar te leren kennen en te ontdekken welke doelgroep, locatie en team het beste bij je past! Als we daar samen aan uit zijn kun je (vrijblijvend natuurlijk) kennis maken op de locatie met het team en is meelopen natuurlijk ook mogelijk

Stuur je ons jouw CV toe? We horen natuurlijk ook graag wie je bent en waar wij jou bij kunnen helpen. Dan zien we elkaar snel! Liever eerst even bellen? Neem dan contact op met Denise Verbaarendse of Aimée Janssen (recruiters) via 0164-713370 of via WerkenBij@tanteLouise.nl. Tot snel!

Contact

Denise Verbaarendse
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Coördinerend begeleider in Boekel

Meierijstad
28 - 32 uur
Robert Coppes Stichting

Persoonlijk begeleider

Vught
In overleg
Sint Anna

Verpleegkundige ouderenzorg

Boxmeer
16 - 32 uur