zoekt een

Secretaresse Bestuur Medische staf

Samen met je directe collega speel je een essentiële rol in het ondersteunen van het stafbestuur bij diverse taken variërend van complex agendabeheer, het organiseren en notuleren van vergaderingen tot HR-gerelateerde werkzaamheden. Bovendien ga je (lichte) administratieve taken uitvoeren, hierbij kun je denken aan het beheren van de ledenadministratie en de verwerking van in- en verkoopfacturen.

Jij bent voor veel zaken het eerste aanspreekpunt voor het stafbestuur, de directeur en voor (medisch) specialisten. Daarnaast onderhoud je contacten met externe stakeholders.

Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en organisatorisch talent ga je de interne procedures en processen van het VSD en het MSBA beschrijven en regelmatig updaten. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en digitalisering van interne processen met als doel ISO-certificering.

Het VSD en MSBA
Het VSD vertegenwoordigt de specialisten in loondienst van het Anna Ziekenhuis, Anna Ouderenzorg en Anna TopSupport. Het MSBA is een samenwerkingsverband van vrijgevestigd medisch specialisten werkzaam in het Anna Ziekenhuis. Samen vormen zij het stafbestuur dat zich inzet voor optimale en patiëntgerichte zorg binnen de Anna Zorggroep. Met ruim 120 specialisten en een capaciteit van 295 bedden is het Anna Ziekenhuis een toonaangevende instelling in de regio.

Wat breng je mee?
Wij zoeken een enthousiaste collega met een HBO denk- en werkniveau en minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Als jij graag samen - maar zeker ook zelfstandig - werkt, digitaal helemaal up-to-date bent en flexibel bent in het bijwonen van vergaderingen buiten reguliere werktijden, dan zijn wij op zoek naar jou!

Met jouw dienstverlenende instelling en een gezonde dosis humor pas jij perfect in ons team. Samen streven we naar optimale ondersteuning van het stafbestuur en de medisch specialisten.

Wat bieden wij je?
  • Het betreft een uitdagende baan voor 32-36 uur per week.
  • Marktconform salaris volgens Cao Ziekenhuizen, salarisschaal 45 (min. €2.982,- en max. €4.015,- bruto op basis van fulltime). Inschaling op basis van kennis en ervaring.
  • Toegang tot diverse trainingen via GoodHabitz voor continue persoonlijke ontwikkeling.
  • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden voor eigen doorgroeikansen.
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met opties zoals fietsplan, verlofsparen/kopen, en studiekostenregeling.

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Dan ontvangen we graag je motivatiebrief en cv! Je kunt solliciteren via de sollicitatiebutton. Je motivatiebrief en CV mag je richten aan Derk-Jan Leijten, directeur MSBA.

Wil je eerst meer informatie over deze functie?
Neem dan contact op met Sabine Hermsen, corporate recruiter, telefoonnummer 06-11652357.

De eerste gesprekken worden in overleg gepland.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Daarnaast vragen wij altijd referenties op.

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Sabine Hermsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Diagnostiek voor U

Managementassistent MT

Eindhoven
Parttime
Pantein

Medewerker HRM Support

Beugen
In overleg
Stichting Pactum

Medewerker klantbureau | 32 uur | Deurne-Horn

Deurne
0 - 32 uur